SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Otoshops’un yeni showromu Murkar Oto Kartal’da hizmete açıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

İkinci el otomotiv pazarına getirdiği kurumsal uygulamalar ile kısa sürede sektörün önemli bir oyuncusu haline gelen Otoshops, Türkiye genelinde 19 ncu showroomu olarak Otoshops Murkar Kartal’da açıldı.

Mutlu “Amacımız müşterilerimize en yakın noktadan hizmet vermek”

İkinci el otomobil pazarında yer almasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen kurumsal anlamda öncü bir firma olduklarını belirten Otoshops Genel Müdürü Melih Mutlu, “2016 yılında kurulan bir marka, otomobil alanında ikinci el sektörüne yep yeni deneyimler getirmek adına kurulmuş olan bir marka, müşterilere tek noktadan çözüm hizmeti sunuyoruz. Güvenilir garantili, 14 günde değişim hizmeti sunan bir ikinci el kurumu Türkiye genelinde 19 noktada hizmet veren bir kurumuz. Müşterilerimiz bu tesislerde hem güvenle araç alabilecekleri gibi hemde otomobillerini güvenle satarak araçlarının bedellerini anında hesaplarına alabiliyorlar. Müşteri memnuniyeti ön planda markayız. Genel Müdürlüğümüz Kartal’da büyük bir komplekste hizmet vermekteyiz.

Otoshops ailesi olarak Türkiye genelinde 19 yetkili satıcı ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Murkar Oto showroom ise Kartal’daki ikinci hizmet noktamız. İkinci el pazarına artan talep, bizim de yeni yatırımlarımızın önünü açıyor. Kendi showroomlarımızın yanı sıra yetkili satıcı yapılanmamız da bir yandan devam ediyor. Hedefimiz Türkiye genelinde müşterilerimize en yakın noktadan hizmet vermek.şeklinde konuştu.

Karataş, İkinci el pazarında yenilikler sunan marka “Otoshops”

Oto Shops Murkar İşletme Yetkilisi Murat Karataş, “İkinci el pazarında bir ilki gerçekleştiren Otoshops, ailesine katıldığım için şanslıyız, katkıları bizim için çok önemli, ikinci el pazarına artan talepler dolayısıyla bizlerde otomobil satışı konusunda önemli bir marka olan Otoshops ailesine katıldık. Otomobil alış satış esnasında güvenilir sistemli yürütülen işlemler sayesinde tercih edilmekteyiz, ayrıca satılan her araca 2 yıla kadar garanti veriliyor. Yol yardım hizmetini de içeren Otoshops Garanti, mekanik parçaların yüzde 90’ını kapsıyor.

Otoshops, ayrıca sektörde bir ilki gerçekleştirerek, satın alınan aracı herhangi bir sebep göstermeksizin 14 gün içerisinde geri getiren müşterilerine, başka bir araçla değiştirme imkânı tanıyor. Tüm devir-tescil işlemleri de azami iki saat içerisinde tamamlanarak, araç müşteriye teslim ediliyor” dedi.

Otoshops/ Murkar Yunus Mah. Yunus Cad. No: 10 B İç Kapı No: 5 Kartal/ İstanbul adresinde showroomunda ikinci el alım satımların yanı sıra garanti ve tescil gibi tüm hizmetleri de sunacak.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]