SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Araç arızasını müşterisi için mutluluğa dönüştüren servis ARTI + DİREKSİYON 

Yayınlanma:
ABONE OL

Özellikle müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışla direksiyon konusunda hizmet veren ARTI DİREKSİYON firmasından hizmet alan bir müşteri yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte o mesaj;

Müşteri, “Aracı olanın sıkıntısı çok olur derler. Evet doğrudur  ama o sıkıntıların sizleri nereye götüreceğini ve neler yaşatacağını bilemezsiniz.

18.03.2022 tarihi itibarı ile aracımda direksiyon  kutusu arızası meydana geldi. Aracı  çekiciyle tavsiye edilen  ARTI +DİREKSİYON  isimli özel bir servise götürdüm.

Müşteri temsilcisi  karşıladı. Sorunumu bildirdim. Bir çalışanla birlikte gelip ilk kontrolü  yapıp bilgi verip aracı  teslim  aldılar. Müşteri temsilcisi işinin ehli ve liyakatli birisi olması beni çok memnun etti.  Yanında gelen usta ise konuşmaları ile müşterinin anlayacağı şekilde  izah etmesi beni çok memnun etmişti.  Beni müşteri dinlenme salonuna aldılar tahmini 4 saat sonra biteceğini belirtiler.

4 saat boş boş oturmak istemedim acaba bir mescit varmı diye sorayım derken aynı usta ile karşılaştım ve sordum.  Ustam beni mescide götürdü. Ben 3 veya 4 kişinin namaz kıldığı  bir yer beklerken, pırıl pırıl  tertemiz  kitaplığı olan ve bayanlar içinde ayrılmış bir yerle karşılaşınca çok memnun oldum. İşyerinin üst katında kocaman bir yer. 1 saat kuran okuduktan sonra cumaya gitmek için aşağı indim.

Müşteri  temsilcisine cumaya giden bir servisiniz varmı diye sordum. Bizlerle gelirsin dediler. Kapının önünde  birkaç  kişi duruyordu. İçerde gördüğüm  mükemmelliği anlattım çok dua ettiğimi belirttim işyerinin  sahibine ve çalışanlara canı gönülden çok dua ettiğimi ve çok memnun olduğumu anlattım.  Son 15 dakika kalınca ezan vaktine o anlattığım müşteri veya çalışan olarak tahmin ettiğim kişi  beni de aracına alıp camiye götürdüler. Camiye giderken önde oturan iki kişiye insan aracı arızalanınca üzülür ama ben bugün iyiki aracım bozulduğu için sevindim ve gördüklerimi onlara anlattım.

Bu işyerinin sahibinden RABBİM  razı olsun diye dua ederken sağ tarafta  oturan beyfendi aracı kullananın iş yeri sahibi olduğunu söyledi.  Namazı  kıldım bu cuma sadece işyeri sahibi ve çalışanlarına dua ettim. Beni alıp tekrar servise getirdiler. Müşteri temsilcisi beyfendiye tekrar sordum işyeri sahibi gerçekten aracı kullananmı diye.  Evet cevabını  alınca  ve dahası da var sizin arabaya tamirine bakanda kardeşidir deyince dünyalar benim oldu .

1.    İşyeri sahibi ama diğer çalışanlardan bir farkı görünmüyor. Kibirli değil enaniyetli değil millete tepeden bakmıyor bir disiplin çerçevesinde işçilerle ilgileniyor. Müşteriye kibar davranıyor.

2.     Şoför diye bildiğim beyefendi  işyeri sahibi ama inançlı  işçisi ile ilgilenen ve işveren değil de işçisi ustası ile birlikte çalışan sevilen bir babayiğit.

3.   Müşteri temsilcisi işinin ehli ve işini severek yapıyor.

ŞİMDİ BENİM ARABAM ARIZA YAPMASAYDI BU MÜKEMMEL İŞYERİ VE BU MÜKEMMEL  İNSANLARLA NASIL TANIŞACAKTIM.

RABBİME  HAMD OLSUN BUGÜN YAŞADIKLARIM İÇIN.

Hayırda şer,  şerde  hayır vardır derler.

Siz bilemezsiniz der RABBİM.

Arabam arıza  yaptı şer gibi göründü  üzüldüm.

Ama o şer değil hayırmış. 

RABBİM sizlere Sağlık sıhhat huzur ve mutluluk versin İNŞALLAH.

RABBİM yâr ve yardımcınız olsun İNŞALLAH. 

Kazasız belasız  helalinden bol kazanç nasip etsin İNŞALLAH.

Serdar SEVİM

Ergün KARASU

Mehmet Salih KARASU

Eren ECEVİT  Beyfendilere çok teşekkür  ederim. Saygılar sunarım.

Servis çalışanlarının  disiplinli çalışmaları takdire şayandı.  Başarılarının devamını  diler saygılar sunarım” dedi.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]