SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

En İyi 5 Ebeveyn Takip Programı

Yayınlanma:
ABONE OL

Ailelerin güvenliğe dair endişeleri ise oldukça yerinde. Çünkü dijital dünya da en az gerçeği kadar tehlikeli kişilere ve zararlı ortamlara sahip. İşte bu yüzden sayısız anne baban cep telefonu ebeveyn kontrolü ücretsiz ya da ücretli programlar arıyor.

Çocuklar İnternette Ne Kadar Zaman Harcıyor?

Günümüzde çocuklar tabletler, bilgisayarlar ve akıllı telefonlar ile büyüyor. Küçük yaşta milyonlarca çocuk tek bir dokunuşla internet alemine dalabiliyor. Fakat internet de özellikle küçük yaştaki bireyler için birbirinden zararlı bileşenlerle dolu. Çocuklarda günlük dört, hatta beş saate kadar uzayan ekran süresi ise anne babalar için endişe verici.

Bu noktada aile takip programı ücretsiz olarak takip fırsatı sunuyor. Bu programlar sayesinde anne babalar çocuklarının internetteki eylemlerini takip etme şansı buluyor. Aynı zamanda mesajlaşmadan aramalara kadar pek çok şeyden haberdar olmak da mümkün. Uygulamaların özellikleri arasında konum takibi de yer alıyor. Böylece çocuğunuzun güvenli olmayan mekanlarda bulunmadığından emin olabilirsiniz.

Endişeli Ebeveynler İçin En İyi 5 Uygulama

Çocuğunuzun telefonunu ve dijital eylemlerini takip etmenin farklı yolları vardır. Fakat en etkili ve en gizli olan yazılımlar casus uygulamalardır. Sizler için en iyi ebeveyn takip programı ücretsiz olanları listeledik.

1. mSpy

Yüz binlerce ailenin ilk tercihi olan mSpy her anne babanın aradığı tam kapsamlı bir takip uygulamasıdır. Hem sanal hem de gerçek dünyada takip ve bilgilendirme özellikleri sunar. mSpy yakınlarının güvende olduğundan emin olmak isteyenler için hızlı, etkili ve güvenilir bir uygulamadır. mSpy ile sosyal platformdaki mesajları, email aktarımlarını ve konum bilgisini elde edebilirsiniz.

İşte bu yüzden aileler ebeveyn telefon takip programı ücretsiz arayışında mSpy’a başvurur. Sizler için programın en öne çıkan özelliklerini listeledik.

  • Arama yönetimi
  • Mesaj takibi
  • Ekran kaydedici
  • Anahtar kelime alarmı
  • Konum bilgisi
  • Coğrafi sınırlama

2. FamiSafe

Gerçek zamanlı konum ve ekran süresi takibi FamiSafe bünyesindeki özellikler arasında yer alıyor. “Güvenli aile” sloganı ile karşımıza çıkan FamiSafe’de başvurabileceğiniz uygulamalardan biri.

3. MamaBear

MamaBear’de çocuklarının telefonunu takip etmek isteyen ebeveynlerin tercihleri arasında. Bu uygulama sayesinde internetteki güvenliğinden endişe duyduğunuz çocuğunuzu tercih edebilirsiniz. Her ne kadar listemizdeki diğer uygulamalar kadar kapsamlı özellikler bulunmasa da MamaBear bir şansı hak ediyor. Bu noktada ebeveyn kontrol programı ücretsiz arayışında olan anne babalar da cevap buluyor.

4. Mobichip

Özellikle sürekli çalışan anne babalar Mobichip ile çocuklarını düzenli takibe alıyor. Bir casus uygulama olan Mobichip ile ekran süresini sınırlandırmak mümkün. Bununla beraber çocuğunuzun internet kullanımını filtreleyebilirsiniz.

5. FamilyTime

Küçük yaştaki telefon kullanıcılarının güvenliğinden emin olmanın bir diğer yolu da FamilyTime. FamilyTime ile çocuğunuzun mobil deneyimini takip edebilir ve zaman sınırlamaları koyabilirsiniz. Uygulama listemizde en sevilen ücretsiz ebeveyn kontrol programı örneklerini arasında yer alıyor.

