Kartal Belediyesi’nin her yaştan Kartallının sporla buluşabilmesi, sağlıklı ve zinde olabilmesi için açık havada uzman eğitmenler eşliğinde düzenlediği ‘Sağlıklı Yaşam ve Bilinçli Spor Etkinliği’, 16 Nisan Cumartesi günü kentin 4 farklı noktasında başlıyor.
Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından “Sporla Hayata Dokun” sloganı ile düzenlenen etkinlikler ile vatandaşlar uzman eğitmenler gözetiminde spor yaparak güne zinde başlama imkânı yakalayacak.
16 Nisan Cumartesi günü başlayacak olan sabah sporu; Atalar Spor Kompleksi, Dragos Su Sporları Merkezi, Yakacık Bayram Demirkol Parkı ve Uğur Mumcu Çamlık Parkı’nda 08.00-09.00 saatleri arasında yapılacak.
Aralık ayına kadar devam edecek olan ‘Sağlıklı Yaşam ve Bilinçli Spor Etkinliği’, Dragos Su Sporları Merkezi ve Yakacık Bayram Demirkol Parkı’nda hafta sonları ile Salı ve Perşembe günleri; Atalar Spor Kompleksi ve Uğur Mumcu Çamlık Parkı’nda ise hafta sonları gerçekleştirilecek.
İlgili Haberler
AK Parti İstanbul’dan Teşkilatlara Dijital Medya ve İletişim Eğitimine başladı
Anayasa ve Toplum Ahlakı İçin Haykırdılar “Aile Kırmızı Çizgimizdir”
Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Hayati Durmuş oldu
Kartal Belediyesi, İstanbul Depremine Karşı Teyakkuza Geçti
Kartal Belediyesi Gençlik Senfoni Orkestrası’ndan Unutulmaz Konser
Kartallı Kürek Sporcusu Fatih Ünsal, Türkiye Şampiyonu oldu Avrupa Yolunda!