SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Altın Alyans Çeşitleri

Yayınlanma:
ABONE OL
<strong>Altın Alyans Çeşitleri</strong>

Sarı ve beyazın farklı renkleri ile kullanıcılar kendi isteklerine göre kendilerine uygun bir alyans satın alabilirler. 22 ayar tırtıklı alyans, kullanıcıların en çok tercih ettiği modellerden biridir. Genel olarak erkek alyans modellerinin sade bir tasarıma sahip olması gerekmektedir. Bazı durumlarda erkek kullanıcılar gümüş alyans tercih edebilirken çoğu kullanıcı taş ve sarı alyans tercih edebilir.  22 ayar tırtıklı alyans modeli, günlük kullanımda yabancı cisimleri hapsedebilecek gömme tasarıma sahiptir. Kullanıcılar bunun farkında olmalıdır. Ürünün birçok çeşidi vardır.

Sade, klasik, tırtıklı ve bombeli 22 ayar alyans modelleri bunlardan sadece birkaçıdır. Ürün genişlikleri 3 ila 8 mm arasındadır. Birçok kültürde alyanslar sadakat ve dayanışmanın sembolüdür. Gelenekselden çağdaş avangarda kadar birçok farklı alyans stili vardır. Farklı tasarım stilleri ile birçok kullanıcının tercihine hitap edecek. Ortak yüzük takan çiftlerin birlikte karar vermesi önemlidir. Dolayısıyla tasarımın her iki taraf için de çekici olması karar verme sürecini hızlandırır. Kullanıcının bütçesine göre farklı tasarımlara sahip alyans modelleri bulunmaktadır.

Bir alyans satın almak istiyorsanız, bütçenize uygun modelleri ve fiyatları görebilirsiniz. Birçok gelenekte, bantlar alyanslara bağlanır ve gelin ve damadın parmaklarına takılır. Birbirlerine verilen sözleri sembolize ederler.

Seçkin Altın Alyans

Bir alyans; gönülden gönüle bir köprü, bir aşk bağı. Evliliğin, vefanın ve bağlılığın simgesi olan alyans, her çiftin hayatındaki en önemli günün simgesidir. Alyansların tarihi eski Mısır uygarlığına kadar uzanmaktadır. Mısırlılar sazları, kenevirleri ve papirüsleri daire şeklinde bükerek halkalar yaptılar. Mısırlılar bu sembolik yüzüğü sol ellerinin sol parmağına takarlardı. Çünkü bu parmağın doğrudan kalbe giden bir damarı olduğuna inanıyorlardı. Avrupa’da alyansların kökeni gider. Değişime ilk karar veren Romalılar oldu. Roma toplumunda yüzükler takılırdı. Sadece kadınlar tarafından ve medeni durumu gösterdiği kabul edildi.

Ancak yüzyıllar boyunca, uzun yıllar sadece kadınlar altın alyans taktı. Bu fenomen I. Dünya Savaşı sırasında değişmeye başladı. Askerler ve subaylar gurur duydu. Eşlerine bağlılıklarını göstermek için alyans takmak. I. Dünya Savaşı’ndan bu yana neredeyse tüm kültürlerde alyanslar her iki halkla da derinden ilişkilendirilmiştir.

Beyaz Altın Alyans

Alyans kelimesi anlaşma ve sözleşme anlamına gelir. Evlilik yüzükleri, evlenmek isteyen iki kişiyi birbirine bağlar. İki sevgiliyi birbirine bağlayan bir alyanstır. İnsanlar birbirleriyle bağ kurmak için bu tür eşyalara ihtiyaç duymazlar, ancak aidiyet duygusu birçok insanın ihtiyaç duyduğu bir duygudur. Birçok insan geleceğini sevdikleriyle ilişkilendirmek ister. Bu sembollerden ilki alyanstır. Piyasada birçok farklı şekil ve türde alyans vardır. Beyaz altın alyans en popüler alyans türlerinden biridir. Beyaz altın alyans ile sarı altın alyans arasındaki tek fark rengidir.  Sarı altın gibi kararmaz ve çok dayanıklı bir yapıya sahiptir.

Kaliteli Rose Alyans

Genelliklerose alyans modelleri söz konusu olduğunda, kullanıcılar doğal olarak bu rengin nasıl oluştuğunu da soruyorlar. Örneğin alyansınız pembe ise altın içerip içermediği de sorulacaktır. Ancak diğer altın renkleri gibi rose gold düğün arasındaki tek fark altındır. Rose gold rengi, özel bakır gümüş karışımı ve saf altın kullanılarak son kaplamadan sonra oluşturulur. Renk trendi ile birlikte pembe, takı stillerine sıcaklık katmaya, sevgi ve şefkati vurgulamaya çalışıyor. Rose altın nişan yüzükleri üzerinde en popüler renk kategorilerinden biridir.

Tarz ve renkteki zamansız mükemmelliği ile pembe altın alyanslar kendilerini zamansız bir zarafet modasında kurmuştur. Rose gold alyans çeşitlerine ve daha fazlasına https://www.qenalyans.com sitesini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Basında Kartal
10 Mart 2024
Kartal’da Toplu Açılış Törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de Katıldı

Kartal Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından olan Mustafa Necati Kız Öğrenci Yurdu, Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu ve Venüs Gezegen Kafe’nin açılışı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşan CHP Genel Başkanı, “Bugün buraya hem bir borcu ödemek üzere, hem bir davete icabet etmek üzere, hem de bir teşekkür etmek üzere […]