SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

En Şık Erkek Uzun Kollu Tişört Nereden Alınır?

Yayınlanma:
ABONE OL

Tişörtler her gardırobun vazgeçilmezi ve günlük giyimin kurtarıcısıdır. Kaliteli bir erkek tişört kumaş, kol boyu, gövde boyu ve yaka kesimi gibi ayrıntılardan ön plana çıkar. Erkek tişört modelleri arasında ise fit kesimden overserize kesimlere kadar pek çok modellerle karşılaşmak mümkündür. Tercih edilen tüm modeller sizin üzerinizde farklı bir duruş kazanmaktadır.

Tişörtler her mevsim kullanış alanına sahiptir. Ancak yaz aylarının vazgeçilmez parçaları arasındadır. Çeşitli mağazaların ürettiği farklı modellerde ve kumaşlarda olan tişörtleri satın alırken dikkat edilmesi oldukça önemlidir.

Erkek tişört satın alınırken en önemli noktalardan birisi kumaşının mevsime uygun olup olmamasıdır. Genellikle rahatlığı ile ön plana çıkan pamuklu ürünler terletmeyen ve ütü gerektirmeyen yapısı olması ile en çok tercih edilen tişörtler arasındadır. Bunun yanında sıcak mevsimlerde pamuklu kumaşlar serin tutmasının yanında terletmemesinden dolayı oldukça fazla tercih edilir. Bu sebepten dolayı tişört tercih ederken üretildiği ürünün malzemesine dikkat edilmelidir. Uzun ömürlü bir tişört modeli tercih etmeniz durumunda tişörtü uzun süre kullanmanız mümkün. Ayrıca polyester yırtılmalara ve yıpranmalara karşı olmasından dolayı en çok tercih edilen ürünler arasında yerini alır.

Uzun Kollu Erkek Tişört

Tişörtler günlük hayatımızda oldukça kullanılan kurtarıcı parçalar arasında yer almaktadır. Spor kombinlerin yanında hırka içerisine kullanılarak da istenilen şıklığı yakalamak mümkündür. Erkek uzun kollu tişört modasının hiç geçmediği hatta kurtarıcı parçalar olmasından dolayı oldukça önemlidir. Bu parçaları seçerken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Bunlara bakıldığında;

Bedeninize uygun kıyafetler tercih etmek sizi hem rahat olmanıza hem de şık olmanıza yardımcı olacaktır. Ancak kiloluysanız sizin için dar olan kıyafetlerden uzak durmanız gerekir.

Kendiniz için en sağlıklı ürünlerden üretilen tişörtleri tercih etmeniz oldukça önemlidir. Bundan dolayı pamuk oranının en yüksek olduğu ürünleri kullanmalısınız. Ayrıca likra ve polyester oranının düşük olduğu kıyafetler sağlığınız için daha kullanışlıdır.

V yakaya sahip olan tişörtler boyunuzu daha uzun gösterir. Ayrıca olduğunuzdan çok daha ince bir yapıda görünmenize yardımcı olur.

Giysilerin sahip olduğu renkler ışığı emdiğinden dolayı mevsimine göre tişört renklerini tercih etmeniz gerekir. Kış aylarında koyu renkli tişörtler yaz aylarında ise açık renkli tişörtler tercih edilmelidir.

Bisiklet yaka tercih edilen tişörtler sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterecektir. Bu model tercih ederken bu ayrıntıyı göz önünde bulundurmanız gerekir.

Kayık yaka şeklinde üretilen tişörtler ise omuzlarınızı daha geniş şekilde gösterecektir. Bundan dolayı omuzlarını darsa bu modelleri tercih etmeniz sizler için doğru bir tercih olacaktır.

Tercih ettiğiniz tişörtlerde bulunan gövde uzunluğu sizi daha uzun veya daha kısa gösterebilir. Uzun görünmek için tişörtünüzün boyunun belinizden beş cm aşağıya inmesi gerekir. Pantolon fermuarının yarısından daha aşağıda biten tişörtler sizi olduğunuzdan daha kısa gösterecektir.

Tişörtler rahat kombinlenebilir olmasından ve kullanım açısından rahat olmasından dolayı genellikle Jean ile kullanımı tercih edilmektedir. Jean ve tişörtlerle beraber aksesuarlarla kombinlemeniz durumunda stilinizi yansıtmanız mümkündür. Erkek kombinlerinde bileklikler oldukça önemlidir. Tercih ettiğiniz bu kombininizi ister spor isterseniz klasik bir ayakkabı ile tamamlamanız mümkündür. Eğer toptan tişört satın almak isterseniz Voltaj Giyim’in Merter toptan tişört sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]