Tişört; spor kombinlerin olmazsa olmazlarından birisidir. Hem erkeklere hem de kadınlara hitap eden farklı tişört seçenekleri mevcuttur. İnsanlar; yaz sıcaklarından kurtulmak ve kendilerini rahat hissetmek adına tişört giyerler.
2020’li yıllarda olduğumuz şu günlerde farklı tişört tasarımlarının varlığından bahsedebiliriz. Ancak, bazı insanlar; hazır ürünler ile yetinmek istemezler. Kişiye özel tişört baskı ile tam olarak hayal ettikleri gibi bir tişörte sahip olmayı arzu ederler. Ayrıca, sevdikleri kişiye armağan etmek adına da özel tasarım tişört satın almayı isteyebilirler.
Sıradan bir tişörtün üzerindeki desen, tasarım ve slogan; baskı yoluyla oluşturulur. Birden çok baskı yöntemi söz konusudur. İnsanlar; istedikleri baskıları evde ütü aracılığıyla kendileri de yapabilirler. Bunun için makas, yağlı kağıt, ütü, streç film ve baskısını yapacakları tasarımın A4 çıktısına ihtiyaç duyarlar. Tişört de bu işin olmazsa olmazıdır. Buna ek olarak, istenildiği takdirde kumaş boyama ile de baskı yapılabilir. Bunun için beyaz pamuklu tişört, kumaş boyası, su kabı, 3H ve 7B kalem, fırça 4 numara ve 6mm, ütü ve mukavvaya ihtiyaç duyulur. Kumaş boyama baskı; tişört üzerindeki desenlerin kişiye özel olmasını arzu edenler için kesinlikle en iyi seçenektir.
Sublimasyon yöntemi sıklıkla tercih edilir. Bir diğer adı transfer baskıdır. Hızlı, pratik ve uygun maliyetli bir seçenek olmasından dolayı tercih edilir.
Baskılı tişörtler; özellikle Z kuşağı gençlerinin favorisidir. Birçok genç; tarzına uygun bir tişört baskı bulmak adına aramalar yapar. Tişört baskı tekniklerinin sayısı birden fazladır. Her bir baskı seçeneğinin avantaj ve dezavantajları mevcuttur. Gelin, bunlara bir göz atalım!
İlgili Haberler
İstanbul’un Simgelerinden Çamlıca Kulesi Gazetecilere Ev Sahipliği Yaptı…
Kartallı Kadınların El Emeği Ürünleri Vatandaşlarla Buluşuyor
Basın Platformu “Gazeteciler Sorunlarını Anlatıyor” Şanlıurfa Çalıştayı yapıldı
ChatGPT Eğitimi ile Geleceği Yakalayın
Sayısal Bölümü Kimler Seçmeli?
TPF Başkanı Ömer Düzgün: -Perakende Sektörü “Dijital Ticaret” kavramını merkeze alacak”