SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Radyoların bilinen ve sevilen sesleri Atlas Üniversitesi’nde buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Radyoların sevilen sesleri, 13 Şubat Dünya Radyo Günü münasebetiyle Atlas Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş ve Rektör Mustafa Küçük ile bir araya geldi, eğitime dair görüş ve öneriler sundu.



Radyoların bilinen ve sevilen sesleri, 13 Şubat Dünya Radyo Günü münasebetiyle Atlas Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş ve Rektör Mustafa Küçük ile bir araya geldi. Radyocular üniversite hakkında bilgi edinirlerken, eğitim ve Atlas Üniversitesine dair görüş ve öneriler sundu.



Konuşmasında üniversitenin kuruluş amacı ve vizyoner bakış açısını dile getiren Atlas Üniversitesi Kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Yusuf Elgörmüş, her bir öğrenci için çok büyük sorumluluk duyduklarını ifade etti. Üniversite vizyonunun sadece mezun etmek değil, ülkeye ve dünyaya katkı sunacak öğrenciler yetiştirmek olduğunu ifade eden Yusuf Elgörmüş, üniversitenin benimsediği kelebek etkisi felsefesini şu şekilde özetledi:
“Bir durumun başlangıç verilerindeki küçük hareketlerin, nedenli büyük sonuçlar doğuracağını bilerek ve bir kelebeğin kanadı büyüklüğündeki seçimlerimizin büyük sonuçları olacağını umut ederek, üniversite olarak ‘Kelebek etkisi’ felsefesini benimsedik ve ona ‘Atlas’ adını verdik.”
Daha sonra söz alan Rektör Mustafa Küçük de radyocuların iletişimdeki etkisi ve özellikle insanların hayal gücüne dokunması anlamında çok önemli bir yeri olduğunu ifade etti.

Meslek hayatına radyocu olarak başlayan TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede, TRT İstanbul Radyo Müdürü Ali Fuat Gülmez, TRT Müzik koordinatörü Kenan Bölükbaş, Kral FM’den Gönül Dostu Şener, Radyo Trafik’den Cenk Sarıkaya, Radyo 7 Talha Bora Öge, Polis Radyosu Didem Dede, Karadeniz FM Onur Sakar ve Radyo Alaturka’dan Meltem Mendi’nin katıldığı etkinlik, kampüs gezisi ile son buldu. Radyocular özellikle kütüphane ve laboratuvarlardan çok etkilendiklerini ifade etti.

İlgili Haberler

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]