SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

AK Partili Milletvekili adayları 39 ilçede genç seçmenlerle buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları, il genelinde 39 ilçede eş zamanlı yapılan programlarda genç seçmenlerle bir araya gelerek 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek istedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları, 14 Mayıs seçim sürecinde saha çalışmalarına devam ediyor. Her gün bir başka program ile vatandaşlarla bir araya gelen adaylar ve teşkilat üyeleri, AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyor. Yapılan programlar kapsamında bugün AK Parti İstanbul Milletvekili adayları 39 ilçede eş zamanlı olarak genç seçmenlerle buluştu. Programlarda gençlerden destek isteyen adaylar, sohbet edip onların sorunlarını da dinleme imkanı buldu.

“Gençlerin çok büyük bir teveccühü var”

Bağcılar’da düzenlenen program kapsamında AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Yıldız Konal Süslü, İstanbul’da yaşayan Adıyamanlı gençlerle bir araya geldi. Aday Süslü, sohbet havası içerisinde geçen programda gençlerin sorunlarını dinledi. Program hakkında konuşan Süslü, “’Durmak yok, yola devam’ sloganıyla çıktığımız yolda ‘doğru adam doğru yolda her zaman her yerde Recep Tayyip Erdoğan’ diyerek yürüyoruz. Elbette ki bugünün hayali yarının gerçeğidir gençlerimiz. Bu emanetleri bayrağı vatanı onlara emanet edeceğiz. Gençlerin çok büyük bir teveccühü var. Sayın cumhurbaşkanımıza karşı tam bir güç vererek yanında duruyorlar. Bizim tecrübelerimiz onların vizyonları ile birleştiği zaman sahada inanılmaz güzel bir enerji oluşuyor. Biz gençliğe inanıyoruz. Gençliğimizi çok seviyoruz. Diğer cenahların söylediği gibi gençlikle ilgili hiçbir kaygımız yok. Gençlerin bize kattığı inanılmaz vizyonlar oluyor. Onların enerjisi ile açıkçası biz hiç yorulmuyoruz. Enerjimizi şu an sahaya hakimiyetimizi gençlerden aldığımız desteğe borçluyuz. Onun için onlara minnettarız”dedi.

“Gençler bizim her alanımızda var”

Bayrampaşa’da gençlerin evine misafir olan AK Parti Milletvekili adayı Cahit Altunay, “Gençler bizim her alanımızda var. Sabah kahvaltı programlarımıza bakanımızla beraber hep gençlerle oluyor. Akşam buluşmalarımız gençlerle oluyor. Biz araziye hakimiz. Karış karış her yeri dolaşmaya gayret ediyoruz. Vatandaşımızın teveccühü yüksek. Karar netleşiyor. Kim ülke için proje tasarlıyor, ortada. İnşallah 14 Mayıs günü zaferle çıkacağız” dedi.

“Çat kapı gençlik ziyaretleri yapıyoruz”

Başakşehir’de gençlerle buluşan AK Parti 3. Bölge milletvekili adayı Halime Kökçe, “Başakşehir AK Parti Gençlik Kolları ile birlikte çalışıyoruz. Her gün İstanbul’un farklı bir yerinde programlar düzenliyoruz, bugün ise Başakşehir’deyiz. Çat kapı gençlik ziyaretleri yapıyoruz. İlk kez oy kullanacak gençlerimizi ziyarete gidiyoruz ve minik bir hediyemiz oluyor. Gençlere kahve kupası ve filtre kahve ikramında bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’miz için destek istiyoruz. Gençler ile sohbet edip şikayetleri var ise onları not ediyoruz. Bu etaptan sonra geniş katılımlı bir gençlik buluşması yapacağız. Başakşehirli gençlerimiz ile birlikte sohbet edeceğiz. Gençlerin kapılarına gidip hal hatırlarını sormalarımız onları memnun ediyor” diye konuştu.

“Milletimizin bir kez daha sandıkta çok net cevap vereceğinin müjdesini sahada görüyoruz”

AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili adayı Hulusi Şentürk, “Özellikle Türkiye’nin içinden geçmekte olan süreci kendilerine bir fırsat zannedip bu sefer, hain emel demeyeyim çok ağır olacak belki ama birilerinin emellerine uygun sonuç alacağını zannedenlere milletimizin bir kez daha sandıkta çok net cevap vereceğinin müjdesini sahada görüyoruz. Biz her zaman milletimizle beraber, İnşallah muhteşem Türkiye için yürüyüşe devam edeceğiz. Geleceğin Türkiye’sini onlara emanet edeceğiz. O yüzden bu konuda daha hassas olmalarını bekliyoruz. Özellikle son dönemlerde Z kuşağı diye yutturulmaya çalışılan bu mottoları ya da kalıpları reddetmelerini istiyoruz. Onlar bu vatanın evladı. Bu vatanı da onlar geleceğe götürecekler” dedi.

“Oyumuz Recep Tayyip Erdoğan’a”

Şentürk ile bir araya gelen gençlerden Uğur Özdemir, “Vekil beyin gelmesinden çok memnun olduk. Sorunlarımızla ilgilendi. Önümüzde büyük bir seçim var. Seçim için her zaman ‘doğru zaman doğru adam’, oyumuz Recep Tayyip Erdoğan’adır” dedi.

“Çok keyifli vakit geçirdik”

Mehmet Tunahan Yılmaz, “Hulusi Şentürk milletvekili adayımız geldi, bugün bizleri ziyaret etti. Sorunlarımızla ilgilendi, sorunların çözümleri ile ilgilendi. Çok keyifli vakit geçirdik. ‘Doğru yol, doğru zaman, doğru adam.’ Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şimdiden gençler olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Gençler olarak sorunlarımızla ilgileniyorlar” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]

Genel
25 Mart 2024
İstanbul ve Ankara Başta Olmak Üzere Türkiye Genelinde Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı

Türkiye, Mart ayının son günlerinde kışı aratmayan hava koşullarıyla karşı karşıya. Marmara ve Ege’de beklenen kuvvetli yağışların yanı sıra, İstanbul ve Ankara için çamur yağmuru uyarısı yapıldı. Türkiye, yeni haftaya yoğun yağış ve fırtına uyarılarıyla giriyor. Özellikle Marmara ve Ege bölgelerinde etkili olması beklenen kuvvetli yağışlar, vatandaşların günlük yaşamını etkileyebilir. İç Anadolu bölgesinde de öğlen […]

Genel
25 Mart 2024
Yargıtay bugün yeni başkanını seçecek

Yargıtay’da yeni başkan için sandık başına gidiliyor! Mehmet Akarca’nın 4 yıllık görev süresinin sona ermesiyle, Yargıtay Başkanlığı için seçim heyecanı yaşanıyor. 24 Mart 2020 tarihinde Yargıtay Başkanı olarak göreve başlayan Mehmet Akarca’nın 4 yıllık dönemi bugün itibariyle doluyor. Bu önemli günde, Yüksek Mahkeme’nin yeni dönemdeki başkanını belirlemek üzere 348 Yargıtay üyesi oy kullanacak. Başkanlık yarışında, […]