SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yayınlanma:
ABONE OL

TRT Çocuk Rüzgar Gülü yarışması çok sayıda insan tarafından seviliyor. Yarışmaya nasıl başvuru yapabilirsiniz detayları ile sizlere anlatalım.

Rüzgar Gülü yarışmasına çocuklarını göndermek isteyen ebeveynler, başvuru sürecini ve başvuru formunu çok merak ediyor. Ev sahipleri, sırasıyla aşağıdaki adımları takip ederek bu yarışmaya başvurabilirler.

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Başvurusu

İlk olarak TRT Çocuk web sitesini ziyaret edin: https://www.trtcocuk.net.tr/ruzgar-gulu.

Ana sayfanın sağ üst kısmındaki “Arama” butonuna tıkladıktan sonra arama motoruna “Rüzgar Gülü” yazıp çıkan seçeneği seçin.

Açılan sayfada “Yarışma” seçeneğini seçin.

Daha sonra sayfada “Rüzgar Gülü Programı Yarışmacı Başvurusu” seçeneğine tıklayarak başvuru formu alanını ziyaret edin.

Rüzgar Gülü başvuru formu içerisinde, sizin ve çocuğunuz hakkında istenen tüm bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurun.

Daha sonra “Gönder” butonuna tıklayın.

Bu adımlar, Rüzgar Gülü başvuru işlemini oldukça basit hale getirir.

Rüzgar Gülü Başvuru Yaş Sınırı

Rüzgar Gülü başvuru yarışmasına katılmak isteyen ebeveynler ve çocuklar, başvuru yaş sınırının olup olmadığını merak ediyor. Yarışmaya katılmak için bir yaş sınırı vardır.

Rüzgar Gülü yarışmasına 8 yaşından küçük ve 12 yaşından büyük herkes katılamaz. Bu yarışma çocuklar için tasarlanmış olduğu için, üst yaş sınırı on iki olsa da genellikle bu yaşlara yakın kişiler yarışmaya çağırılmamaktadır. Yarışmaya 8 ila 13 yaş arası çocuklar başvuru yapabilir. Çocukları 8 ila 13 yaş arasında olan ebeveynler bu yarışmaya katılabilirler.

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Telefon Numarası

TRT Çocuk Rüzgar Gülü telefon numarası, özellikle yarışmaya katılmak isteyen ebeveynler tarafından çok merak ediliyor. Bununla birlikte, yarışmanın şekli telefon numarası aracılığıyla katılımı zorunlu kılan bir format değildir.

Ek olarak, yarışma başvuruları telefon yoluyla yapılmamaktadır. Bu nedenle TRT Çocuk Rüzgar Gülü’nün telefon numarası yoktur. TRT Çocuk web sitesinin Rüzgar Gülü sayfası, çocuklarının yarışmaya katılmasını isteyenlerin tek adresidir.

Rüzgar Gülü yarışmasına çağrılan çocukların ebeveynleri, başvuru formunda belirttikleri telefon numarası üzerinden aranarak bilgilendirilmektedir. Daha sonra ebeveynlere programın günü ve saati bildirilir ve çocuklar TRT Çocuk stüdyosuna götürülür. Programın telefon numarası herhangi bir aşamada gerekli değildir.

Kaynak: https://www.okurdan.com/trt-cocuk-ruzgar-gulu-basvuru/

İlgili Haberler

Basında Kartal
02 Mayıs 2024
Kartal’ın cadde ve sokakları asfaltlanırken, kaldırımlar da yenileniyor

Kartal’da başlattığı altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarıyla yıllardır çözülemeyen sorunları çözen Kartal Belediyesi, ilçenin 20 mahallesinde tespit ettiği sorunlu cadde ve sokakları baştan sona yeniliyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Atalar Mahallesi Halitpaşa Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarını titizlikle gerçekleştirerek Kartal’ı güzelleştiriyor. Mayıs ayının gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız veren Kartal Belediyesi Fen […]

Magazin
01 Mayıs 2024
Survivor Allstar eleme potasında kimler var? Bu hafta Survivor’dan kim elendi?

Survivor Allstar eleme potası belli oldu. İşte eleme potasında olan isimler… Survivor Allstar’da heyecan dorukta! Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takımın ardından eleme adayları kimler oldu? İşte detaylar. SURVİVOR ALLSTAR’DA ELEME POTASINDA KİMLER VAR? Survivor Allstar, yine heyecanlı bir haftayı geride bıraktı. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, konseyde zorlu bir oylama süreci […]

Genel
01 Mayıs 2024
Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı? Otopsi fotoğrafları çıkmıştı

Münevver Karabulut Cinayeti Soruşturmasında Yeni Gelişme: Cem Garipoğlu’nun Otopsi Raporu İncelendi. Münevver Karabulut cinayetinde yıllardır süregelen şüphelerin ardından Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelendi. Bilirkişi raporu beklenirken, aile ve kamuoyu bu soruşturmadan sonuç bekliyor. CEM GARİPOĞLU OLAYINDA BİLİRKİŞİ İNCELEMESİ TAMAMLANDI CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Münevver Karabulut cinayetinin ardından yıllar süren soruşturmanın son durumu […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartal’da Dadaşlardan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ziyaret

Kartal’da bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı yönetimi yeniden Kartal Belediye başkanı seçilen Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Öner Kalkan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yüksel’e yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, makamında ağırladığı Erzurumlu Vakıf yöneticileriyle sohbet […]