SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Orhan Almacı, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölgeden Milletvekilliği için Aday Adayı oldu

Yayınlanma:
ABONE OL

1979 yılında Erzurum’da Dünya’ya gelen Orhan Almacı, Erzurum’un tanınmış ve sevilen ailelerinden Almacı ailesinin bir ferdi. 

Kongre Caddesinde uzun yıllardan beri Tekstil işiyle uğraşan ve gerek ticaret yaptıkları Kongre caddesi olsun gerekse Erzurum’da herkes tarafından saygın bir esnaf olan Lütfü Nur Almacı’nın oğludur.

Amcası Recep Almacı’yı SSK Hastanesi Başhekimliğinden herkes bilir ve tanır.

Uzun yıllar Erzurum’da ticaretle uğraşan Orhan Almacı, şehrimizin gelişmesinde, kalkınmasında ve istihdama katkı sağlama noktasında uzun yıllar büyük rol oynamıştır. Şirketinin İş hacmini yükseltmek için geçtiğimiz yıllarda Aile şirketi olan Almacı Tekstil Sanayi ve Ltd. Şti.’nin Ülkemiz Ekonomisine de faydalı olması için Şirket bünyesinin bir kısmını Dünya’nın Ticaret Merkezi olan İstanbul’a taşımıştır. Bu bağlamda Erzurum’da Kongre Caddesinde devam eden işyerlerinin bir ayağını da İstanbul’da yürütmek için İstanbul’a yerleşen Erzurumlu hemşerimiz Orhan Almacı, 14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminde İstanbul 3. Bölgeden mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğunu ifade ettiği Milliyetçi Hareket Partisi’nden İstanbul 3. Bölgeden Aday Adayı olduğunu duyurdu.

Orhan Almacı’nın Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunu duyurmasının ardından gerek Erzurum’daki sevenleri ve gerekse İstanbul’da yaşayan başta Erzurumlu hemşerileri olmak üzere Türkiye’nin her şehrinden İstanbul’da yaşayan Orhan Almacı’yı tanıyan özellikle Tekstil sektöründe iş yapan irili ufaklı her kesimden ses getirdi.

Cumhur ittifakının seçimlerden başarı ile çıkacağına inançlarının tam olduğunu söyleyerek bir açıklama yapan Erzurumlu Hemşerimiz Orhan Almacı, “Sayın Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçe’yi makamında ziyaret ederek 28. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekiliği için aday adaylığı başvurumuzu hayırlısı ile yaptık. Milliyetçi Hareket Partisi, kökleri dışarıda olan, zamana göre kurgulanmış dönemsel bir parti değildir. Milliyetçi Hareket Partisi, fikriyatı ve idealleri ile gücünü sadece aziz Türk milletinden alan, millete hizmeti her şeyin üzerinde gören, milli ve maneviyat duygularının ağır bastığı idealleri olan inançlı bir harekettir. 2023 Seçimleri sonuçları itibari ile Türkiye açısından çok mühimdir. Ancak dünya tarihi ve küresel gelişmelerin seyri açısından daha da mühimdir. Türkiye, artık bölgesel değil; küresel bir aktördür. İçimizi yakan, kavuran felaketler bize apaçık bir şekilde Millî mutabakata dayalı Cumhur İttifakının 2023 Seçimlerinde zafere ulaşmasının bir zaruret olduğunu göstermiştir.” diye konuştu.

Orhan Almacı, ‘Derdimiz Milletimiz, Derdimiz Devletimiz, Derdimiz Vatanın Bölünmez Bütünlüğüdür’ diyerek şöyle konuştu: “Türk milletinin ve şehrimizin derdiyle dertlenmek, çözüm olmak için ışıkları yakacağız, Hesapsız ve menfaatsiz bu mücadeleye, ancak; liderimiz ve Allah’ın takdiri yön verebilir. Tertemiz seven yüreklerin asil mücadelesi, er ya da geç, MHP ve Ülkücü hareketi başarılı kılacaktır. Her ne kadar da İstanbul 3. Bölge’den Milletvekilliği Aday Adaylığına başvursam da, başta İstanbul’da yaşayan Erzurumlu hemşerilerimin olmak üzere Erzurum’un 7. Milletvekili olarak TBMM’de hizmet edeceğimi şimdiden beyan ederim dedi.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]