SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Başkan Gökhan Yüksel’den 19 Mayıs Mesajı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yılında bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yüksel, ;Ulu Önderimiz, “Bir milleti aydınlık yarınlara gençlerin taşıyabileceğini ve Türkiye’nin kaderini değiştirecek gücün, çağdaş zihniyetle yetişen kuşaklarda olduğunu görmüştür.  Bir milleti aydınlık yarınlara gençlerin taşıyabileceğini ve Türkiye’nin kaderini değiştirecek gücün, çağdaş zihniyetle yetişen kuşaklarda olduğunu görmüştür. ” sözlerine vurgu yaparak ifade ederek şu mesajı yayımladı.

“Değerli komşularım, sevgili gençler;

19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dört bir yanı işgal altındaki yurdumuzun kurtuluşu için milli mücadeleyi başlatmıştır. Milletimizin kaderini değiştiren bu önemli günü, 104. yıldönümünde büyük bir coşku ve sevinçle kutluyoruz.

Türk milleti; Büyük Zafer ile taçlandırdığı milli mücadele ile bir milletin birlik olduğunda tüm engelleri aşabileceğini dünyaya göstermiştir ve bağımsızlık savaşı veren milletlere ilham kaynağı olmuştur. İşte bu yüzden, 19 Mayıs sadece ülkemiz için değil, egemenlik mücadelesi veren tüm milletler için umut kaynağıdır.

Milletin bağımsızlığının, yine milletin azim ve kararlılığıyla sağlanacağına inanan bir avuç adanmış insanın başlattığı bu zorlu yolculuk, tutsaklığı asla kabul etmeyeceğimizin en güçlü göstergesi olmuştur. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlarken; inanç, azim ve kararlılıkla zafere nasıl ulaşılabileceğini hep birlikte hatırlıyoruz.

Ulu Önderimiz, milli mücadelenin ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin başlangıcı olan 19 Mayıs tarihini gençlere armağan etmiştir. Bir milleti aydınlık yarınlara gençlerin taşıyabileceğini ve Türkiye’nin kaderini değiştirecek gücün, çağdaş zihniyetle yetişen kuşaklarda olduğunu görmüştür. İstiklal ve bağımsızlık mücadelemizin sembolü olan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda hayati öneme sahip bu tarihi günün, geleceğimiz olan gençlere armağan edilmesi son derece anlamlıdır.

Ülkemizin ve yarınlarımızın teminatı gençlerimizdir. Bizler bu anlamda gençlerimizin daha donanımlı, farkındalığı yüksek insanlar olarak yetişmeleri için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Kartal Belediyesi olarak gençlerimizin işsizlik sorununa çözüm bulabilmek için Kartal Kariyer Merkezi’ni hayata geçirdik. Kartal Sanat Akademisi ve Kartal Satranç Akademisi’ni kurduk. Mustafa Necati Etüt Merkezimizi faaliyete geçirerek sınavlara hazırlık için ücretsiz kayıt almaya başladık. Yapay zekâ atölyelerinin de yer aldığı Gençlik Ar-Ge Merkezi projemizi başlattık.

Yatırımların en değerli olanının gençlerimize yapılan yatırım olduğunu bilerek hareket etmeye devam edeceğiz. Genç arkadaşlarım, hayallerinize hiçbir sınır koymayın ve kendinize daima güvenin. İnandıklarınızın peşinden gitmekten asla vazgeçmeyin. Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerlemeye devam edin. Aydınlık yarınları kuracak olan sizlersiniz, bunu unutmayın. Tarihin ve ulu önderimizin size verdiği bu sorumluluk bilinci ile umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeden çalışmaya devam edin.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun! Umut dolu bir Türkiye’ye hep birlikte ulaşacağız. Daha güzel günler çok yakındır.

Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]