SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Gündoğdu, 2024 yılında Kartal ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ni geri alarak tarih yazacağız

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu basın toplantısında, 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde  “Kartal Belediye’sini ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ni geri alarak tarih yazacağız” dedi.

İlçe Başkanlığında gerçekleşen toplantıya basın mensuplarının yanısıra İlçe Yönetim Kurulu, Yürütme kurul üyeleri, Meclis Üyeleri de katıldı.  

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, konuşmasında; “Güçlü ve Büyük Türkiye davamızın Kartal cephesinde 2024 hedeflerimiz doğrultusunda, güzel hizmetlere imza attığımıza hepiniz inşallah şahit oluyorsunuz ve olmaya da devam edeceksiniz.

                2024 hedeflerimiz kapsamında bıkmadan, yorulmadan, tüm Kartallı hemşerilerimizi sevgiyle ve muhabbet ile kucaklayacak ve çok çalışacağız. Hangi görüşten olursa olsun, tüm Kartallıları İlçe Başkanlığımızda misafir etmekten ve kendilerine çeşitli vesilelerle misafir olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Her fırsatta Kartallı hemşerilerimizin yanında ve yakınında oluyoruz, en azından bir telefon mesafesinde ulaşabilir olmaya gayret ediyoruz. Kartal’ın ve Kartallının derdi derdimiz, sevinci sevincimiz, kederi kederimiz olacaktır. Bizler AK Partili olmanın ve devletimizi yöneten parti olmanın verdiği sorumlulukla koşmaktan yorulmayacak, özelde Kartalımız, genelde ülkemiz için her zaman Hakkın ve hakikatin yanında olmaktan, “problemin değil, çözümün bir parçası olma prensibinden” asla vazgeçmiyoruz.

                Bu hizmet yolculuğumuzda, sizleri her fırsatta bilgilendirmeye, çalışmalarımızı sizin şahitliğinizde Kartallı dostlarımıza duyurmaya çalışıyoruz. Yerel basının gücüne ve önemine olan inancımızla, yanınızda olmaya çalışacak ve her zaman pozitif hizmetlerle ve doğrularla gündemimizde yer almaya gayret edeceğiz. Kapımız ve gönlümüz her zaman sizlere açıktır.

                Dürüst, güvenilir ve doğru habercilik anlayışınıza olan inancımızla; her zaman iletişim halinde ve her konuda karşılıklı olarak doğruların yanında olmayı çok önemsediğimizi bilmenizi istiyoruz. Bizleri eleştirme hakkınıza sonuna kadar saygılıyız. Eleştirilerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dürüst, vicdanlı, hakkaniyetli ve iyi niyetli olmasını hassaten istirham ediyoruz.

                Bu ilkelere yan yana durduğumuz zaman Kartal’ın ve İstanbul’un hizmet siyasetliyle yeniden buluşmasının mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.

                Kartalımızın yirmi mahallesinde çözüm bekleyen yığınla sorunları var. Sizleri bunları en az bizler kadar iyi biliyorsunuz.

                Kartal’ın dört bir yanını naylon afişlerle donatarak, suni algılarla belediyecilik yapmaya çalışanların gerçek yüzünü ve sorunların hiçbirinin çözülmediği yenilerinin de eklenerek devam ettiğini halkımız ve sizler çok iyi bilmektesiniz.

                AK Parti Kartal Teşkilatı olarak yalanlarla, algılarla milletimizin kafasını karıştırarak siyaset yapanların inadına, 2024 yılında da Kartal Belediye’sini ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ni geri alarak tarih yazacağız.

                Belediyesini borç batağına sokan ve şişirilmiş kadroların maaşını zor şer ödemekten başka hiçbir gündemi olmayan biçare yönetimle mücadele ve halka hizmet yolunda sizleri yanımızda görmek, bize güç ve motivasyon katacaktır.

                Bir kez daha sizleri bir arada bulunmaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyor, bu buluşmamızın daha güzel nice buluşmaların vesilesi olmasını diliyor, programımıza katılımınızdan dolayı her birbirinize ayrı arı teşekkür ediyor, şahsım ve teşkilatım adına sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi.

İlgili Haberler

Genel
01 Mayıs 2024
Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı? Otopsi fotoğrafları çıkmıştı

Münevver Karabulut Cinayeti Soruşturmasında Yeni Gelişme: Cem Garipoğlu’nun Otopsi Raporu İncelendi. Münevver Karabulut cinayetinde yıllardır süregelen şüphelerin ardından Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelendi. Bilirkişi raporu beklenirken, aile ve kamuoyu bu soruşturmadan sonuç bekliyor. CEM GARİPOĞLU OLAYINDA BİLİRKİŞİ İNCELEMESİ TAMAMLANDI CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Münevver Karabulut cinayetinin ardından yıllar süren soruşturmanın son durumu […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartal’da Dadaşlardan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ziyaret

Kartal’da bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı yönetimi yeniden Kartal Belediye başkanı seçilen Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Öner Kalkan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yüksel’e yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, makamında ağırladığı Erzurumlu Vakıf yöneticileriyle sohbet […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Başkan Gökhan Yüksel’i Ziyaret etti

Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda 4. kez finale kalan, üst üste üçüncü zaferini yaşayarak altın madalyayı ülkemize kazandıran Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şampiyon boksörün yanı sıra; Milli Takımlar Antrenörü Nazım Yiğit, milli boksör Büşra Işıldar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş da hazır […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 1 Mayıs Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm işçi ve emekçilerin bayramını kutladı. Başkan Gökhan Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Değerli komşularım, emekçi kardeşlerim; 1 Mayıs İşçi Bayramı, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ‘Emek ve Dayanışma Günü’ adıyla kutlanan özel bir gündür. Toplumların refahı ve […]