SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kripto para al sat işlemleri hiç bu kadar kolay olmadı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Bilindiği üzere kripto paralar ve özellikle Bitcoin son 5 yıla damga vuran en önemli ekonomik gelişmeler arasında sayılmaktadır. Onu savunanlar olduğu kadar karşıtları da olan ve oldukça önemli sayıda insan tarafından yatırım aracı olarak kullanılarak ciddi miktarlarda kazanç elde edilen önemli bir kripto varlık olan Bitcoin al sat işlemleri ile de kendine has bir yapıya sahiptir.

İşte Bitcoin ve kripto para aleminin kendine has bu al sat işlemleri ve bu işlemlere dair yapısını değiştirmek ve çok farklı bir sistem ile bu işlemleri gerçekleştirmek için yeni bir girişimden bugün sizlere bahsetmek istiyoruz: NakitCoins.

Aracı olmadan Bitcoin al & sat

NakitCoins aslına bakılırsa bugüne değin bilinen Bitcoin al sat sistemlerinden tamamen farklı bir sistemi benimsiyor. Bildiğiniz üzere mevcut Bitcoin al & sat işlemleri için sanal bir varlık olan Bitcoin’in işlem gördüğü bir sanal borsaya ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu borsada bir hesabınızın olması ve bu hesabınızın da bir banka hesabına bağlı olması gerekiyor. Bütün bu bağlantılar tamamsa Bitcoin’inizi nakde kolayca çevirebiliyorsunuz.

Ancak elbette bu gerek Bitcoin alma gerekse de satmak için iki farklı kurum ile muhatap olmak anlamına geliyor. Elbette her kurum için de kendi komisyonları ve masrafları anlamına gelen bu süreçte bir diğer pürüz ise arada geçen süreler. Bitcoin almak için önce borsaya yapılan talep onaylandıktan sonra paranın bankaya iletilmesi gerekiyor. Yani Bitcoin al işlemi için talebi yaptığınız andan itibaren en erken 3 veya 4 saat için para elinize geçebiliyor. Bazı borsalarda bu süreler daha da uzayabiliyor.

NakitCoins ile hızlı Bitcoin al sat

NakitCoins ile ortaya çıkan bu sorunu doğrudan Bitcoin al sat işlemleri yapılmasına imkân tanıyan şubeleri ile çözmüş durumda. Yani, NakitCoins ile döviz alır gibi gidip NakitCoins şubesinden Bitcoin al sat işlemi yapılabiliyor.

Şimdilik Türkiye’de 3 farklı şubesi olan NakitCoins’in 2 şubesi İstanbul’da faaliyet gösteriyor. Bu şubelerden biri merkez şube ve Taksim’de; diğeri ise Beyazıt Kapalıçarşı’da faaliyetlerine devam ediyor. NakitCoins’in Türkiye’deki 3’üncü şubesi ise Ankara’da yer alıyor. 4’üncü şube faaliyetlerine ise firma tarafından Antalya’da başlanmış durumda.

Firmanın hızlıca Bitcoin al sat yapabilmesinin sebebi ise kendileri tarafından üretilen wallet uygulamaları. Bu uygulamaya kaydolduktan sonra yapılacak işlemi buraya tanımlamanız yeterli. Sonrasında alım ya da satım hangi işlem olursa olsun NakitCoins şubesine giderek gişe görevlisine işlem ID’sini söylemeniz yeterli. Bu ID üzerinden gişe görevlisi işleminizin ne olduğunu görüyor ve hızlıca işleminizi yerine getiriyor. Bu sayede NakitCoins’ten daha hızlı hiçbir şekilde Bitcoin almanız ya da satmanızın mümkün olmadığını görebilirsiniz.

NakitCoins’in şube genişletme çalışmalarından bir diğeri de NakitCoins ortaklık programı. Bu programa NakitCoins web sitesi üzerinden başvuran tüm döviz büroları ya da kuyumcular NakitCoins ortaklık programının bir parçası olarak birer NakitCoins şubesine dönüşüyorlar. Bu sayede NakitCoins wallet uygulamasından bu NakitCoins ortaklığı kurmuş dövizcileri ya da kuyumcuları kullanarak hızlıca Bitcoin al sat işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

NakitCoins ile işlem yapmak ve Bitcoin al sat gerçekleştirmek işte bu kadar kolay. Bunun için beklemenize de gerek yok. Siz de Bitcoin al sat yapmanın en hızlı yolu olan NakitCoins ile işlem yapın ve beklemeden yatırımlarınıza değer katın.

İlgili Haberler

Ekonomi
25 Nisan 2024
4A, 4B, 4C’li emekliye özel torba yasa: 9 maddeye onay!

4A, 4B, 4C’li emekliye özel torba yasa: 9 maddeye onay! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’ndan emekliler için özel bir torba yasa oluşturuldu. 9 madde emeklilerin yararına onaylanıyor. İşte emeklilere özel destek paketinin tüm detayları haberimizde… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizdeki emeklilere bu yıla özel kıldı. 2024’ün Emekli Yılı olması şerefine ise emeklilere özel birçok düzenleme […]

Ekonomi
24 Nisan 2024
Bağ-Kur’lu ve taşeron işçiyle kademeli emeklilik bekleyenlere son dakika!

Bağ-Kur’lu ve taşeron işçiyle kademeli emeklilik bekleyenlere son dakika! Bağ-Kur’lular ve taşeron işçiler için haber geldi. TBMM’de (Türkiye Büyük Millet Meclisi) gündem yoğunken vatandaşı heyecanlandıracak torba yasada aşama kaydedilmeye devam ediyor. İşte detaylar… Meclis gündeminde çalışılan torba yasa kapsamında 55 maddeye onay geldi. Kabul edilen 55 maddenin yanı sıra bazı ek çalışmaların sürdüğü de biliniyor. […]

Ekonomi
24 Nisan 2024
Gram altın beklenenden erken 3.500 TL olacak! Altın kahini tarihi verdi

Gram altın beklenenden erken 3.500 TL olacak! Altın kahini tarihi verdi! Altın fiyatlarına dair beklentiler beklenenden erken gerçekleşecek. Altının 3 bin 500 TL’ye yılsonunda ulaşması beklenirken daha erken tarihte yükseleceği açıklandı. Uzman isim tarihi verdi. Güvenilir yatırım aracı olarak tercih edilen altın İran ve İsrail gerilimiyle birlikte agresif bir yükseliş gösterdi. Altın güvenli bir yatırım […]

Ekonomi
24 Nisan 2024
Kıdem tazminatlarına yeni düzenleme! Tazminatlar zamlı ödenecek

Kıdem tazminatı ödemelerine yeni düzenleme geliyor. İşten çıkan vatandaşlar kıdem tazminatı güvencelerini zamlı olarak alabilecek. İşte güncel kıdem tazminatına dair detaylar haberimizde… Sigortalı olarak çalışanların işten ayrılması ya da emekli olması durumunda yararlandıkları kıdem tazminatı ödemelerine dair güncelleme gerçekleştirilecek. 2024 yılında zamlanan ödemelere ikinci zammın ise Temmuz ayında gerçekleşeceği biliniyor. Peki, 2024 güncel kıdem tazminatı […]