SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

AK PARTİLİ FARUK ÇAK, “HASTALIKLARA RAĞMEN DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Kartal İlçe Teşkilatında görev alan Beyin ve Böbrek kanseri olan Faruk Çak, yaşadıkları tüm sıkıntılara rağmen, partisi ve Cumhurbaşkanı için çalışmalarına devam ediyor. Eşi Sinem Çak ile beraber AK Parti Kartal İlçe teşkilatında görev alan Faruk Çak, tüm bu yaşadıklarımıza rağmen Cumhurbaşkanımız ve Türkiye Yüzyılı için durmak yok yola devam dedi.

“BİZİM YAPTIKLARIMIZ, CUMHURBAŞKANIMIZIN BİZLER İÇİN YAPTIKLARININ YANINDA HİÇBİR ŞEY”

Refah Partisi dönemlerinden beri Cumhurbaşkanımızın yanındayım. 30 yıla yakındır Cumhurbaşkanımız ile birlikte yeni ve büyük Türkiye hedeflerimize ulaşmak için, bize düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Ben kanser olmadan önce AK Parti Kartal İlçe Teşkilatında Ana kademe tanıtım medya birim başkanlığı yapıyordum eşim de kadın kollarında tanıtım medya birim başkanlığı görevindeydi.

Kanser olduğumu öğrenince eşimle birlikte aktif görevimizi bırakmak zorunda kaldık. Şu anda elimizden geldiği kadar seçim çalışmalarımızı yapıyoruz. Seçimlerden sonrada Allah sağlık verdiği müddetçe Cumhurbaşkanımız için, Ülkemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki bizim yaptığımız çalışmalarımız, Cumhurbaşkanımızın bizler için yaptıklarının yanında hiçbir şeydir.”

HASTALIĞIMI KENARA BIRAKIP SANDIKLARIMIZIN BAŞINDA DURACAĞIM

“Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz günlerde işini yapmayan Millletvekilleri için söylediği hakkımı helal etmiyorum çıkışı da beni derinden etkiledi. Var gücümüzle Cumhurbaşkanımıza destek olacağız. Hastalığımdan dolayı istediğim yoğunlukta katkı sağlayamasam da elimden gelenin en fazlasını yapmaya devam edeceğim. Seçime kadar evimden, ilçe binasından, yeri geliyor sahada katkılarımı vereceğim, seçim günüde hastalığımı bir kenara bırakıp sandıklarımızın başında durmaya gayret göstereceğim.” Dedi.

AK Parti Kartal İlçe Teşkilatında görev alan bir başka kanser hastası, 42 yaşındaki 2 çocuk sahibi Filiz Tek ise “Beni bu sağlık sorunlarının arasında evimden çıkmama sebep olan Türkiye aşkıdır, Recep Tayyip Erdoğan aşkıdır” dedi.

ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL BİR GELECEK BIRAKMAK İSTİYORSAK CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA DİK DURACAĞIZ

Kanser tedavisi devam eden Filiz Tek, Türkiye için, Cumhurbaşkanımız için yaptığımız çalışmalar bana moral kaynağı oluyor. Hastaneden kalan zamanımda Güçlü Türkiye için çalışmalarıma devam ediyorum dedi.

Ben evde yattığım zaman mutsuz oluyorum. Cumhurbaşkanı sevgim ve motivasyonum benim bu çalışmalara katılmama sebep oluyor. Hastaneye gidiyorum tedavi oluyorum geri kalan zamanda da teşkilatımızla beraber seçim çalışmalarımıza katılıyorum.

15 MAYIS SABAHI ÇOK MUTLU BİR GÜNE UYANACAĞIZ

İyi Parti ile HDP’nin birleştiği bir seçim atmosferinde bizim evde durmamız bize yakışmaz. Çocuklarımızı vuran, Selahattin Demirtaş için, Osman Kavala için özgürlük isteyenlerin karşısında duracağız, Cumhurbaşkanımızın da yanında dimdik duracağız ve 15 Mayıs sabahı Allah’ın izniyle çok daha rahat çok daha mutlu bir güne uyanmış olacağız.

CUMHURBAŞKANIMIZI SEÇİMLERDE ZAFERE TAŞIYACAĞIZ

14 Mayıs seçim günüde engelliler sandığında görevimin başında olacağım. Akşama kadar sandığımı savunacağım. Ameliyat olmaya giderken arkadaşlara da söylemiştim. Allah’ın izniyle seçimi kazandığımız zaman Ankara’ya balkon konuşmasına gideceğim. Ülkemiz R. Tayyip Erdoğan sayesinde bir noktaya geldi bizlerde Cumhurbaşkanımızı seçimlerde zafere taşıyacağız” dedi.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]