SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartallı Ülkücülerden depremzedelere pratik yatak + minder + yer örtüsü seti

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye’nin dört bir yanından depremzedelere yapılan yardımlara farklı ve özel bir destek de Kartallı Ülkücülerden.

Kahramanmaraş merkezli on ilde meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık iki büyük depremin etkileri devam ederken, bir yandan da yaralar sarılmaya çalışılıyor. 

Afet bölgesinde afetzedeler için kurulan prefabrik evler ve çadırların içinde kullanılmak üzere MHP Kartal İlçe Başkanlığı Koordinesinde özel üretim pratik yatak, yer örtüsü ve minderlerden oluşan özel bir set üretilip depremzedelere ulaştırılıyor.   

MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, yaptığı açıklamasında, Var Olsun Soğanlık Bölge Teşkilatımız ve Kartal Ülkü Ocaklarımız.

Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatlarıyla, MHP Kartal İlçe Başkanlığı ve Kartal Ülkü Ocakları olarak, MHP Kartal Soğanlık Bölge Teşkilatımız tarafından, deprem bölgesine gönderilmek üzere pratik yatak üretimi yapılmaktadır.

Yataklar Kartal Ülkü Ocaklarımız koordinasyonunda bölgeye gönderiliyor, ilk kamyonu gönderdik, devamı üretilmektedir.

Ülkü Ocakları Kartal İlçe Başkanlığı Olarak, Deprem Zedeler İçin Can Cana, Kan Kana Birlikten Kuvvet Doğar Ülküdaşlarımız ile Birlikte Yardımda Bulunuyoruz. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın inşallah. Bugün birlik beraberlik günü, hepimiz elimizden gelen desteği göstermemiz gerekiyor” dedi.

MHP Kartal Soğanlık Bölge Teşkilatı tarafından, deprem bölgesine gönderilmek üzere ürettiği pratik yataklar ve diğer malzemeler, Kartal Ülkü Ocakları koordinasyonunda gönderilmeye başlandı.

Deprem çadırları için özel olarak üretilen pratik yatakları, yer örtüleri ve minderleri gece gündüz çalışarak üreten Yüksel Derse ve ekibi yaptıkları işten duydukları mutluluğu şu sözlerle özetledi,

Kendisi aynı zamanda MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı olan Yüksel Derse; “Deprem felaketi toplum olarak hepimizi çok derinden üzdü. Millet olarak birlik beraberlik içinde kenetlendik. Herkes küçük büyük elinden gelen desteği yardımı yaparken bizlerde çeşitli yardım çalışmaları yaptık sonrasında böyle bir fikir geldi aklımıza. Arkadaşlarla istişare ettik ve elimizde malzeme de vardı hemen üretime başladık. Yani afetzedelere deprem çadırı kurulur fakat içi boş olarak teslim edilir. Bizde çadırlarda kalan afetzedelere yer örtüsü minder ve pratik yataktan oluşan bir set hazırlayıp deprem bölgesine gönderiyoruz” dedi.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio