SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İstanbul’da LGBT Sapkınlığına Karşı Büyük Bir Miting Yapıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul’da LGBT dayatmasına karşı çıkılan mitingde tepkiler çığ gibi büyüdü.

LGBT Sapkınlığı dayatmasına karşı “Fatih’te Büyük Aile Buluşması” adıyla düzenlenen etkinliğe katılan 30 bin vatandaş, Saraçhane Parkı’nda toplandı.

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu tarafından düzenlenen Mitingde 150 sivil toplum kuruluşları ve ayrıca, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Meltem Ayvalı, TGB Genel Başkanı Dilek Çınar, Tuğçe Kazaz gibi ünlü isimlerde açıklama yaptılar.

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Başkanı Kürşat Mican: “Biz LGBT dayatmasına karşı duruyoruz. Tek bir insanın kılına zarar gelsin istemeyiz. Bu propagandaya kapılanlara diyoruz ki sizin tercihiniz yüzünden yaşam hakları elinden alınacak bebekler için buradayız.”


İstanbul Fatih’teki Saraçhane Parkı’nda LGBT dayatmasına karşı yapılacak miting için halk bir araya geldi. Buradaki konuşmanın ardından topluluk ellerindeki pankartlarla Beyazıt Meydanı’na sessiz yürüyüş gerçekleştirdi.



İstanbul Fatih’teki Saraçhane Parkı’nda LGBT dayatmasına karşı yapılacak mitingin tanıtım videosunun ‘kamu spotu’ olarak televizyon kanallarına ve radyo istasyonlarına tavsiye edilmesi RTÜK toplantısında oy çokluğuyla kabul edildi. LGBT dayatmasını protesto etmek için 150 sivil toplum kuruluşuna mensup binlerce kişi ‘Büyük Aile Buluşması’ adlı etkinlik için Saraçhane Parkı’nda bir araya geldi. Yapılan konuşmaların ardından binlerce kişi ellerindeki pankartlarla sessiz bir şekilde Beyazıt Meydanı’na doğru yürüyüş gerçekleştirdi.

“Haklı talebimizi nefret söylemi diye çarpıtmaya provoke etmeye çalıştılar”
Beyazıt Meydanı’nda açıklamalarda bulunan Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Başkanı Kürşat Mican, “Biz hiçbir nefret söyleminde bulunmadık. Kişileri hedef almadık. Haklı talebimizi nefret söylemi diye çarpıtmaya çalıştılar. Üstüne basa basa LGBT dayatmasına karşıyız dememize rağmen bizi LGBT’lilerle karşı karşıya getirmeye çalıştılar. Daha da ileri gidip provoke etmeye çalıştılar. İnsanlarımız sağduyusu kara propagandalara galip geldi. Başaramadılar başaramayacaklar. Biz LGBT dayatmasına karşı duruyoruz. Tek bir insanın kılına zarar gelsin istemeyiz. Bu propagandaya kapılanlara diyoruz ki sizin tercihiniz yüzünden yaşam hakları elinden alınacak bebekler için buradayız. Bu var oluş şiddetine dur denmeli. Tek isteğimiz insan neslinin var oluşunu tehdit eden bu propagandaya dayatmaya dur denmesi, tehlikenin farkında mıyız? Okul öncesi ve ilkokul çağındaki çocuklar çizgi film üzerinden hedef alınıyor. Gençlerimizin zihinleri dizilerdeki LGBT propagandalarıyla bulandırılıyor” dedi.

“Cinsiyeti değiştirilmiş çocuk mankenler podyumlara çıkartılıyor”
Model dünyasının cinsiyetsizlik yaptığına değinen Mican, “10 yaşında cinsiyeti değiştirilmiş çocuk mankenler podyumlara çıkartılıyor. Bu dayatmacılar bunu normal buluyor. Pişman olup tedavi olmak isteyenlerin tedavisini kabul edilemez diyorlar. Vahametin farkında mıyız? Cinsiyet değiştirip pişman olanlar video çekip seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Biz yandık siz yanmayın çocuklar yanmasın diye feryat ediyorlar. Kimse bu feryadı duyamıyor çünkü onlarda sansürleniyor. Doktorlar, psikologlar dayatmalara maruz kalıyor. Dışlanmakla tehdit ediliyorlar. Bu dayatmaya boyun eğmeyen bilim adamları da var çok şükür. Onlar sayesinde pek çok gencimiz bu tehditten kurtuldu. Herkesi bu dayatmadan kurtarmak zorundayız. Çünkü onlar topluma örnek olacak kişiler ve bu konuda baskı altındalar. Talebimiz toplumumuz temeli olan ailemizin, çocuklarımızın LGBT propaganda ve dayatmalarından korunması için devletimizin gerekli tedbirleri almasıdır” şeklinde konuştu.

İSTANBUL (İHA) –

İlgili Haberler

Dünyadan
28 Mart 2024
Fransa’da PKK yandaşları havalimanında terör estirdi

Fransa’da bir grup terör örgütü PKK yandaşı, sınır dışı edilmek istenen terör destekçisi bir kişinin gönderilmesini engellemek amacıyla havalimanında görevlilere saldırdı. Olaylarda 3 kişi yaralandı. Son dakika haberine göre Fransa’da hakkında sınır dışı edilme kararı olan PKK’lı Finans Korkmaz’ın Türkiye’ye iadesi gerçekleşeceği sırada bu iadeye karşı çıkan terör örgütü yandaşları Charles de Gaulle Havalimanı’na geldi. […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Dünyadan
26 Mart 2024
Dani Alves 14 ay sonra kefaletle serbest bırakıldı

Cinsel saldırı suçundan hüküm giyen eski futbolcu 1 milyon euro ödeyerek cezaevinden çıktı. Spot: İspanya’da bir kadına cinsel saldırı suçlamasıyla 4,5 yıl hapse mahkum edilen Brezilyalı eski futbolcu Dani Alves, 14 ayın ardından 1 milyon Euro kefaletle serbest kaldı. Barcelona Mahkemesi’nin 20 Mart’taki kararı üzerine, cinsel saldırı suçlamasıyla 4,5 yıl hapse mahkum edilen eski futbolcu […]