SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Hibrit Çalışma Sistemleri için Özel Ofisler ve Çalışma Alanları Ofisini Seç ile Sizlerle

Yayınlanma:
ABONE OL

Son zamanlarda özellikle pandemi dönemiyle birlikte firmalar, çalışanların uzaktan çalışma sistemine entegre olmasını sağlamıştır. Birçok firma, bu dönemde başlatılan çalışma sistemini uzatarak hibrit sistemi benimsemiştir. Bu gibi durumlarda çalışanların ev ortamında odaklanma sorunu yaşaması, ofis ve çalışma alanlarına yönelim göstermesine neden olmuştur.

Bunun yanı sıra firmalar, çalışanlarına özel ofisler kiralayarak onların çok daha efektif bir şekilde çalışabilmesini mümkün kılıyor. Ofisini Seç, İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakasında çeşitli lokasyonlarda bulunan ofis ve çalışma alanlarına erişim sağlamanızı mümkün kılıyor. İstediğiniz çalışma alanları için rezervasyon işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Farklı Lokasyonlarda Birbirinden Özel Ofislere Erişim Sağlayın

Ofis ve çalışma alanları, çalışanların en çok ihtiyaç duyduğu alanlar arasında yer alıyor. Bireysel ya da çalışma arkadaşlarınızla istediğiniz ofisler için rezervasyon işlemleri yapabilirsiniz. Bu sayede saatlik ya da günlük olarak istediğiniz alanlarda çalışma imkanına sahip olabilirsiniz. Her çalışma alanının kapasitesi birbirinden farklıdır. 10 kişilik alanlar bulunmakla birlikte daha düşük kapasiteli çalışma alanlarının olduğunu da söyleyebiliriz.

Ayrıca ofis ve çalışma alanlarında farklı imkanlar bulunmakta olup bu konuda da farklılıklar meydana geldiğini ifade etmek olanaklıdır. Yazıcı, asansör, klima gibi seçeneklerin bulunduğu ofisler sayesinde rahat bir çalışma ortamına sahip olabilirsiniz. Ofisiniseç, farklı lokasyonlardaki ofis ile çalışma alanlarını sizlerle buluşturmaya devam ediyor.

İstanbul’daki Ofis Alanlarına Tek Bir Platform Üzerinden Erişim Sağlayın

İstanbul’da hem Avrupa hem de Anadolu Yakasında pek çok çalışma alanı yer alıyor. Çalışanların çok daha nezih ve sakin bir ortamda çalışmasını mümkün kılan bu alanlar, rezervasyon sistemiyle çalışmaktadır. Bu nedenle bu tür alanlar için rezervasyon sistemi sunan platformların önemli bir yere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Ofisinisec.com, birçok ofisi tek bir platform üzerinden sizlere sunuyor. Ataşehir, Levent, Beşiktaş gibi lokasyonlarda yer alan ofis ve çalışma alanlarına zahmetsiz bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra platform üzerinde yer alan ürünlere de sahip olabilirsiniz. Hazır ofisler, ortak çalışma alanları, sabit masa ve toplantı odaları; Ofisini Seç ile çok özel fiyatlarla sizlerle! İstediğiniz ofisi seçebilir, rezervasyon işlemlerini oldukça hızlı ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

İlgili Haberler

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Basında Kartal
10 Mart 2024
Kartal’da Toplu Açılış Törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de Katıldı

Kartal Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından olan Mustafa Necati Kız Öğrenci Yurdu, Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu ve Venüs Gezegen Kafe’nin açılışı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşan CHP Genel Başkanı, “Bugün buraya hem bir borcu ödemek üzere, hem bir davete icabet etmek üzere, hem de bir teşekkür etmek üzere […]