SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartallıların Yeni Gözdesi Gezegen Kafelere Yenileri Ekleniyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in seçim vaatlerinden olan ve Kartallıların gözde mekanlarından biri haline gelen, ‘Gezegen Kafelere’ yenileri ekleniyor. Şu ana kadar 5 noktada vatandaşlara hizmet veren kafelere; Dünya, Uranüs ve Mars isimleriyle yenileri eklendi. Kafeler yakın zamanda hizmete açılarak Kartallı vatandaşları ağırlayacak.

Gezegen Kafelerin Sayısı 8’e Çıkıyor

Kartal’da özellikle gençlerin uğrak yerlerinden biri olan ve Kartal Belediyesi tarafından hizmete açılan kafelerin; Dünya isimli olanı Karlıktepe, Mars isimli olanı Soğanlık ve Uranüs isimli olanı ise Hürriyet Mahallesi’nde hizmet verecek.

Yeni 3 kafe ile birlikte şu anda 5 ayrı noktada vatandaşlara hizmet veren gezegen kafelerin sayısı 8’e çıkmış olacak.

Kartallılardan, Kafelere Yoğun İlgi

Kartallılar, bir yandan parklarda ve spor tesislerinde keyifli vakit geçirdikleri, diğer yandan da oldukça ekonomik olarak yeme içme ihtiyaçlarını karşıladıkları kafelere yoğun ilgi gösteriyor.

Gezegen kafelerde ayrıca doğum günü, toplu kahvaltı ve yemek organizasyonu talepleri de değerlendirilerek rezervasyon alımı da yapılıyor.

“Seçimden Önce Verdiğimiz Sözü Tuttuk”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Gezegen Kafelerin seçim öncesi Kartallılara verdikleri sözlerinden biri olduğunu kaydederek; “2019 yılında göreve gelmeden önce verdiğimiz sözlerden birini daha tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yeni kafelerimizin eklenmesi ile birlikte Gezegen kafelerimizin sayısını 8’e çıkartıyoruz.

Komşularımızın ve özellikle gençlerimizin tesislerimize olan ilgisi doğru bir iş yaptığımızın göstergesi oldu.

Tüm Kartallı komşularımızı, sevdikleriyle beraber bu güzel mekanlarının tadını çıkartmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Genel
02 Mayıs 2024
Meteoroloji’den Türkiye Genelinde Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun birçok bölgesinde kuvvetli yağış ve fırtına beklendiğini duyurdu. Özellikle Adana, Osmaniye, Hatay, Mardin ve Batı Akdeniz’de etkili olacak fırtına ve sağanak yağışlara karşı tedbirli olunması gerekiyor. TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA KUVVETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA BEKLENİYOR Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde kuvvetli yağış ve fırtınaya dair uyarılarda bulundu. Bu gece saatlerinden […]

Genel
01 Mayıs 2024
Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı? Otopsi fotoğrafları çıkmıştı

Münevver Karabulut Cinayeti Soruşturmasında Yeni Gelişme: Cem Garipoğlu’nun Otopsi Raporu İncelendi. Münevver Karabulut cinayetinde yıllardır süregelen şüphelerin ardından Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelendi. Bilirkişi raporu beklenirken, aile ve kamuoyu bu soruşturmadan sonuç bekliyor. CEM GARİPOĞLU OLAYINDA BİLİRKİŞİ İNCELEMESİ TAMAMLANDI CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Münevver Karabulut cinayetinin ardından yıllar süren soruşturmanın son durumu […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartal’da Dadaşlardan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ziyaret

Kartal’da bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı yönetimi yeniden Kartal Belediye başkanı seçilen Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Öner Kalkan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yüksel’e yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, makamında ağırladığı Erzurumlu Vakıf yöneticileriyle sohbet […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Başkan Gökhan Yüksel’i Ziyaret etti

Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda 4. kez finale kalan, üst üste üçüncü zaferini yaşayarak altın madalyayı ülkemize kazandıran Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şampiyon boksörün yanı sıra; Milli Takımlar Antrenörü Nazım Yiğit, milli boksör Büşra Işıldar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş da hazır […]