SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

CS:GO’daki en iyi vakalar – önce onları açmanız gerekir!

Yayınlanma:
ABONE OL

Bir kasa açmak CS:GO oynamanın en heyecan verici yanlarından biridir. Çoğu durumda, oyuncular ganimetin heyecanı kadar ödüllerle de ilgilenmezler. Bugün hem resmi hem de https://bloodycase.com/tr ve diğer üçüncü taraf sitelerinde geliştirilen birçok farklı set var. Bu çeşitlilik kafanızı karıştırabilir, bu yüzden ne tür ganimetlerle ilgilendiğinize önceden karar vermenizde fayda var.

CS:GO davası nedir

Kasa, bir kutu içine yerleştirilmiş sanal bir settir. Kit, çok çeşitli oyun eşyaları içerebilir:

●     farklı nadirlik seviyelerinde deriler;

●     çıkartmalar ve çıkartmalar;

●     grafiti ve diğer kozmetikler.

Kasa, satın alınması gereken bir anahtarla açılabilir. Ancak birçok web sitesinde açılış, kılıfın satın alınmasından hemen sonra gerçekleşir.

Oyuncu olası kazançlar hakkında önceden bilgi sahibi olabilir. Ancak, davanın sınıfına bağlı olarak öğelerin yalnızca bir kısmı düşebilir. Bu, kimsenin etkileyemeyeceği gerçek bir rastgeledir. Rastgeleleştiricinin adilliğinden şüphe etmemek için, Provably Fair ile portalları seçmeye değer. Ortaya çıktıktan sonra sonucun dürüstlüğünü kontrol edebilirsiniz.

Açılabilecek en iyi 5 CS:GO vakası

Kılıflar maliyet ve buna bağlı olarak damla kalitesi açısından farklılık gösterir. Renkleri, isimleri ve içeriklerinin önizlemesi ile ayırt edilebilirler. Ancak her şey şansa bağlıdır, bu nedenle hiç kimse belirli bir öğenin düşmesini garanti edemez. İşte CS:GO oyuncuları arasında özellikle popüler olan en iyi beş resmi Steam kılıfı.

Phoenix Operasyonu Silah Davası

Oyuncu kitlesi arasında efsane haline gelmiş ucuz bir kasa. Aynı adı taşıyan 2015 operasyonuna denk gelecek şekilde üretildi, ancak hala birçok kullanıcının favorisi. Fiyatı sadece 2 dolar, ancak düşüş oldukça etkileyici olabilir:

●     AWP Asiimov;

●     MAC-10 Heat;

●     USP-S Guardian;

●     Süngü;

●     Bağırsak Bıçağı.

Sadece bunun için bile şansınızı denemeye ve bir anahtar satın almaya değer.

Kırık Diş Operasyonu Davası

İçerik, en seçici oyuncuları etkileyecek ve fiyatı yaklaşık 1,7 $ ile uygun. Kılıf Aralık 2020’de 17 görünümle piyasaya sürüldü ve bunlardan birinin sizin olacağı kesin. Ve eğer gerçekten şanslıysanız, 13.000 dolarlık bir Snow Leopard eldiveninin sahibi olacaksınız. Kılıfın içinde başka çekici eşyalar da var:

●     Condition Zero;

●     Vendetta;

●     Paralaks;

●     Neonoir;

●     Peri masalı.

Çok az vaka kaldı, bu yüzden dikkat etmeye ve şansınızı kaçırmamaya değer.

Horizon Davası

Kasa başlangıçta 17 skin ile doluydu, ancak daha sonra yeni bıçaklar ve diğer kozmetikler eklendi. Ordu, gizemli, sınıflandırılmış ve yasaklı derilerin dengeli bir oranına sahiptir, bu nedenle iyi bir deri çıkarma şansı yüksektir. İçindekiler arasında özellikle kayda değer olanlar var:

●     Amber flurry;

●     Jeneratör;

●     Echo;

●     Yiyen;

●     Neon yarışçısı.

Çantanın maliyeti yaklaşık 1 dolar, bu nedenle geri ödemeli bir temel kit olarak kabul ediliyor.

Prisma 2 Kılıf

●     Kasa Nisan 2020’de eklenmiştir ve yaklaşık 50 sent gibi düşük bir değere sahiptir. Dolaşım, birbirinin tamamen aynısı olan 70.000 kopyadır. İçindekiler dikkate değerdir, çünkü nadir bıçaklar da dahil olmak üzere akrabalar arasında çok pahalı eşyalar vardır ve en pahalı cilt fabrikadan doğrudan M4A1-S Player Two’dur. Prisma 2 Çantasının içinde ne var?

●     AWP Kılcal Damarları;

●     SSG 08 Sıcak Rüyalar;

●     MAC-10 Disko teknolojisi;

●     AK-47 Phantom Pest.

Prisma 2 Case günümüzde popülerliğini korumaktadır, bu nedenle baskı sayısı sınırlı olduğundan acele etmeye değer.

Eldiven Çantası

Bu daha pahalı kasalardan biridir, ancak içindekiler buna değer. Oyuncu, herhangi bir koleksiyonun mücevheri olacak nadir eldiven görünümleri elde edebilir. Buna ek olarak, çantada silahlar da dahil olmak üzere toplam 47 kostüm bulunmaktadır. Kasa Kasım 2016’da piyasaya sürüldü, ancak güncellemeler sayesinde bugün de geçerliliğini koruyor. İçinde aşağıdaki kaplamalar bulunabilir:

●     CZ75-Auto Polimer;

●     MAG-7 Eko iskandili;

●     SSG 08 Ejderhanın Alevi;

●     M4A4 Bummer;

●     Nadir bulunan kalitede eldivenler.

Çoğu oyuncu kılıfı özellikle eldivenler için satın alır, ancak diğer kaplamalar herhangi bir envantere harika bir katkı sağlayacaktır. Kasalar sadece deri kutuları değil, onları açarken çok fazla eğlence ve adrenalin sağlayan tam teşekküllü kumar eğlencesidir. Pahalı bir ganimetten gerçek bir Jackpot kapmayı başaran birçok şanslı kazanan olmuştur.

İlgili Haberler

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kartal
30 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nden İlçedeki Okullara İçme Suyu İstasyonları

Kartal Belediyesi ve Kartal Kent Konseyi iş birliği ile ilçedeki eğitim kurumlarına yönelik önemli bir projeye imza atıldı. “Temiz Su İstasyonları Projesi” adını taşıyan girişimle, öğrencilerin temiz ve sağlıklı içme suyuna erişimleri kolaylaştırılarak, ilçedeki okullara modern su istasyonları kuruluyor. Kartal Belediyesi ve Kartal Kent Konseyi’nin birlikte gerçekleştirdiği proje, öğrencilere gün boyunca temiz ve taze su […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]