SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Başkan Gökhan Yüksel, Trabzonluların Kurtuluş Coşkusuna Ortak Oldu

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla Maltepe etkinlik alanında düzenlenen “Trabzon İstanbul’da” etkinliğine katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Dernekler Federasyonu işbirliği ile Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü dolayısıyla 22 -27 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenen “Trabzon İstanbul’da” etkinliği, Maltepe Orhan Gazi Parkı sahil etkinlik alanında başladı.

Etkinliğe Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Akif Hamzacebi, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunsah, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda Trabzonlu vatandaş katıldı.

Başkan Gökhan Yüksel’e Katkılarından Dolayı Teşekkür Plaketi

Tüm katılımcıların saygı duruşunda bulunması ve ardından İstiklal Marşı’nı okumasının ardından plaket takdimine geçildi.

Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu, etkinliğe sunduğu katkılardan dolayı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e teşekkür ederek plaketini takdim etti.

Başkan Yüksel de Trabzon’un kurtuluş yıl dönümü için düzenlenen, Trabzon İstanbul’da etkinliği hakkında yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Eşsiz tarihi ve sosyo-ekonomik durumu ile her dönem önemini korumuş kadim bir şehir olan Trabzon’umuzun 24 Şubat 1918’de düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü için bugün buradayız.

Trabzonlu esnafımız ve hemşehrilerimizle bir aradayız. Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından güzel bir etkinlik gerçekleştiriliyor. Bu duygu ve düşüncelerle Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümünü kutluyor, vatan toprakları için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.”

Protokol konuşmaları ve plaket takdimleri sonrasında Trabzon İstanbul’da etkinliği, gerçekleştirilen kurdele kesim töreniyle başladı.

Yöresel kıyafetlerle yöresel lezzetlerin sergilendiği etkinliğin açılışı, renkli görüntülere sahne oldu. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Gökhan Yüksel stantları gezerek yöresel lezzetleri tattı ve Trabzonlu komşularıyla sohbet etti.

İlgili Haberler

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]