MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Manşet, Mekanlar, Sivil Toplum, Toplum » Akfen (GYO) açıkladı, “Söğütlüçeşme Projesi’nde kesinlikle bir alışveriş merkezi (AVM) yapılmayacak

Akfen (GYO) açıkladı, “Söğütlüçeşme Projesi’nde kesinlikle bir alışveriş merkezi (AVM) yapılmayacak



Kadıköy Söğütlüçeşme tren istasyonuna yapılacak olan yeni proje hakkında, kamuoyunda yanlış değerlendirme yapılarak AVM yapılacağı iddiaları üzerine proje yetkilisi firma Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından özel açıklama yapıldı.

Açıklama da; “Şirketimiz Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) Söğütlüçeşme Projesi ile alakalı yapılan Özel Durum Açıklamasını ilginize sunarız:

“Son günlerde bazı basın yayın organları ve sosyal medya mecralarında haberleştirildiği şekliyle, iştirakimiz Fıratcan İnşaat Ticaret ve Turizm A.Ş. çatısı altında hayata geçirilecek Söğütlüçeşme Projesi kapsamında bölgeye bir alışveriş merkezi (AVM) yapılacağı iddiaları ve bu haberlerde kullanılan eski projeye ait fotoğraflar gerçeği yansıtmamaktadır.

Bu alana kesinlikle bir alışveriş merkezi (AVM) yapılmayacaktır.

Söğütlüçeşme Tren İstasyonu’nu seferler açısından ihtiyacı olan Yüksek Hızlı Tren Viyadüğü’nü sağlamanın yanı sıra açık hava kültür, sanat ve yiyecek-içecek merkezi haline getirmeyi planladığımız projeye yönelik çalışmalarımız sürmektedir.

Şirketimiz proje ile ilgili olarak gelen talepler doğrultusunda farklı uluslararası işletme markaları ile imzaladığı gizlilik sözleşmeleri çerçevesinde potansiyel işbirliklerini görüşmeye devam etmektedir” şeklinde ifade edildi.

Galeri
📆 18 Nisan 2022 Pazartesi 13:39   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR