SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Her şeyden daha Farklı: Animasyon Filmler

Yayınlanma:
ABONE OL
<strong>Her şeyden daha Farklı: Animasyon Filmler</strong>

Animasyon filmler ilk çıktıkları tarihten itibaren tüm insanlığı resmen büyülemişlerdir. Arkasında belki de normal bir kamera ile çekilenden daha fazla emek bulunduran bu yapımlar insanlar ve sinemaseverler arasında büyük bir etki toplamış ve böylelikle sinema ve film sektöründe yeni bir dünyanın kapılarını aralamayı başarmışlardır.

Teknolojinin dijital anlamda gelişmekte olması sinema sektörünü de büyük bir ölçüde etkilemeyi başarmıştır ve bununla beraber gelişen sinema yapım araçları farklı bir boyut kazanmıştır ve ortaya ilk başta çizgi filmleri izle gibi olan animasyon filmler ortaya çıkmıştır. Fakat teknolojinin dur durak bilmeden ilerleyebilmesi bunu zamanla gerçekleştirmiş ve sonunda fantastik dünyanın ayak uçlarına kadar gidebilecek yapımlar ortaya çıkmış ve bundan dolayı insanlar ve fantastik dünyayı seven sinemaseverler her seferinde bu fantastik dünyanın kapılarını biraz daha zorlamışladır.

Filmi full izle isteyen insanların, yaşı ne olursa olsun fark etmeden izleyebileceği bu tür izleyenlerine oldukça farklı bir seyir zevki sunmaktadır. Animasyonlar çoğu zaman edebiyatta ki Fabl türüne benzetilir. Çünkü animasyon türü yapımlarda bir hayvandan bir eşyaya veya bir oyuncağı konuşturmak ve modellemek bir insandan daha kolaydır. Arkasındaki yapımların neredeyse %100’ü çizim ve animatör ekibinin üzerinde çalıştığı çizimlere dayanmaktadır. Daha sonra son halini alan video filmlerin arka planında seslendirme sanatçıları seslendirmelerini gerçekleştirir ve böylelikle ortaya gerçek kamera çekimlerinden farklı olarak çizimlerden oluşan bir dünya, dahası bir hikâye ortaya çıkıverir.

Online film izleme sitelerinden ücretsiz bir şekilde izlenebilen animasyon türünde tıpkı diğer türdeki filmler gibi hd film izle veya 4k film izle gibi kalite seçenekleri bulunmaktadır. Bu durum gerçekçiliği ve ses kalitesini önemli bir biçimde etkilemektedir.

Resimlerin bir biri ardında arka arkaya dizilişinden oluşan animasyon türündeki filmler uzun süredir sinemaseverlerin hayatındadır. Bu yüzden insanlar farklı hikayeleri konu alan ve genelde içinde fantastik öğelerinde bulunduğu bu filmleri online film izle sitelerinden sürekli olarak izelemektedir. Büyük prodüksiyon şirketlerin olduğu ve kendi türlerine göre yönetmenleri veya senaristleri bulunan bu yapımları filmlerden ayıran tek şey her şeyin animasyonlardan oluşmasıdır.

O kadardır ki bazı animasyon filmler yaşattıkları ambiyans nedeni ile sinemaseverleri derinden üzmeyi ve onları film sonunda ağlatmayı başarmıştır. Bu olanlar ve yaşananlar aslında animasyon filmlerin ne kadar özel olduğunun bir kanıtıdır. Her gecen gün gelişen dijital teknoloji ile beraber animasyon dünyasında da işler gün geçtikçe değişmektedir. Bu durum sinema ve film sektörünüde büyük bir ölçüde ve olumlu yönde etki yaratmıştır. Online film izleme sitelerinin revaçta olduğu bu dönemde eğlenceli ve gerçek dünyadan uzak bir şekilde vakit geçirmek isteyenlerin bir numaraları tercihlerinden biri olan animasyon filmler film sektöründe önemli ölçüde ve yer kaplamaktadır.

The Avengers

Ulrta hd görüntü ile inanılmaz heyecan verici sahneleri oradaymışçasına yaşayacağınız The Avengers filmi, Stan Lee ve Jack Kirby tarafından yaratılan Avengers süper kahraman ekibine dayanan 2012 süper kahraman filmi ve Marvel Sinematik Evreni’ndeki altıncı filmdir. Film, Marvel Sinematik Evreni içinde yer alan Marvel Stüdyoları tarafından bağımsız olarak üretilen, yani Iron Man (2008), The Incredible Hulk (2008), Iron Man 2 (2010), Thor (2011) ve Captain America gibi tüm filmlerin bir birleşimidir. Filmde, S.H.I.E.L.D. Yönetmen Nick Fury, Chitauri olarak bilinen dünya dışı ırkın istilasına liderlik ederek insanlığı boyun eğdirmeye çalışan Thor’un üvey kardeşi Loki ile savaşmak için Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow ve Hawkeye’ı bir araya getiriyor. S.H.I.E.L.D. olarak bilinen casusluk teşkilatının yöneticisi Nick Fury bir tahliye sırasında, uzak bir araştırma tesisi olan Proje P.E.G.A.S.U.S.’a varır. 

