SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İstanbul’da Yükselen Konut Projeleri

Yayınlanma:
ABONE OL

Konut projeleri kendine ait pek çok özelliğiyle İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenlerin gözdesi olmayı başardı. Tamamlanmış ve halen devam eden farklı konut projeleri ile hizmet veren Akyapı, binlerce ev sahibinin tercihi!

Hayal Ettiğiniz Ev İçin Önemli Bir Adım Atmanızı Sağlayan Konut Projeleri

Yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın en metropol şehirlerinden biri olmayı başaran İstanbul; her geçen gün daha kalabalık hale geliyor. İstanbul’un tercih edilmesini ve yaşanmasını sağlayan çok sayıda özelliği var. Fakat buna rağmen sizler ve sevdikleriniz için uygun olan bir konutu İstanbul gibi kalabalık bir şehirde bulmak her zaman için çok kolay değil. Eğer hem sizi hem de ailenizi mutlu edecek bir yapı arıyorsanız Akyapı konut projeleri sizler için en ideal seçenekleri sunuyor!

Konut projeleriyle elde edilecek pek çok farklı avantaj var. İstanbul’un en gözde yerlerinde ve birbirinden farklı özelliklere sahip olacak şekilde hayata geçirilen projeler, ev değil güven inşa etmeyi temel alıyor. Bugüne dek tamamlanan çok sayıda konut projesi ise bu durumu kanıtlar nitelikte.

Bir yaşam alanının evdeki herkese mutlu etmesi kesinlikle önemli. Sözünün arkasında duran ve ayrıcalıklı bir yaşamın anahtarını sizlere sunan Akyapı, dünyanın en metropol şehirlerinden biri olan İstanbul’da hayal ettiğinize ve sahip olmanızı sağlıyor. Her geçen gün daha kalabalık hale gelen İstanbul, hayallerinizdeki şehir olsa dahi hayal ettiğiniz evi bulamıyor olmak sizi yorabilir. Bunun yanı sıra aile bireylerinin tamamının eşit derecede mutlu edecek bir ev bulmak hiçbir zaman kolay değildir.

Gelişen ve değişen istek ya da ihtiyaçları karşılamak adına özel hizmetler veren Akyapı ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Bugüne dek tamamlanmış çok sayıda proje ise güven verici.

Mavera Comfort ile Doğal Afet Korkusu Olmadan Yaşamak Mümkün!

Devam eden konut projeleri arasında yer alan ve oldukça yoğun bir ilgi gören Mavera Comfort İstanbul’un pek çok açıdan en gözde yeri olan Başakşehir’de hayata geçiriliyor. 128 ticari ünite ve 706 adet konut ile hayata geçirilen bu proje; hem ev hem de iş yeri sahibi olmak isteyenlerin favorisi olmayı başardı.

174 .172 metrekare toplam inşaat alanı ile oldukça geniş bir alanda hayata geçirilen projenin en önemli özelliği ise Türkiye’nin deprem izolatörü ilk toplu konut projesi olması. İstanbul’da yaşam rüya gibi olsa da deprem gerçeğini unutmamak ve buna uygun bir yaşam kurmak en doğrusu. Deprem uzmanları ve uzman mimarların bir arada gerçekleştirdikleri ve uzun uğraşlar sonucu hayata geçirdikleri Mavera Comfort, huzur dolu evinizde yaşarken doğal afet korkusu yaşamanıza engel oluyor.

Konut projeleri arasında yer alan ve kendine ait özellikleriyle dikkat çeken Mavera Comfort, güven ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Projede yer alan mimarlar deprem anında ve sonrasında binanın tüm fonksiyonlarının kesintisiz şekilde çalışmasını sağladı.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]