SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kılıçdaroğlu A Takımındaki Genç Başkanlarla Gençleri Dinledi

Yayınlanma:
ABONE OL

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Beşiktaş’ta ‘Gençler ve Geleceğin Siyaseti’ adlı bir etkinlikte gençlerle bir araya gelerek sorularını yanıtladı. İstanbul’un en genç yerel yöneticilerinden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da eşlik ettiği buluşma keyifli anlara sahne oldu.

Gençlerden Kemal Kılıçdaroğlu’na Yoğun İlgi

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu;  Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da katıldığı ‘Gençler ve Geleceğin Siyaseti’ programı kapsamında gençlerle buluştu.

Beşiktaş Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen buluşma, İstanbullu gençlerin yoğun ilgi ve katılımıyla yapıldı.

Oldukça sıcak ve samimi bir atmosferin hâkim olduğu programda Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, gençlerin siyasetçileri rahatlıkla eleştirebilmeleri, kızgınlıklarını dile getirebilmeleri gerektiğini esprili bir dille anlattı ve daha sonra gençlerin taleplerini dinleyerek sorularını yanıtladı.

“Düzeni Değiştireceğiz, Aksi Halde Siyaset Yapmamızın Bir Anlamı Yok.”

“Düzeni değiştireceğiz, aksi halde siyaset yapmamızın bir anlamı yok.” diyen Kılıçdaroğlu,  “Bu seçim, bildiğimiz klasik bir seçim değil. Bu seçim, Türkiye’nin var olma-yok olma seçimidir. Demokrasi ya var olacak ya demokrasi yok olacak” diye konuştu.

Hep Bir Ağızdan ‘Karlı Kayın Ormanı’ Söylendi

Sohbetin devamında bağlamasını eline alan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise gençlere mini bir resital verdi.

Keyifli dakikaların yaşandığı buluşmada 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve programa katılan gençler, Karlı Kayın Ormanı’na bağlamasıyla hayat veren Akpolat’a eşlik ederek türküyü hep birlikte söyledi. 

“Ekrem Bey’i Evladım Gibi Severim”

Kılıçdaroğlu etkinlik sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ekrem Bey’i evladım gibi severim. Daha da genç evlatlarım var. Futbol diliyle paf takımından geldiler, belediyeleri yönetiyorlar. Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat ve Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel ile gençlerle bir araya geldik, biraz da efkârlandık sanki.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]