SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

MHP Genel Başkanı Bahçeli’den TBB’ye tepki

Yayınlanma:
ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı nedeniyle MHP’nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti. Bahçeli, “Tabipler Birliği kapatılmalıdır” dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli’den TBB’ye tepki – Tıkla İzle

Bahçeli, bayram namazının ardından Alparslan Türkeş’in Beştepe’de bulunan kabrini ziyaret etti. Burada kendisini karşılayan partililerle tek tek bayramlaşan Bahçeli ve beraberindekiler daha sonra Türkeş’in kabri başına geldi. Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından Bahçeli, Türkeş’in kabrine kırmızı karanfiller bıraktı, bakır bir ibrikle kabri suladı.

Bahçeli, “Bayramlar toplumsal barışı huzuru kardeşliğin yayılmasında mevsimlenmesinde önemli fırsatlardır. Bunu değerlendirebilen toplumlar geleceğe daha umutla bakmaktadırlar. Bugün gelişmişlik seviyesi ne olursa olsun yeryüzünde ülkelerin büyük bir çoğunluğunda toplumsal çalkantı şiddet çatışma kamplaşma ve kavga görülmektedir. En son olarak İngiltere’de Arnavutluk da, Türk Devlet Teşkilatlarının bazılarında görüyoruz. Türkiye’de geçmişten bu yana bayram olsun farklı günler olsun birileri bazı gruplar açısından hiç fark etmeksizin bir toplumsal gerilim, kamplaşma ve çatışma ortaya koymaya gayret göstermektedir.

En son olarak bir doktor kardeşimizin hakkı rahmetine kavuşması bir cinayet muhatap olmasıyla hayatını kaybetmesi sonucunda millet olarak büyük bir üzüntü içerisinde olmamız gerekirken her alandaki şiddeti topluca nasıl kınayacağımızı nasıl aşacağımızı barış ve huzura nasıl kavuşacağımızı ortaya koymamız gerekirken bazı sözde meslek grupları toplumsal kargaşa oluşturmak siyasileşmek ve siyasal iktidarı istifa davet edecek kadarda küstah. Bir zillet ittifakının yandaşları gibi hareket etme gafletine düşmüşlerdir.

Bunlar ülkemizin yararlı davranışlar değildir. Ülkemizin halen terörle mücadelede şehitlerimiz varken terörle mücadele üstün bir başarının işaretleri görülürken Türkiye’de şiddetten yararlanarak kadına şiddet, meslek kuruluşlarına şiddeti bilip bunlarla ilgili toplumsal değerlendirmelere, şiddeti nasıl önlememiz gerektiği konusunda milletimizi aydınlatma ve onları bir huzura davet etme çabaları varken Türkiye’nin her tarafından 50-60 geçmeyen doktoruyla gösterilere bu arada da polis kardeşlerimize de çatışamaya tercih edecek ve onlara hakaret edecek duruma düşmeye kimsenin hakkı yoktur. Bir meslek grubunu savunurken Türkiye’nin güvenlik kuruluşlarını muhatap alarak onlara hasımlık yapmak hiç kimseye inandırıcı gelmez. Kimseyi samimi olarak ortaya koymaz.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin 5’inci yılındayız. Muhtemelen 18 Haziran 2023’te bir genel seçimde Türkiye’ de gerçekleşeceği için her şeyi milletimizin yapmayı arzulamayı düşünmeliyiz. Siyasete alet olmuş kuruluşlarla bir yer varmak mümkün değildir. Tabipler birliği kapatılmalıdır. Hekim kardeşlerim kendi kuruluşlarına yeniden sahiplenmeli yeni bir organizasyona gitmelidir. Bir avuç doktor kılıklı anarşik insanlardan mesleği kurtarmak lazım. Türk ismini taşıyan Türk’e düşman olur mu ?” dedi.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]