Çocuklarınızla İnternet Güvenliği Hakkında Konuşun

Her anne babanın çocuklarının internet güvenliğinden emin olması gerekiyor. Çocukların kaydoldukları platformlara özellikle dikkat etmek gerekiyor. Aynı zamanda küçük yaştaki kullanıcıların ziyaret ettiği internet sitelerini de takip etmekte fayda var. Bununla beraber çocuklarımızın kimlerle nasıl iletişim kurduğu da oldukça önemli. Mesajlaşırken kullandıkları dil ve mesajlaştıkları kişilerin niyeti her ebeveynin bilgisi dahilinde olmalı. İşte bu yüzden ebeveyn kontrol programı ücretsiz ya da ücretli demeden tercih edilmelidir.

Zararlı niyetlere sahip pek çok kişi interneti mesken tutmuştur. Kötü amaçlara sahip kimseler çeşitli kılıklarda sosyal medya platformlarında da karşımıza çıkmaktadır. Dolayısıyla çocuklarınızın neler konuştuğundan haberdar olmanız oldukça önemlidir. Elbette öncesinde internet güvenliği hakkında çocuğunuza bilgi vermekte fayda vardır. Böylece mesajlarını doğrudan okumadan önce bir güven ilişkisi kurabilirsiniz.

Sonuç

Çocuğun telefonunu takip ücretsiz programları sayesinde istediğiniz kontrolü elinize alabilirsiniz. Hem ücretsiz hem de ücretli sürümleri ise farklı özellikler sunmaktadır. Çocuğunuzu internette saklanan kötü niyetli kişilere karşı korumak sizin elinizdedir. Kendisine gereken bilgileri vermeniz de internet güvenliğinde kilit bir rol oynamaktadır. Siz de milyonlarca endişeli ebeveyn arasında yer alıyor olabilirsiniz. Neyse ki mSpy gibi aile takip programı ücretsiz ya da ücretli yazılımlara başvurabilirsiniz.

İlgili Haberler

Basında Kartal
08 Mayıs 2024
Kartal Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası yapıldı

Bu yıl Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 6. Kez düzenlenen “Kartal Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası”, İSTMARİNA AVM’de 6-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti. İlçemiz okullarından seçilen öğrenciler, okul içi turnuvalarda gösterdikleri performanslarıyla yarışmaya katılma hakkı kazandılar. İlkokul kategorisinde Hedef 5, Zıp Zıp, Barikat ve Mangala; Ortaokul kategorisinde Pentago, Mangala, Abalone, 9 Taş; Lise kategorisinde ise […]

Basında Kartal
08 Mayıs 2024
Dragos Su Sporları Merkezi’nde Her Ay 164 Vatandaş Ücretsiz Eğitim Alıyor

Kartal Belediyesi tarafından hizmete açılan Kartal Belediyesi Dragos Su Sporları Merkezi’nde kano ve kürek sporları alanlarında her ay toplam 164 kursiyer ücretsiz bir şekilde teorik ve pratik eğitim almaya başladı. Kürek sporu için 12, kano sporu için ise 16 yaş üstü bireylerin başvurabildiği eğitimler, haftanın 6 günü denizde devam edecek. Her kursiyerin haftanın 2 günü […]

Basında Kartal
08 Mayıs 2024
BURAK BORA’YA GEL; KAN VER, CAN VER!

BAŞKALARININ HAYATI SİZİN DAMARLARINIZDA AKIYOR!     Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencileri 2013 yılından beri her sene kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenliyor. Bu sene 10.sunu düzenledikleri kan ve kök hücre bağışı kampanyası, bağışçıların katkılarıyla varlığını sürdürüyor. Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencileri çeşitli hastalıklarla mücadele eden insanlara umut olmayı hedefliyor. Kızılay ile beraber […]

Adalar
08 Mayıs 2024
Adalar Belediyesi Meclis Toplantısı Adalılarla Beraber Yapıldı

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, seçim vaadini yerine getirerek meclis toplantısını açık havada Ada sakinleriyle birlikte yaptı. Adalar Belediye Meclisi, meclis toplantıları Belediye Hizmet Binasında değil,  beş adada halka açık şekilde yapılıyor. Mayıs ayının ilk toplantısı 6 Mayıs’ta Kınalıada’da ada sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti. Adalıların büyük ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Ali Ercan Akpolat,  halka açık […]