SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Türk Lirası Bazında Kripto Para Takibi: 21 Milyon Nedir?

Yayınlanma:
ABONE OL
Türk Lirası Bazında Kripto Para Takibi: 21 Milyon Nedir?

Kripto para piyasasında yaşanan volatilite bazı yatırımcıların gözünü korkutsa da bu durumu avantaja çeviren yatırımcılar da var. Ancak bunun için hem birden fazla kripto para borsasını hem de bu borsalardaki çeşitli kripto para birimlerini takip etmek gerekebiliyor. Ayrıca haber akışlarının takip edilmesi ve anlık fiyatların takibinin yapılması da önemli. 21 Milyon adlı platform tam olarak bu noktada devreye giriyor.

21 Milyon Nedir?

21 Milyon, kripto para birimlerinin fiyatlarını Türk Lirası bazında bir arada görebileceğiniz, tüm borsa paritelerini bulabileceğiniz, Türkiye’de yer alan kripto para borsalarının verilerine anlık olarak erişebileceğiniz ve kripto para borsalarının karşılaştırmasını yapabileceğiniz bir platform olarak tanımlanabilir.

21 Milyon’da şu anda 9 adet Türk kripto para borsası ve 347 adet kripto para birimi bulunuyor. Yapılan açıklamalara göre ilerleyen zamanlarda platforma daha fazla sayıda Türk borsası ve kripto para birimlerinin eklenmesi planlanıyor. Kripto para birimleri arasında Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Shiba Inu (SHIB), Pepe (PEPE) ve Chiliz (CHZ) gibi pek çok coin yer alıyor.

Bunlara ek olarak 21 Milyon’da Türk kripto para borsaları hakkında puanlama, pariteler hakkında bilgi, işlem hacimleri ve bitcoin borsaları ile ilgili diğer detaylar yer alıyor. Böylece yeni kripto para yatırımcıları hangi borsayı kullanmak istediklerine bu özelliklere bakarak karar verebiliyor.

21 Milyon Puanı

Platformda borsalar, “21 milyon puanı” adı verilen bir puanlama sistemine tabii tutuluyor. Platformun açıklamalarına göre, 21 milyon ekibi tarafından yapılan bu puanlama tamamen nesnel kriterlere göre hesaplanıyor. Hesaplama yapılırken ise  platformun kuruluş yılı, şirket bilgileri ve açık adresi, mobil uygulamaları (IOS/Android), güvenlik (2FA vs gibi), sosyal medya takipçi sayıları, aylık ziyaretçi sayıları ve Alexa TR değerleri gibi çok sayıda tarafsız kriter kullanılıyor. Ayrıca belirlenen kriterler doğrultusunda puanlama her 3 ayda bir güncelleniyor.

Bunlara ek olarak kullanıcılar 21 Milyon ile gündemin önemli haberlerine ve önemli gelişmelere ulaşım sağlayarak yatırım stratejilerini konumlandırabiliyor.

İlgili Haberler

Ekonomi
03 Mayıs 2024
Ev hanımlarına emeklilik başvurusu! Prim destekleri başlıyor

Ev hanımları emeklilik hayaline kavuşuyor. Devlet ev hanımlarına prim ödemesi desteklerine başlıyor. İşte ev hanımlarına emeklilik başvurusu detayları… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev hanımlarına verdiği söz gerçekleştiriliyor. TBMM’de (Türkiye Büyük Millet Meclisi) çalışmaları devam eden ev hanımlarına emeklilik düzenlemesiyle ev hanımları da aile bütçesine katkıda bulunabilecek. Sosyal güvencesi olmayan ev hanımları için büyük önem taşıyan […]

Ekonomi
03 Mayıs 2024
Asgari ücrete zam zorunlu oldu! Temmuz’da 21.252 TL oluyor!

Asgari ücret zammı şart oldu. Temmuz 2024’te ikinci zamla en az 21 bin 252 TL asgari ücret bekleniyor. İşte Temmuz 2024 asgari ücret zammı… Milyonlarca asgari ücretli vatandaş Temmuz 2024’te ikinci zammın gerçekleştirilmesini bekliyor. Vatandaşlar maddi olarak gün geçtikçe zorlanıyor. Asgari ücrete bağlı olarak çalışan vatandaşların yaşadığı maddi zorluklar Meclis’te gündeme getirilirken birçok uzman ekonomist […]

Ekonomi
03 Mayıs 2024
16 Milyon Emekliye Sabah Müjdesi! Temmuz Ayı Maaş Zammı Erkene Çekildi

Emekliye müjde. Temmuz zammı erken gelebilir, bayram ikramiyesinde artış önerildi. 16 milyon emekli için sabah sürprizi gibi bomba haber geldi. Temmuz ayı maaşı zammı için geri sayıma başlayan emekliler bu haberle sevinçten havalara uçacak. Çünkü emekliye temmuz zammı erkene çekilebilir. SSK ve bağ-kur emeklisi özellikle listeye alındı. TBMM’ye yeni kanun teklifi sunulduğu, milyonlarca emekliyi bekleyen […]

Ekonomi
03 Mayıs 2024
Emekliye CAN SUYU geldi! Maaş alana 50.000 TL’de nakit destek var

Son dakika haberi… Emekliye can suyu olacak nakit destek ödemesi geldi. 2 kamu bankası 50.000 TL ek ödeme yapacak. Emekliye can suyu olacak müjdeli duyuru bu sabah saatlerinde yapıldı. 2 kamu Bankası tarafından emeklilere 50.000 TL’lik maaşa ek nakit destek sağlanacak. Ziraat Bankası ve Vakıfbank’ın vereceği nakit destek ödemesi emekli kredisi olarak hesaplara geçiyor. Emekliler, […]