SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Lunc Coin Nereden Alınır, Lunc Coine Yatırım Yapılır mı?

Yayınlanma:
ABONE OL

Son dönemlerin en çok konuşulan kripto paralarından biri olan lunc coin Terra Classic protokolünün kripto para birimidir. Terra blok zinciri 2022 yılının Mayıs ayında çatallanması sonucunda eski blok zincire verilen isimdir.

Bu blok zincirde kullanıcılar stablecoin yaratılabilir. Merkeziyetsiz olması ise protokolün en önemli avantajlarından biridir. Kullanıcılar diledikleri zaman stable coin biriktirebilir, oluşturabilir, takas edebilir ya da alıp satabilir. Terra classic protokolü kripto para dünyasında yer alan itibari para birimlerine endeksli şekilde stablecoin oluşturmak amacına sahiptir.

Terra classic protokolü sayesinde elinizde var olan stablecoinleri USD eş değerinde varlıklara çevirebilirsiniz. Bu protokol blok zincir alt yapısından faydalanır. Hızlı ve çift taraflı şekilde stable kripto paralar yaratmak için akıllı sözleşmeleri kullanabilirsiniz. LUNC ağı üzerinden konsensus mekanizması olarak Delegated Proof of Stake algoritması kullanılır. Bu yapı hisse kanıtı mekanizmasının daha demokratik ve verimli bir versiyonu olarak ifade edilir.

Lunc Coin Özellikleri Nelerdir?

Yapısı itibariyle lunc coin Terra Classic protokolü üzerinde çıkan stabil coinlerin fiyat oynaklığını absorbe eden yerel staking coin olarak hizmet verir. Terra classic platformu aracılığıyla kullanıcılar ellerinde var olan LUNC coinleri yakıp buna karşılık USTC gibi kripto paralar yaratabilirler. Yakılan her lunc coin ile dolaşımda bulunan coin miktarı azalır. Bu durumda lunc fiyatı olumlu yönde etkilenir. Tam tersi durumda ise lunc coin fiyatında düşüşler görülebilir. Kripto para işlemlerinde bu gibi durumlara dikkat etmeniz gerekir.

Hedeflediğiniz coini satın alırken kendinize işlem öncesinde bir strateji belirlemenizde fayda vardır. Böylece ilerleyen dönemlerde ortaya çıkabilecek kayıplara karşı koruma altında olursunuz. Dilerseniz bu süreçte uzman desteği de alarak karşılaşabileceğiniz riskleri en aza indirebilirsiniz.

 

Lunc Coin Nasıl Alınır?

Maksimum lunc coin arzı bulunmaz. Alım satım işlemlerinizde fiyatlar terra classic üzerinde çıkarılan stable kripto paraların talebine ve piyasadaki fiyat dengesine bağlı olarak değişir. Belirlediğiniz fiyat dengesinde alım ya da satım yapmak istediğinizde işlem için kullanacağınız kripto para platformunu doğru seçmeniz gerekir. Bu platformda alım satım işlemleriniz hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleşmelidir. Kripto para işlemlerinin sezgisel ve kolay olmasını avantaja çevirebilirsiniz. Seçtiğiniz borsanın likit olması ve piyasa hacminin yüksekliği verimliliğinizi artıracaktır. Tüm bu özelliklere sahip olan Bitlo dünyanın dört bir yanında bulunan kripto para kullanıcılarına ev sahipliği yapar. Tüm varlık hesaplarınız platformda koruma altındadır.

İlgili Haberler

Ekonomi
25 Nisan 2024
Asgari ücretlilere çözüm! Yeni destekle zam gibi iyileştirme sağlanacak

Ülkemizdeki milyonlarca asgari ücretli için Temmuz 2024’te ikinci bir zam gelmeyeceği açıklanmıştı. Vatandaşlara çözüm yeni destekle geliyor. İşte asgari ücretlilere ikinci maaş zammı gibi iyileştirme detayları… Ülkemizde milyonlarca vatandaş asgari ücretle çalışırken milyonlarca vatandaşın da asgari ücrete bağlı olarak zammı gerçekleştiriliyor. Temmuz 2024’te asgari ücrete ikinci zam beklenirken milyonlarca vatandaş son açıklamalarla büyük hayal kırıklığına […]

Ekonomi
25 Nisan 2024
Bitcoin, altın ve dolar o tarihte zirveye çıkacak! Uzman alım için son fırsatları açıkladı

Uzman isim alım için son fırsatları açıkladı. Altın, dolar ve bitcoin için tarihi zirve açıklandı. İşte altın, dolar ve bitcoin yatırımcılarına en fazla yükseleceği tarih… Ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı açıklamalarla bitcoin, dolar, altın yatırımcılarının sıkı sıkıya takip ettiği uzmanlardan birisi. Yaptığı piyasa tahminleriyle vatandaşların yatırımlarını doğru yönlendirmesine destek olan ekonomist, alım için fırsatları değerlendirdi. Altının […]

Ekonomi
25 Nisan 2024
Konut kredisinde yüksek limit fırsatı! 3 milyon düşük faizle verilecek

Ev satın almak isteyenlere konut kredisinde yüksek limit fırsatı açıklandı. 3 milyon TL konut kredisi düşük faizle verilecek. İşte yüksek limitli ve düşük faizli konut kredisi fırsatının detayları… Kira derdinden kurtulup kendi evini satın almak isteyenler ya da gayrimenkul yatırımını tercih edenler için konut kredisi paketlerinde fırsat doğdu. Ülkemizde kredi türlerinde faiz oranlarının artması ve […]

Ekonomi
25 Nisan 2024
Emekli cebine giren ek paradan olacak! 5.000 TL kesiliyor

Emekli cebine giren ek paradan olacak! 5.000 TL kesiliyor. Ülkemizdeki emekli vatandaşlar ceplerine maaşa ek giren paralara sevinirken maaşlardan 5 bin TL buhar olup gidiyor. İşte emeklilerden kesilen 5 bin TL’ye dair detaylar… SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında uzun yıllar hizmet etmiş vatandaşlar emeklilik haklarını elde ettikten sonra tek istedikleri rahat bir yaşam. Ancak […]