Dönemin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 1997’de Erdoğan’ın İBB Başkanı olduğu dönemde gönderdiği bayram tebriği, tam 26 yıl sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a takdim edildi.
7 yıl önce bir müzayededen satın alınan mektupla ilgili konuşan Ak Parti Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Haydar Göksoy,”7 yıl önce bu mektubun açık artırmayla satıldığını gördük. Satın aldık. Ankara’da Külliye’de vermeyi planlıyorduk ancak Denizli mitinginden dolayı havalimanında verdik. Ben kendisine ” Sayın Cumhurbaşkanım Rahmetli Erbakan hocamız bunu size yazıyor ama büyükşehir belediye başkanlığınız döneminde mektup elinize ulaşmıyor” dedim.
Cumhurbaşkanımız çok duygulandı. Mektubu eline aldı, uzun uzun baktı. Ben anlatırken çok ilgili bir şekilde dinledi. Biz de duygusal bir an yaşadık. Şefkatli bir şekilde kafasını salladı. Kendisi de bu anlamlı hediyeden ötürü çok sevindi. Bizde emaneti sahibine teslim ettiğimizden dolayı çok mutlu olduk” dedi.
İlgili Haberler
NECMETTİN ÇALIŞKAN “İKLİM KANUNU GERİ ÇEKİLMELİDİR!”
AYİDER’den, Kadıköy’de akülü tekerlekli sandalye için plastik kapak toplama üniteleri
Kasım Alper Özdemir’den Eyüpsultan’da Muhteşem Ramazan Programı
Bugün terörsüz Türkiye için önemli bir adım atıldı
Erzurum UNESCO’nun 57 Gastronomi Şehri Olmaya Aday!
İBB’nin TECH ISTANBUL Dijital Dönüşümün Zirvesinde