SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

En Şık Tesettür Takım ve Genç Tesettür Giyim Modelleri

Yayınlanma:
ABONE OL

Tesettür takım tasarımları son zamanlarda oldukça renkli ve şık modellerde tasarlanır. Her yaş grubuna uygun ve farklı kesimler, zevklere göre değişim gösterir. Tesettür takımlar, etekli ceketli takımlar ve pantolon ceketli takımlar olmak üzere ikili şekilde yer alır. Klasik modellerden hoşlananlar için önerilen, klasik tasarımlardır.

Uzun ceket altında kalem etekler ya da boru paça pantolonlar öne çıkar. Desen kullanımı son derece az olan klasik modellerde daha düz çizgiler ve tek renk kullanımı söz konusudur. Bol ceketlerin altında da İspanyol paça pantolonları görmek söz konusudur. İkili takımlar oversize model ceketlerle de tamamlanır. Son yılların en çok görülen ceketleri oversize modellerdir. Gençlerin de en çok tercih ettiği rahat oversize kesimlerdir.

Gençlere Yönelik Rahat İkili Takımlar

Genç tesettür giyim modelleri içerisinde ikili takım tasarımları da geniş şekilde yer bulur. Gençlere yönelik ikili takımlarda rahat çizgiler ve bol tunikler en çok görülen tasarımlardır. Tuniklerin uzun ve bol olması, hareket rahatlığı sunan faktörlerdir. Tunikleri dar pantolonlarla da kombin etmek söz konusudur. Tuniklerin geniş cep detaylı olanları, önden düğme ya da fermuar kullanımı söz konusudur. Tunikler içerisinde kapüşon kullanımına da rastlanır.

Düz renklerde tasarlandığı gibi ekose ya da geometrik şekilleri de görmek söz konusudur. İkili takımlar denildiği zaman eşofmanları da göz ardı etmemek gerekir. Eşofmanlar son derece spor çizgilere sahip olabildiği gibi kadife tarzında da olabilir. Eşofmanlar, sadece spor yaparken değil, günlük yaşamın her alanında kullanılan kıyafetlerdir. Eşofmanlarda önden fermuarlı, mevsime uygun pamuklu tasarımlar söz konusudur. Kapüşon kullanımı olan modeller dış giyimde de rahatlıkla tercih edilebilir.

Tesettür Elbiselerde Şıklık

Genç tesettür elbise modelleri son derece zarif çizgilere sahiptir. Giyen kişinin karakteri ve fiziğine uygun olan model mutlaka tesettür kategorisinde yer alır. Elbiseler en kısa zamanda hazırlanmak için ideal kıyafetlerdir. Tek parça olmaları, farklı bir kıyafetle tamamlanma zorunluluğunu ortadan kaldırır. Şık olduğu kadar son derece de rahat olan elbiseler de belden büzgülü, aşağıya doğru bollaşan evaze kesimleri örmek söz konusudur.

Elbise seçiminde fiziksel özellikler de dikkate alınmalıdır. Kilolu hanımların düz ve desensiz renkleri ya da küçük desenleri tercih etmeleri önerilir. Kuşaklı elbiseler, uzun ve kabarık elbiseler, kloş etekli elbiseler, daha ince fizikli hanımların tercih edeceği modellerdir. Elbiselerde kol ve yakalarda işlemeler de tercih edilebilir. Şal yakalı elbise ve uzun ceketler, bu senenin tesettür modasında sıklıkla görülür.

Dış Giyimde Zarif Çizgiler

Tesettür kıyafetlerde dış giyim denildiği zaman akla ilk olarak, ferace ve trençkotlar gelir. Bol ve şık kesimleri ile bu kıyafetler, mevsim geçişlerinde en çok tercih edilenlerdir. Feraceler, sadece kaban maksatlı kullanılmaz. Bunun yanı sıra özel gün ve gecelerde kıyafetlerin üzerinde oldukça zarif duran elbiselerdir. Manşet, boyun ve etek uçlarında işlemelerin olduğu kaftanı andıran feraceler son derece göz alıcı tasarımlardır. Feracelerin renk ve desenleri de farklılıklar gösterir.

Gece elbiselerinde yanardöner renkleri ile en çok tercih edilen kıyafetlerdir. Trençkotlarda şal yakalar, belden kuşaklı tasarımlar, bol ve rahat modellerdir. Kaban ve montlarda da kolsuz ve kürklü kapüşonlu modeller son derece kullanım rahatlığı olan giysilerdir. Elbiseleri şık ve uyumlu desenlerdeki eşarplarla da tamamlamak mümkündür. Eşarp ve şallar, kıyafetlerin ayrılmaz birer parçalarıdır. Tüm bu kıyafetlerin zengin içeriklerde yer aldığı tesettür sitelerinin başında Zulays gelir. Kalitesi ve şıklığı ile tercih edilen markalardandır.

Formun Üstü

Formun Altı

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Kadın
26 Mart 2024
Bu burçlar Nisan ayında paraya para demeyecek! İşte bol paralı olacak 3 burç

Nisan ayının en şanslı 3 burcu belli oldu. Bu burçlar resmen paraya para demeyecek. Nisan ayı finansal astroloji tahminlerine göre, Başak, Boğa ve Yay burçlarına bolluk ve bereket kapılarını aralıyor. İşte bu burçların neden Nisan ayında paraya para demeyecekleri ve neler yapmaları gerektiği üzerine birkaç detay: BAŞAK: ŞANSIN ZİRVESİNDE Başak burçları için Nisan ayı, finansal […]

Kadın
21 Mart 2024
Cilt bakımında limon kullanımı

C vitamini deposu limon cilt bakımında da oldukça faydalıdır. Peki cilt bakımında limon nasıl kullanılır? Limon, cilt bakımında sıklıkla kullanılan doğal bir bileşendir. C vitamini, sitrik asit ve antioksidanlar bakımından zengin olan limon, cildi aydınlatma, lekeleri azaltma ve sıkılaştırma gibi çeşitli faydalar sunabilir. Ancak, limonun doğrudan cilt üzerinde kullanımı bazı riskler taşıyabilir, bu nedenle dikkatli […]