SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

TEKNİK YAPI, YILIN İKİNCİ YARISINDA HIZ ARTIRACAK

Yayınlanma:
ABONE OL

2022’nin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan Teknik Yapı, İstanbul Bahçeşehir’de yer alan Residence Inn Deluxia projesinin teslimi için son çalışmaları hızlandırırken, İzmir’de başlayan kentsel dönüşüm hamlesine katkıda bulunacak yeni bir projenin arzı için son hazırlıklarını yapıyor.

Yılın ikinci yarısında müşterileriyle iki farklı mutluluk yaşayacaklarını açıklayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Umut Durbakayım, Teknik Yapı’nın bir projesinde teslim sevinci yaşanacağını, bir diğerinde ise güvenli geleceğe ilk adım atılacağını söyledi.

Bahçeşehir Residence Inn Deluxia teslim ediliyor

Teknik Yapı’nın Residence Inn Deluxia konut projesinde, 2023 sonunda teslimler başlıyor. Tamamen yurtdışı yatırımcılara yönelik olarak hazırlanan projenin kaba inşaatı tamamlandıktan sonra, satışa sunulduğu bilgisini paylaşan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Umut Durbakayım, satış sürecinde fiyattan daha çok ‘güvenilir proje’ kriterinin ön plana çıktığını belirtti. Yaklaşık 5-6 yıl önce bölgede mağdur edilen ve güven sorunu yaşayan yabancı yatırımcılarda ortaya çıkan güven sorununu aşmak için maketten satış yapılmadığını ifade eden Durbakayım “projemizi duyan müşterilerin tamamı projeyi gezmek ve görmek istiyordu. Bu nedenle projenin yaklaşık yüzde 60 inşaatını bitirdikten sonra satışa sunduk” dedi. Umut Durbakayım projenin yaklaşık yüzde 85’nin satıldığı bilgisini paylaştı.

Toplam 16 katlı tek kuleden meydana gelen projede 34 farklı tipten oluşan 164 konut bulunduğunu ifade eden Umut Durbakayım, projede yatırım ve yaşam amaçlı satın alımlara olanak sağlayan 1+0’dan 3+1’e kadar daire tiplerine yer verildiğini söyledi. İstanbul Havalimanı’na yakınlığı ve Bahçeşehir gölet manzarasıyla dikkat çeken Residence Inn Deluxia projesinin teras katında açık yüzme havuzu ve göl manzaralı güneşlenme terası bulunuyor. Projede ayrıca fitness salonu ve çocuk bahçesi gibi sosyal alanlar ile kapalı otopark yer alıyor.

İzmir’de ikinci dönüşüm projesi başlıyor

Emlak Konut önderliğinde, Halk GYO ortaklığı ile inşaatı devam eden Evora İzmir projesinin İzmir’de büyük bir revaç gördüğünü belirten Umut Durbakayım, Çok yakın zamanda İzmir’de yeni bir kentsel dönüşüm projesinin başlayacağını açıkladı. İstanbul’da kentsel dönüşüm konusundaki deneyimlerini Denizli ve İzmir’e taşıdıklarını hatırlatan Umut Durbakayım “maalesef ülkemizdeki deprem endişesi halen devam ediyor. İnsanlarımıza güvenli bir konut sunma amacıyla yürüttüğümüz faaliyetlere elimizden geldiği kadar devam ediyoruz. Bu kapsamda İstanbul’daki kentsel dönüşüm projelerimizin verdiği deneyim ve tecrübeyi kullanarak, İzmirli vatandaşlarımızın da deprem riskinden arındırılmış güvenli konutlar yapacağız” şeklinde konuştu.

Umut Durbakayım, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm hamlesi kapsamındaki projenin, İzmir Alsancak bölgesinde yapılacağını ve karma bir proje olacağı bilgisini paylaştı.

İlgili Haberler

Ekonomi
18 Nisan 2024
4A, 4B, 4C’li emekliye tarihi destek! Bunları yapanların maaşı cepte kalacak!

4A, 4B, 4C’li emekliye tarihi destek! Bunları yapanların maaşı cepte kalacak! 4A, 4B, 4C’li emeklilere tarihi destek geliyor. Bunları yapan emeklilerin maaşları ceplerinde kalacak. İşte emeklilere Meclis’ten geçen destek detayları haberimizde… Emekli Sandığı ile SSK ve Bağ-Kur emeklileri için TBMM’de (Türkiye Büyük Millet Meclisi) çalışmalar yürütülüyor. Emeklilerin sosyal ve ekonomik olarak rahat etmesi adına bazı […]

Ekonomi
18 Nisan 2024
BİM 23 Nisan’da bayram gibi indirimli katalog sundu! Mutfaklarda dolaplar taşacak!

BİM 23 Nisan aktüel katalog indirimleriyle bayram neşesi başlattı. Mutfakları dolup taşıracak fiyat listesi geldi. İşte 23 Nisan 2024 BİM aktüel katalog indirimleri… BİM marketler sunduğu geniş ürün yelpazesiyle ve halka uygun fiyatlarıyla en fazla tercih edilen zincir marketler arasında yer alıyor. Uygun fiyatları yalnızca gıda ve temizlik ürünleri gibi temel ihtiyaçlar için sunmakla kalmayan […]

Ekonomi
18 Nisan 2024
2 – 8 yıl erken emeklilik! Yöntemden şaşmayan 48 – 52 yaşında emekli oluyor!

Erken yaşta emekli olmak isteyen vatandaşlara 48 ila 52 yaşında hayallerine kavuşma şansı veriliyor. 2 ila 8 yıl erken emeklilik için yöntem verildi. İşte erken emeklilik formülü detayları… Emekli olmak için gün sayan vatandaşlar için 48, 49, 50,51, 52 yaşında emeklilik şansı doğdu. Bazı çalışanların 2 ila 8 yıl arasında erken emekli olma şansı oluyor. […]

Ekonomi
18 Nisan 2024
SGK Girişi 1994-2006-2010 Sonrası Olanlar İçin Müjdeli Haber! 2380-3457-5478 Prim ile Şahane Fırsat

Erken emeklilik için şahane fırsat 1994-2006-2010 Sonrası SGK girişi olanlara geldi. Az prim ile erken emeklilik detayları haberimizde… Erken emeklilik her bireyin hayali ve isteği. Son olarak EYT yasası ile birlikte Milyonlarca kişi için bu kapı açılmıştı. Ancak EYT’nin 9 Eylül 1999 öncesi sigorta girişi olanları kapsaması nedeniyle birçok kişide bu fırsatı Kıl payı kaçırdı. […]