SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Saadet Partisi Kartal’dan “Kanaat Önderleri Buluşması”

Yayınlanma:
ABONE OL

Saadet Partisi Kartal İlçe teşkilatı tarafından Kartal’da faaliyet gösteren sivil toplum temsilcilerinin katılımıyla “Kanaat Önderleri Buluşması” gerçekleştirildi.  

Kahvaltı eşliğinde düzenlenen programda ev sahibi İlçe Başkanı Murat Çeker’in açılış konuşmasının ardından söz alarak davetlilere hitap eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Birol Aydın, Saadet Partisi’nin çalışmalarını altılı masanın yürüttüğü çalışma sürecini anlattı.

İlçe Başkanı Murat Çeker konuşmasında, “Deniz fenerlerinin önemi ve değeri zor zamanların klavuzu, fırtınalı dönemlerin dostu olmasından kaynaklanır. Gecelerin yol gösterici yıldızları, savruk ve bulanık zamanların basiretli gözleridirler. Bilge insan, içerisinde bulundukları toplumun en şaşkın, en karmaşık dönemlerinde kutup yıldızı gibi parıldayan, ışık saçan, insanını en sağlam kalesine, en güvenli limanına ulaştıran insandır.

Kartal İlçemiz zor zamandadır, Türkiye’miz çok çileli bir dönem yaşamaktadır ve dünya aydınlığı unutacak kadar uzun bir karanlığa düşmüştür, ayrılık ve gurbet yaşamaktadır. İnsanımız mutsuzdur bugün, yıllardır geçimsizdir, acılar yaşamaktadır. Sabır taşına dönmüştür beklemekten, imtihanı gün be gün ağır geçmektedir. Her gün daha bir yorgun, daha bir bitkindir, tükenmiş haldedir.

Denize girip çare diye sarıldıkları köpük çıkmıştır besbelli. Ürkektir, çünkü bir kez daha yanılmaktan korkmakta, başına gelecekleri bilmektedir. Yılgınlığa düşmüştür, bir yanılgıya daha katlanabilir, kaldırabilir mi diye. Ve kuşkuludur, bir kez daha ısırılırsa, aldanırsa ne olur, nelere katlanmak zorunda kalır. Ve korkular sarmıştır yüreğini. Çektiği, çektirdiği acıları, sebep olduğu savaşlar, yanan canlar, yıkılan yuva ve çiğnenen namuslar, tarumar edilen şehirlerin, ülkelerin acısı ve elbette er veya geç gelecek, sorulacak olan, kaçınılmaz hesapların korkusu. 

Ümidini kaybedenin kaybedecek hiç bir şeyi kalmazmış. Umutlarımızı öldürmedik inatla, toprağa gömdük yıllarca. İnanarak ektik, sabırlarımızla suladık, yüreğimizle ısıtarak güneş adına. Üzerine titredik, sahip çıkıp büyüttük fidanımızı, dal budak saldık, meyve verdik, gölgemizde barındı yolcular. Budandık defalarca, baltalar bizden çaldı sapını. Ve köklerimizle beslendik azim ve sebatla. Aslımıza sığındık, değişmeden, hayat süren herkes için, birlikteliğimiz ve kardeşliğimizi unutmadan, unutturmadan.

Şimdi kimliğimizle varız azimle, orta yerdeyiz, görünür halde ve kararlıyız. Artık organize ediyor, güven alıyor, güven veriyoruz. Deniz feneri olmak için, bilgili ve kararlı, erdemli ve ehliyetli insanlarla birlikte, büyük bir özgüven eşliğinde, çıktığımız mukaddes yolun öncüleri, emektarları ile kol kola-omuz omuza sizlerle yürüyor, mesafe alıyoruz” dedi.

İlgili Haberler

Genel
01 Mayıs 2024
Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı? Otopsi fotoğrafları çıkmıştı

Münevver Karabulut Cinayeti Soruşturmasında Yeni Gelişme: Cem Garipoğlu’nun Otopsi Raporu İncelendi. Münevver Karabulut cinayetinde yıllardır süregelen şüphelerin ardından Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelendi. Bilirkişi raporu beklenirken, aile ve kamuoyu bu soruşturmadan sonuç bekliyor. CEM GARİPOĞLU OLAYINDA BİLİRKİŞİ İNCELEMESİ TAMAMLANDI CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Münevver Karabulut cinayetinin ardından yıllar süren soruşturmanın son durumu […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Başkan Gökhan Yüksel’i Ziyaret etti

Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda 4. kez finale kalan, üst üste üçüncü zaferini yaşayarak altın madalyayı ülkemize kazandıran Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şampiyon boksörün yanı sıra; Milli Takımlar Antrenörü Nazım Yiğit, milli boksör Büşra Işıldar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş da hazır […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 1 Mayıs Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm işçi ve emekçilerin bayramını kutladı. Başkan Gökhan Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Değerli komşularım, emekçi kardeşlerim; 1 Mayıs İşçi Bayramı, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ‘Emek ve Dayanışma Günü’ adıyla kutlanan özel bir gündür. Toplumların refahı ve […]

Genel
01 Mayıs 2024
Dolandırıcıların Hedefinde Teknik Servis Aramaları

Son zamanlarda, teknoloji ürünlerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte tüketiciler, ellerindeki cihazları onararak veya güncelleyerek kullanmaya yöneliyorlar. Ancak, bu durum teknik servis aramalarını da arttırıyor ve dolandırıcıların yeni bir hedefi haline geliyor. Eskiden dolandırıcılar, telefon veya basılı ilanlar aracılığıyla tüketicileri kandırırlardı. Ancak, internetin gelişmesiyle birlikte bu taktikler daha da sofistike bir hal aldı ve vatandaşlar artık doğrudan […]