SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün, çocuk ve gençlerin spor ile erken yaşta tanışmalarını, hayatlarında spora daha çok yer vermelerini ve yaz tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlamak amacı ile “Spora Adım At Kartal’a Hareket Kat” sloganıyla başlattığı ücretsiz yaz spor eğitimleri, Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tesislerinde başladı.

Basketbol, voleybol, hentbol, futbol, jimnastik, tenis, masa tenisi, dans, satranç, akıl oyunları, savunma sporları ve sinema branşlarında eğitim görecek olan öğrenciler, ilk derslerine girdi.

7-12 yaş arası çocukların katıldığı ve hafta içi 09.00 – 17.00 saatleri arasında açık olan Yaz Spor Okulu’nda 150 öğrenci 3 hafta boyunca 12 farklı branşta eğitim görecek.

Öğrencilerin Beslenme İhtiyaçları da Unutulmadı

Ücretsiz kurslarda Kartallı çocuklar, yaz tatillerini spor ile değerlendirerek ilerde yapmak istedikleri spor branşları ile ilgili profesyonel eğitim alacak ve gerekli teknikleri öğrenecek.

Her yaş grubunun ayrı renklerde forma giydiği Yaz Spor Okulu’nda öğrencilerin öğlen ve ikindi yemekleri de Kartal Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Uzman eğitmenler eşliğinde spor yaparak yaz tatillerine farklılık katan çocuklar için hazırlanan Yaz Spor Okulu saat 09.00 ile akşam saat 17.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Yaz Tatili Bitimine Kadar Okuldan 450 Sportmen Öğrenci Mezun Olacak

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yoğun bir okul döneminin ardından çocukların yaz tatilinde eğlenirken spor yapmasını sağlamak için açılmasını istediği Yaz Spor Okulu’nun 1. Dönemi 28 Temmuz’a kadar sürecek.

Yaz Spor Okulu’nun 2. dönemi 31 Temmuz – 25 Ağustos, 3. dönemi ise 28 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve Yaz Spor Okulu’ndan toplamda 450 çocuk mezun olarak tatil dönemlerini kendileri için eğlenceli ve faydalı etkinliklerle geçirmiş olacak.

İlgili Haberler

Genel
27 Nisan 2024
Adıyaman SON DAKİKA! Polis cinnet getirdi, karakoldaki diğer polislere ateş açtı

Adıyaman’da polis karakolunda cinnet getiren memur dehşet saçtı. Adıyaman’ın Altınşehir bölgesinde, bir polis karakolunda meydana gelen trajik olayda bir polis memurunun cinnet geçirdiği ve mesai arkadaşlarına ateş açtığı bildirildi. Olay sonucunda 2 polis memuru hayatını kaybetti, 8 polis yaralandı. Olay, 21.15 sıralarında gerçekleşti. OLAYIN DETAYLARI Adıyaman’ın Altınşehir bölgesindeki bir polis karakolunda cinnet geçiren bir polis […]

Spor
27 Nisan 2024
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ergin Ataman’a Destek Telefonu

Başantrenör Ataman’a tehdit edildiği maç sonrası Cumhurbaşkanı’ndan “Geçmiş Olsun” telefonu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maccabi Playtika maçı sonrasında tehdit edilen A Milli Basketbol Takımı ve Panathinaikos AKTOR Başantrenörü Ergin Ataman’ı arayarak destek verdi. Olay, Avrupa Ligi çeyrek final serisinde yaşandı. OLAYIN DETAYLARI VE CUMHURBAŞKANI’NIN TEPKİSİ Basketbol THY Avrupa Ligi çeyrek finalinde Yunanistan’ın Panathinaikos takımı, İsrail’in […]

Spor
27 Nisan 2024
Mauro Icardi, Süper Lig Gol Krallığında Zirveye Yükseldi

Galatasaray’ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, Süper Lig’de 21 golle gol krallığı yarışında liderliğe yükseldi. Süper Lig’de adım adım sona doğru yaklaşılırken şampiyonun kim olacağı kadar gol kralı da merak ediliyor. Ezeli rakip olan Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yıldızları gol krallığında da kapışıyor.  Galatasaray’ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, dün akşam da gol serisini devam ettirdi ve gol […]

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]