SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

AYGAD Heyeti, Keban’a çıkarma yaptı

Yayınlanma:
ABONE OL

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği (AYGAD) tarafından düzenlenen kültür gezisi kapsamında Elazığ’a gelen gazeteciler Keban ilçesini ziyaret etti. AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ, Keban’ın doğa cenneti olduğuna dikkat çekerek, Keban’ın turizm potansiyelinin çok fazla olduğunu söyledi.

AYGAD heyetini ilçe girişinde karşılayan Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve beraberindekiler heyetle yakından ilgilendi. Gazetecilerle Keban barajındaki sosyal donatı alanlarında sohbet eden Başkan Atlı, Keban’ın tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verdi.

700 bine yakın turist ağırlıyor

Belediye Başkanı Fethiye Atlı, “Keban Osmanlı Dönemi’nde maden ocaklarından dolayı eyalet merkeziydi. Şu an 4 bin 500 nüfuslu bir ilçeyiz. Gezip görülmesi gereken tarihi yerlerimiz var. Yılda yaklaşık 700 bine yakın turist geliyor. Ama Keban’da otel problemimiz var. Otel yapmayı planlıyoruz” dedi.

“Vergi alamıyoruz”

Keban Barajı ile önemli açıklamalarda bulunan Başkan Atlı, “Keban Barajı’ndan da hiçbir gelir elde edemiyoruz. Emlak vergisi alıyorduk ama kesildi. İlçemizin bütçesine katkı sağladığı için tekrar emlak vergisi almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Çırçır şelalesi mest etti

Başkan Atlı ve AYGAD heyeti daha sonra Dünyanın en genç doğal şelalelerinden olan Çırçır Şelalesi ve donatı alanını gezdi. Başkan Atlı, buradaki alabalık üretim potansiyeline de vurgu yaparak, Keban’daki su kalitesinin önemine işaret etti.

Işıkdağ: Keban’ın önemi anlaşılmalı

AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ ise Keban’ın önemli bir doğa ve yaşam merkezi olduğunu dile getirerek, kentin daha fazla turist çekmesi gerektiğini kaydetti. Keban’ın öneminin daha iyi anlaşılması gerektiğini ifade eden Işıkdağ, ilçenin turistik potansiyelinin yüksek olduğunu da sözlerine ekledi.

Heyet toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Keban ilçesinden ayrıldı.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Discussion of B2B Markets and Globy Presentation

B2B markets differ from classic stores in that they are not created for individuals but for legal entities. In order to place an item in the catalog, you should have your own organization or be an individual entrepreneur. This is how B2B markets differ from B2C stores, although they are very similar. As an example, […]