SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Merakla Beklenen “SON AKŞAM YEMEĞİ” Fragman Yayınlandı

Yayınlanma:
ABONE OL

“Efendiler, yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz”

CineGenna Pictures’un yapımcılığını üstlendiği, Levent Onan’ın yönettiği “Son Akşam Yemeği” filminden beklenen fragman geldi.

28 Ekim 1923 Pazar gecesi, Mustafa Kemal Paşa’nın “Efendiler, yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz” dediği Çankaya Köşkü’nün mutfağında yaşananları anlatan film, ‘Yılın Merakla Beklenen Filmleri’ sıralamasında bir numarada yer alıyor. Engin Şenkan, Azra Aksu, Onur Tuna, Pelin Akil, Necip Memili’nin başrollerini paylaştığı “Son Akşam Yemeği” 27 Ekim Cuma günü vizyon yolculuğuna başlıyor.

Özgün senaryosu, etkileyici oyuncu kadrosuyla sinema salonlarına özlediğimiz hareketliliği getirmeye hazırlanan “Son Akşam Yemeği” filminden fragman yayınlandı.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında, genç yaşlı herkesi tarihimize farklı bir açıdan bakmaya davet eden, Levent Onan’ın yönetmenliğini üstlendiği filmde ünlü oyuncu Onur Tuna Mustafa Kemal Paşa’yıPelin Akil Atamızın hayat arkadaşı Latife Hanım’ı canlandırıyor.

Sinema tarihimizde ilk kez işlenen özel konusuyla dikkatleri üzerine toplayan film, “Yılın Merakla Beklenen Filmleri” sıralamasında bir numarada yer alıyor.

“Son Akşam Yemeği” bir asırlık Cumhuriyetimizin kuruluş öyküsünü bu kez mutfaktakilerin yani halkın gözünden anlatmaya hazırlanıyor. Çankaya Köşkü’nün üst katında yeni bir yönetim şekline geçiş tartışılıyordur, ertesi gün cumhuriyet ilan edilecektir. Alt kattaki mutfakta ise o tarihi anlara tanıklık eden aşçısından, yamağına mutfak çalışanlarının hüzünlü olduğu kadar umut dolu yirmi dört saati beyazperdeye yansıyacak.

Engin Şenkan ile Azra Aksu’nun Ahir Usta ve torunu Elif olarak başrolleri paylaştığı filmde Necip Memili, Aslı Tandoğan, Mustafa Kırantepe, Yasemin Baştan, Cemal Hünal, Nehir Gökdemir, Tuğba Daştan gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor.

CineGenna Pictures’ın yapımcılığında, Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar’ın senaryosunu yazdığı “SON AKŞAM YEMEĞİ” filmi, 27 Ekim’de TME Films dağıtım şirketi aracılığıyla tüm Türkiye’de vizyona girecek.

İlgili Haberler

Magazin
01 Mayıs 2024
Survivor Allstar eleme potasında kimler var? Bu hafta Survivor’dan kim elendi?

Survivor Allstar eleme potası belli oldu. İşte eleme potasında olan isimler… Survivor Allstar’da heyecan dorukta! Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takımın ardından eleme adayları kimler oldu? İşte detaylar. SURVİVOR ALLSTAR’DA ELEME POTASINDA KİMLER VAR? Survivor Allstar, yine heyecanlı bir haftayı geride bıraktı. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, konseyde zorlu bir oylama süreci […]

Genel
01 Mayıs 2024
Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı? Otopsi fotoğrafları çıkmıştı

Münevver Karabulut Cinayeti Soruşturmasında Yeni Gelişme: Cem Garipoğlu’nun Otopsi Raporu İncelendi. Münevver Karabulut cinayetinde yıllardır süregelen şüphelerin ardından Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelendi. Bilirkişi raporu beklenirken, aile ve kamuoyu bu soruşturmadan sonuç bekliyor. CEM GARİPOĞLU OLAYINDA BİLİRKİŞİ İNCELEMESİ TAMAMLANDI CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Münevver Karabulut cinayetinin ardından yıllar süren soruşturmanın son durumu […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartal’da Dadaşlardan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ziyaret

Kartal’da bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı yönetimi yeniden Kartal Belediye başkanı seçilen Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Öner Kalkan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yüksel’e yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, makamında ağırladığı Erzurumlu Vakıf yöneticileriyle sohbet […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Başkan Gökhan Yüksel’i Ziyaret etti

Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda 4. kez finale kalan, üst üste üçüncü zaferini yaşayarak altın madalyayı ülkemize kazandıran Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şampiyon boksörün yanı sıra; Milli Takımlar Antrenörü Nazım Yiğit, milli boksör Büşra Işıldar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş da hazır […]