SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Fatih Erbakan: ‘Milletimiz 14 Mayıs’ta ülkenin tekrardan 28 Şubat karanlığına dönmesine izin vermeyecek!

Yayınlanma:
ABONE OL

Partisinin İstanbul Aday Tanıtım toplantısında konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Milletimizin ferasetine güveniyorum. 14 Mayıs’ta ülkemizin tekrardan 28 Şubat’ın karanlığına dönmemesi ve maceraya sürüklenmemesi için Cumhur İttifakı’nı zafere götürecek ve Milli Görüş’ün tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi’ni de Meclis’e taşıyacaktır.”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin 28. Dönem İstanbul Milletvekili adayları tanıtım toplantısına katıldı.

‘Aile meselesi beka meselemizdir’

Coşkulu bir kalabalığa hitap eden Erbakan, 1969 ruhuyla aynı istikamet üzere ve önce ahlak ve maneviyat için çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu: 

“Aile meselesi beka meselemizdir, yeni nesillerimiz beka meselemizdir, diyoruz… Kadın, erkek, genç, yaşlı hep birlikte, Yeniden Büyük Türkiye’ye doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Tarihi bir seçime giderken önce Ankara ve şimdi İstanbul’daki muazzam coşku, Milli Görüş’ü Meclis’e taşıyacak ve en büyük hayırlara vesile olmasını, şerlere de fren olmasını sağlayacak.” 

‘Ülkeyi 7’li kaos masasına terk etmemek adına ittifaka katıldık’

Partisinin kuruluşundan bu yana sadece 4 sene olmasına rağmen 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde kilit parti konumuna geldiğini kaydeden Erbakan, “Partimiz ülkemizi 7’li masa diye nitelendirdiğimiz karanlık ittifaka teslim etmemek üzere bu seçimlerde Cumhur İttifakı’na katılma kararı alarak  üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmiştir. Bu ittifak kararında milletvekili, bakanlık pazarlığı gibi küçük hesaplar yapmadık ve sadece ve sadece bu 7’li kaos ittifakına ülkeyi teslim etmemek ve 7’li masanın işbaşına gelmesine vesile olmamak için ittifaka katılmış ve tüm seçim bölgelerinde kendi amblemlerimizle, kendi adaylarımızla seçimlere gireceğiz. Ve inşallah bu ittifak vesileyle Milli Görüş’ü, tam yirmi bir yıl aradan sonra Meclis’e en güçlü bir şekilde taşıyacağız Allah’ın izniyle.”

Altılı masaya ortak liste eleştirisi

Millet İttifakı’nın ortak liste kararını da eleştiren Erbakan, “Gün geçmiyor ki terör örgütü yöneticisi 6’lı masaya destek vermesin. En son  bir tane yine PKK yöneticisi örgütün kanalına verdiği röportajda Yedili Masa’ya akıl vererek, seçimlere ortak listeyle girmeleri gerektiğini, bunun daha verimli olacağını telkin ediyor.  Ve hemen ertesi gün ittifaktaki 4 parti CHP listelerinden seçime katılacaklarını deklare ediyor… Böyle bir zihniyete asla ve asla Türkiye’yi teslim edemeyiz! 14 Mayıs’ta millerimiz bu zihniyete sahip, tarihiyle, inancıyla, değerleriyle savaşanlara gereken cevabı en güçlü şekilde verecektir!” şeklinde konuştu. 

Millet İttifakı kaostan başka bir şey önermiyor!

Millet İttifakı’nın önerdiği; 7 başkan yardımcısı ve bir başkandan oluşan 8’li başkanlık sisteminin kaos ve istikrarsızlıktan başka bir şey getirmesinin mümkün olmadığını vurgulayan Erbakan, “Millet İttifakı’nın millete verebileceği bir şey yoktur. Daha cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecinde yaşadıkları sorunlar bunun en açık ispatıdır” dedi. 

Milletimiz ülkemizin tekrardan 28 Şubat karanlığına dönmesine izin vermeyecek! 

14 Mayıs’ta ülkenin belirsizliğe ve kaosa terk edilemeyeceği, dindar kesimlerin kazanımlarının korunacağı, tekrardan 28 Şubat’ın karanlığına dönmeyeceği, maceraya sürüklenmeyeceği bir sonuçla karşılaşacaklarına yürekten inandığının altını çizen Erbakan, “Ben bu noktada aziz milletimizin ferasetine güveniyorum. İnşallah Cumhur İttifakı’nı zafere götürecek, Milli Görüş’ün tek temsilcisi Yeniden Refah Partisi’ni de Meclis’e taşıyacak bu aziz milletimiz.” İfadelerini kullandı.

Erbakan, konuşması sonrası ‘Türkiye’nin değerleri’ mottosuyla hitap ettiği İstanbul milletvekili adaylarıyla fotoğraf çektirdi. 

Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da katılarak konuşma yaptı.

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]