SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İdlib’de ki çocukları ısıtmak için 3 tır yardım malzemesi Tuzla’dan yola çıktı

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Türk Kızılay iş birliğinde yürütülen “Gelin, İdlib’de ki Çocukları Birlikte Isıtalım!” kampanyası kapsamında toplanan yardımlar yola çıktı.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Türk Kızılay iş birliğinde yürütülen “Gelin, İdlib’de ki Çocukları Birlikte Isıtalım!” kampanyası kapsamında toplanan yardımlar yola çıktı. Kışlık malzeme, mont, bot, atkı, bere gibi eşyaların yüklü olduğu 3 tır, İdlib’de ki çocuklara ulaşacak.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Türk Kızılay iş birliğinde İdlib’de ki çocuklar için yardım organizasyonu düzenlendi. “Gelin, İdlib’de ki Çocukları Birlikte Isıtalım” kampanyası için toplanan kışlık malzeme, mont, bot, atkı, bere, battaniye gibi malzemeler Türk Kızılay İstanbul Anadolu Lojistik Merkezi’nden 3 tır ile yola çıktı. Yardım tırlarını, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan, İstanbul Kızılay İl Kadın Kolları Başkanı Nilhan Kösen Ayan ve AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Teşkilatı üyeleri uğurladı. Programa katılan katılımcılar, kolileri kendileri hazırlayarak tıra yüklediler.

“Kadınlar olarak İdlib’e duygularımızı göndermiş oluyoruz”

Yardım kampanyasında konuşan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan, “Bugün burada Kızılay ile birlikte İdlib’de savaş mağduru, özellikle kadın ve çocuklarla ilgili bir farkındalık oluşturmak amacıyla buradayız. Buradan kalkacak tır ile birlikte aslında kadınlar olarak oraya duygularımızı göndermiş oluyoruz. Dünya’nın çeşitli yerlerinde özellikle şu anda Ukrayna’da yaşanan savaş ile birlikte kadın ve çocukların mağdur olduğunu görüyoruz. İnşallah hedefimiz Cumhurbaşkanımızın da liderliğinde dünyada barışın geldiği bir ortamı çocuklarımıza hazırlamak” ifadelerini kullandı.

“Kadınlarımızın şefkatiyle İdlib’e ulaşmak müthiş bir şey”

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, “Özellikle AK Parti İl Kadın Kolları Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Gerçekten Tuzla’da belediye başkanlığı dönemimde de gördüm. Kadınların nezaket, letafet ve merhametiyle biz fakire ve fukaraya ulaşabildiğimiz gibi bugün İdlib’e, Suriye’ye ulaşmak müthiş bir şey. Böyle çok büyük yardımlar kısa zamanda düzenlendi. Yürekten teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

“İnşallah bir nebze olsun oradaki kardeşlerimizin yaralarına merhem olmuş olacağız”

İstanbul Kızılay İl Kadın Kolları Başkanı Nilhan Kösen Ayan, “İnşallah bir nebze olsun oradaki kardeşlerimizin yaralarına merhem olmuş olacağız. Biz de bizzat oradaki kadın ve çocuklara ziyarete gideceğiz. Burada kadının gücünü ve kadınların ne kadar çabuk organize olduğunu gördük. Orada ihtiyaç var dendiği andan itibaren çok kısa bir sürede arkadaşlarımız çok gayretli ve güçlü bir çalışmayla 3 tıra yakın malzemeyi hazırladılar. Ben burada herkesi tebrik ediyorum. Kadın deyince hep iyilik, merhamet ve şefkat geliyor. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]