SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Vichy Nasıl Bir Marka?

Yayınlanma:
ABONE OL

Cilt bakımı; zannedilenden çok daha önemli! İnsanlar; cilt bakımına gereken önemi vermedikleri takdirde birtakım sorunlar ile karşılaşırlar. Her şeyden önce, yaşlanma etkisine kesinlikle karşı koyamazlar. Ayrıca, ciltleri eski parlak görüntüsünü kaybeder.

2020’li yıllarda olduğumuz şu günlerde cilt bakımını titiz bir şekilde gerçekleştirmek isteyen insanların önünde farklı marka alternatiflerinin olduğunu söyleyebiliriz. Onlardan birisi kesinlikle Vichy!

Vichy Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Vichy; 1931 yılında kurulan ve o tarihten bu yana kendisini sürekli olarak geliştiren bir markadır. Sektörün en popüler ve en çok tercih edilen markası olarak dikkat çeker. Kendisini cilt bakımına adamış bir Fransız markası olarak tarif edilebilir. Vichy; her yaştan insan için uygun ürünleri bünyesinde bulundurur. Ürünlerinin kalitesi ve güvenilirliği konusunda herhangi bir endişe taşımaya gerek yoktur. Çünkü, Vichy ürünleri; paraben içermez. Ayrıca, hassas ciltler için test edildiğini söylemek gerekir. Vichy markasının ürünleri; alanında uzman dermatologlar tarafından test edilir ve geliştirilir. Bunun yanı sıra, Vichy; hem doğaya hem de hayvanlara karşı son derece duyarlıdır. Ürünlerin hayvanlar üzerinde test edilmesi söz konusu bile değildir.

Vichy; her cilt tipine ve ihtiyaca özel ürün çeşitliliğine sahip olması ile farkını ortaya koyar. Cildi dış etkenlerden koruyan ürünlerin çok sayıda faydası mevcuttur. Bilhassa gün içerisinde havasız kalan, uykusuzluk veya stres gibi faktörlerden dolayı zarar gören ciltlere hitap eden ürünleri bünyesinde bulunduran bir markadır. Vichy ürünlerinin sayısı bir hayli fazladır. Göz çevresi bakımı, nemlendirici bakım, temizleyici bakım, yaşlanma karşıtı bakım, problemli ciltler için bakım ve daha birçok ürünün vichy bünyesinde kendisine yer bulduğunun altını çizmek gerekir.

Hangi Vichy Ürünleri Tercih Edilmelidir?

Vichy; sahip olduğu ürünler ile geçmişten bu yana farkını ortaya koyan bir markadır. Vichy yüz kremi; birçok kadının favorisidir. Takdir edersiniz ki, cilt; rüzgar, kirlilik, güneş ve soğuk gibi faktörlerden dolayı zarar görür. Bu noktada, cildi her gün vichy yüz kremi ile nemlendirmek gerekir. Vichy yüz kremi serisinde her cilt tipine ve ihtiyacına hitap eden ürünler vardır. Bilhassa Slow Age serisi; 25 yaş ve üzeri olup birtakım cilt sorunları ile karşı karşıya olanlar için en uygun seçenektir. Bunun yanı sıra, Vichy Aqualia Thermal serisi de nemini kaybetmiş cilt tiplerine hitap eder. Ayrıca, Normaderm serisi de yağlı ciltlere özel olarak üretilmiştir.

Vichy; yüz bakım ürünlerine ek olarak saç bakım ürünleri ile de en iyi markalardan birisi olduğunu ispat eder. Özellikle saç dökülmelerine karşı şampuanlar ile bu tür sorunların önüne geçilir. Saç kaybını yavaşlatmak adına bu tür şampuanlardan yardım almak şarttır. Son olarak, Vichy güneş koruyucu krem serisinin başta hassas ciltler olmak üzere her cilt tipine uygun olduğunu dile getirmek gerekir.

İlgili Haberler

Sağlık
16 Nisan 2024
Yeni Bulaşıcı “Kırmızı Göz” Hastalığı Alarmı: Vaka Sayısı 7 Bin 500’ü Aştı

Uganda Sağlık Bakanlığı, ülke genelinde hızla yayılan ve özellikle kalabalık alanlarda etkili olan “kırmızı göz” hastalığı konusunda uyarıda bulundu. Uganda’da bulaşıcı olan ve son derece hızlı yayılan kırmızı göz hastalığının önü alınamıyor. Ülkede şu ana kadar tespit edilen vaka sayısı ise 7 Bin 500’ü aştı. Yeni bulaşıcı hastalık özellikle hapishane, okul ve sağlık merkezleri gibi […]

Sağlık
07 Nisan 2024
Bayramda kilo almamak için öneriler

Ramazan bayramına kısa süre kala, bayramda kilo almamak için dikkat edilmesi gerekenleri sizler için derledik. Bayramlar, genellikle aile ziyaretleri, özel yemekler ve tatlılarla dolu olduğundan, bu dönemlerde kilo kontrolü zorlaşabilir. Bayramda kilo almamak için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar şunlardır: PORSİYON KONTROLÜ Küçük Porsiyonlarla Başlayın: Büyük tabaklar yerine küçük tabaklar kullanın ve yemeklerde porsiyon kontrolü […]

Ekonomi
05 Nisan 2024
Enflasyon; memur ve emekliyi yoksullaştırırken, sosyal dejenerasyonu yol açıyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre mart ayında enflasyon %3.16, yıllık %68.50 artış gösterdi. Bağımsız akademisyenlerin oluşturduğu Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) ise martta enflasyonu aylık yüzde 5,68, yıllık yüzde 124,63 olarak açıkladı. Maaşlara İyileştirme Yapılması Zorunlu. TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarını değerlendiren Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, enflasyonun memur […]

Sağlık
30 Mart 2024
Bahar depresyonuna dikkat!

Bahar aylarının gelmesiyle beraber bahar depresyonu da gündemde. Peki bahar depresyonu nedir? Bahar depresyonu, bahar aylarında yaşanan, kişinin ruh halinde ve enerji seviyelerinde düşüşle karakterize edilen bir durumdur. Genel olarak depresyon terimi, genellikle sonbahar ve kış aylarında daha yaygın olan mevsimsel duygudurum bozukluklarına (Seasonal Affective Disorder, SAD) atıfta bulunsa da, bazı insanlar bahar ve yaz […]