SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

En Kaliteli Kırtasiye Ürünlerinin Adresi: Nezih

Yayınlanma:
ABONE OL

Kırtasiye konusu herkesin aklına farklı şeyler getirir. Kırtasiye yelpaze bakımından çok geniştir. Kimi insanların aklına okul için kalem, kitap, soru bankası gibi terimler getirirken kimisine tasarım konularında silikon tabancası, sulu boya, pastel boya konularını getirmektedir. Kırtasiye ürünleri sayı olarak çok fazla olduğundan ucu açık bir söz öbeğidir. İnternet üzerinden de kırtasiyecilik için işler devam ederken internette en kaliteli kırtasiye ürünlerinin adresi Nezih Kitap ve Kırtasiye olarak öne çıkmaktadır.

Kırtasiye malzemeleri için skala çok geniştir. Oyun hamuru, lego, defter, kitap, kalem, soru bankası, fosforlu kalem, çanta, boya, silikon tabancası, uçlu kalem ve uç, karton ilk olarak akla gelen şeylerdir. Aramakta olduğunuz kırtasiye ürünlerinin hepsini Nezih’te bulabilmeniz mümkündür. Kırtasiyeler ana sınıfından başlayıp üniversiteye kadar süren okuma hayatının her sınıfında her öğrenciye gerekli olan bir müessesedir.

Okul Öncesi Kırtasiye Malzemeleri

Okul öncesi kırtasiye malzemelerinde aranan en tek şey eğlence fikrinin ana planda olmasıdır. Okul öncesinde çocukların hayal gücünün ön planda olduğu ve eğitmenlerinin de yardımıyla ortaya müthiş fikirler çıktığı görülmektedir. Bu nedenle el işi kağıdı, kuru boya, pastel boya gibi işin içinde eğlencenin olduğu kırtasiye malzemeleri genel olarak kullanılan malzemelerdir.

İlkokul Kırtasiye Malzemeleri

Çocukların hala o eski çocuklularının içinde kaldığı dönem olan ilkokul dönemi artık okumanın ve öğrenci olmanın ne olduğunu anladığı dönemdir. Onlara okuma yazma için büyük yazılı okuma kitapları, teşvik için süslü malzemeler, çizgi film karakterlerinin olduğu kalem, çanta, defter gibi kırtasiye malzemelerinin alınması okul hayatına çabuk adapte olması için gerekmektedir.

Ortaokul ve Lise Kırtasiye Malzemeleri

Artık öğrenciliğin ne olduğunun net olarak bilinen, artık not almanın önemli olduğu zamanlar olarak bilinen dönemlerdir. Büyük defterlerin kullanıldığı kalemin ve defterin yeterli olduğu dönemlerdir. Çok kolayca kullanılan uçlu kalemler, alınan notlarda önemli yerlerin üstünden geçebilmek adına fosforlu kalemler ve bunları bir arada tutan kalem kutuları bu seviyede yeterli olan kırtasiye malzemeleri olarak bilinmektedir. Ayrıca artık büyüme çağı olduğundan çizgi film karakterli çantaların kullanılmadığı ve sade çantaların istendiği dönemdir.

Bütün bu kırtasiye ürünlerinin hepsini ise internet ortamının en çok bilinen ve en kaliteli ürünlerin tek adresi olan Nezih’te bulabilmeniz mümkündür.

Uçlu Kalem

Kalem günümüz zamanında basit ve kolay bir yazma aracı olarak kullanılmaktadır. Kalemin tarihi çok eskiye dayanmaktadır ancak bu zamanda kalemin birçok modeli bulunmaktadır. Uçlu kalem de kalemin bir modelidir. Kalemtıraş yardımıyla açılan kurşun kalemin mekanik bir yapıyla işlenmiş biçimine ise uçlu kalem denir. 0.5 0.7 0.9 olmak üzere genel olarak uçlu kalemin 3 şekilde yazı kalınlığı biçimi bulunmaktadır. Ancak özel teknik tasarımları için 0.30 ve 0.35 kalınlıkta uçlu kalemler de vardır. Faber Castell uçlu kalem piyasasının en önde gelen markalarından biridir. Kalitesi ile ön plana çıkan marka bir kalemini uzun seneler boyunca kullanılabilir olarak kanıtlamıştır.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]