SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal Belediyesi’nin, 2023 Yılı Bütçesi: 1 Milyar 890 Milyon

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediye Meclisi, Ekim ayı 3’üncü oturumunda, 2023 yılı performans programı ve mali bütçesini görüşmek üzere toplandı. Oturumda, 2023 yılı mali bütçesi, ‘1 milyar 890 milyon Türk Lirası olarak oy çokluğuyla kabul edildi.

Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda, Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut başkanlığında gerçekleşen oturumda, belediye idaresi adına, performans programı ve mali bütçe ile ilgili sunum; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu tarafından gerçekleştirildi.

2023 Yılı Bütçesi: 1 Milyar 890 Milyon Türk Lirası

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu, meclis üyeleri ve katılımcılara yaptığı sunumda, belediye müdürlüklerinin faaliyetleri ve bütçeleri hakkında bilgi verdi.

Aksu, yaptığı konuşmada, Kartal Belediyesi’nin; sosyal, kültürel ve kent sorunları hakkında çalışmaya devam ettiğinin altını çizerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile birlikte Kartal’ın 30 yıllık sorunlarına çözüm bulmaya devam ettiklerini kaydetti.

 Kartallılar’ın her alanda yanında olmaya devam ettiklerini vurgulayan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı, 2019 yılından bu yana; altyapıdan, çevreye, kültürden spora kadar yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti.

Oturumun devamında ise; Cumhuriyet Halk Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Üyeleri, bütçeyle ilgili görüşlerini belirtti.

Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut, oturumun sonunda 2023 yılı performans ve mali bütçesini meclis üyelerinin oylarına sundu. 2023 yılı performans ve mali bütçesi, Belediye Meclisi tarafından oy çokluğuyla kabul edildi.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Ekonomi
16 Nisan 2024
Erken Emeklilik İçin Yeni Takvim Belli Oldu! 2. Torba Yasada Beklenen Müjde

Erken emeklilik bekleyenlere 2. Torba yasa ile müjde geliyor. İşte yeni düzenlemeler ve detaylar… EYT’de kapsam dışı kalanlara 2. Torba yasa ile müjde geliyor. Yeni emeklilik reformu ev hanımlarını, bağ-kurlu çalışanları ve staj ve çıraklık mağdurlarını yakından ilgilendiriyor. Kısmi emeklilik, prim indirimi, ev hanımlarına prim desteği hepsi bu pakette yer alıyor. Peki 2. Torba Yasada […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Ekonomi
16 Nisan 2024
PTT’den tek şarta milyonlara yatacak! Minimum karşılıksız ödeme 5.000 TL

PTT’den tek şartla milyonlarca vatandaşa destek yatırılacak. Destek ödemesinin minimum tutarı ise 5 bin TL. İşte PTT destek ödemesi başvurusu ve şartları… Vatandaşların ihtiyaç duyması halinde pek çok destek ödemesi devlet tarafından PTT’den yapılıyor. 5 bin TL olarak açıklanan devlet desteği de yine kamu kuruluşu olan PTT üzerinden vatandaşlara iletilecek. Belirli şartlar çerçevesinde yapılacak olan […]