İkinci komutanı Maria Hill, bilinmeyen potansiyele sahip kendi kendini idame ettiren bir enerji kaynağı olan Tesseract’ın aktive olduğunu ve sürgündeki Asgardlı prens Loki’nin içinden geçtiği uzayda bir portal açtığını açıklar. Loki, Tesseract’ı alır ve birkaç S.H.I.E.L.D.’in zihinlerini kontrol etmek için bir asa kullanır.  Buna karşılık, Fury, Yenilmezler Girişimi’ni yeniden etkinleştirir. Ajan Natasha Romanoff Hindistan’da, Dr. Bruce Banner’ı işe alırken Ajan Phil Coulson, Tony Stark’ı ziyaret eder ve Selvig’in araştırmasını incelemesini ister. Fury, Tesseract’ı Loki’den almak için Steve Rogers’a yaklaşır; Rogers, II.Dünya Savaşı istismarlarında hayati bir rol oynadığı için Tesseract’a aşinadır. Doktor Banner, Fury ile kısa bir görüşmenin ardından laboratuarına götürülür; Tesseract’ın yaydığı gama imzasını bulmak için Banner’a danışır.

Helicarrier’de, Tesseract’in nerede olduğunu takip etmek için biraz zaman harcadıktan sonra, Loki’nin tarif ettiği bir adam Avrupa’da bulunur. Demir Adam, Kaptan Amerika ve Romanoff, Zihin kontrollü bir Barton’un yardımıyla Tesseract’ı stabilize etmek için gereken iridyumu çalan ve Loki’yi yakalamak için Stuttgart, Almanya’ya gider. Kahramanlarla bir savaşın ardından Loki teslim olur ve Quinjet ile Helicarrier’a geri döner. Loki’nin evlatlık kardeşi ve Asgardlı gök gürültüsü tanrısı Thor, Loki’yi serbest bırakmaya ve onunla akıl yürütmeye çalışır. Demir Adam ve Kaptan Amerika ile karşılaştıktan sonra Thor, Helicarrier’de, Loki’yi hapsetmek için onlara eşlik edecektir.  The Avengers filmi Full HD 1080p kalitede sizlerle.

İlgili Haberler

Magazin
19 Mart 2024
Uzun süredir ortalarda görünmeyen Kate Middleton ortaya çıktı!

83 gündür ortalarda görünmeyen ve merak konusu olan Prenses Kate Middleton ortaya çıktı. Prenses Kate Middleton’tan ilk görüntü geldi. İşte detaylar… Galler Prensesi Kate Middleton’dan günler sonra ilk görüntü geldi. Tam 83 gündür ortalarda görünmeyen ve son olarak ölmüş olduğu düşünülen Prenses Kate Middleton, eşi Prens William ile birlikte alışveriş yaparken görüntülendi. İngiliz Kraliyet ailesi […]

Magazin
18 Mart 2024
Ebru Gündeş’in neden apar topar evlendiği ortaya çıktı! Ebru Gündeş hamile mi?

Ebru Gündeş hakkında magazin gündeminin ortasına bomba gibi düşen iddia. Apar topar evlenmesinin sebebi ortaya çıktı. Ebru Gündeş hamile mi? İşte detaylar… Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz günlerde Dubai’de dünya evine girmişti. Apar topar evlenen Ebru Gündeş’in hamile olduğu iddia edildi. Onur Akay, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğu […]

Magazin
18 Mart 2024
Baba olacağının heyecanını yaşayan Survivor yarışmacısı Yunus Emre eşinden kötü haberi aldı

Babalık heyecanı yaşayan Survivor yarışmacısı Yunus Emre, eşinden kötü haberi aldı. Bebeğini kaybettiğini öğrenen Yunus Emre, gözyaşlarını tutamadı. İşte detaylar… Survivor Yunus Emre’nin zor anları. Babalık heyecanı yaşayan Yunus Emre, eşi Beria Özden’den aldığı son haber ile adeta yıkıldı. Bebeğini kaybettiklerini öğrenen Yunus Emre, aldığı haberle gözyaşlarına boğuldu. Kazanmış oldukları iletişim oyununda baba olacağını öğrenen […]

Magazin
18 Mart 2024
Ünlü şarkıcı Hande Yener’in acı günü! Annesi hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Hande Yener’in acı günü. Hande Yener’in annesi Yıldız Özyener hayatını kaybetti. İşte detaylar… Başarılı şarkıcı Hande Yener’in annesi vefat etti. Uzun bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden annesi Yıldız Özyener’in hayatını kaybetmesi ile sarsılan ünlü şarkıcı Hande Yener, “ Dünyamı kaybettim. İyileşmesi için çok çabaladık.” İfadelerini kullandı. Şarkıları ile olduğu kadar sahne […]