SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Ümraniye’li Küçükkaptan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde Kaptanlık Yapıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Aslen Ümraniye’li olan, her daim güler yüzüyle anılan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan, kentte yaptığı çalışmalar ile göz dolduruyor. Başkan Yücel Yılmaz’ın başarısına da, sunduğu değişik projeler ile dikkat çeken Küçükkaptan, Ümraniyeliler tarafından da takdir ediliyor.

Son dönemde, özellikle İstanbul yerel basınını konuk etmesi ve Balıkesir’de yapılan çalışmaları yerinde göstermesi ile dikkat çeken Küçükkaptan’ın, şeffaf belediyeciliği örnek oluyor. Genel Sekreter Dr. Mustafa Küçükkaptan’ın katkıları, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın başarılı yönetimine ve AK Parti belediyeciliğine örnek işlere imza atması, Balıkesir’li vatandaşlar tarafından taktirle karşılanıyor.

KISA SÜREDE BALIKESİR’LİLERİN, GÖNLÜNÜ FETHETTİ

Geçmiş dönemlere göre iyi organize olan, kamu kaynaklarını doğru kullanan, işçisini siyasi görüşlerine göre değil, niteliğine göre seçen ve halkın malına israfı önceleyen bir büyükşehir belediyesi olmasında büyük katkıları olan Mustafa Küçükkaptan’ın çalışmaları Balıkesirliler kadar çevre illerden de ilgiyle izleniyor.

Vaad ettiği projeleri bir bir tamamlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Yücel Yılmaz, ortaya koyduğu performansın yanında, belediyede oluşturduğu sürdürülebilir sistemle de belediyeciliğe örnek oluyor.

BAŞKAN YILMAZ’IN SAĞ KOLU OLDU

Yücel Yılmaz, İstanbul’da başarıdan başarıya koşmuş bir isimle Balıkesir’de de beraber çalışmasından gurur duyduğunu belirterek ” Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterim olarak görev yapan Dr. Mustafa Küçükkaptan hem şehirciliği bilen, bu alanda yükseköğrenim görmüş bir kişi, hem yöneticiliği bir makam değil, saha elemanı kadar dirayetle yapan duruşu ile de önemli bir kişilik. Beraber, kol kola çalıştığımız iyi bir dost. Genel Sekreterim Küçükkaptan ile birlikte çalışmam, bana güven veriyor” dedi.

İstanbul Ümraniye’de belediyecilik tecrübesini geliştiren, ömrünün okul çağları dahil, önemli bir kısmını ilçede geçirmiş yani metropol kentte yetişmiş bir yönetici olan Küçükkaptan, Genel Sekreterlik görevini de layıkı ile yaparak geldiği ilçe Ümraniye’nin de yüzünü ak çıkarıyor.

ÜMRANİYE’LİLERİN DE GÖZDESİ

Küçükkaptan’ı Ümraniyeliler, belediyede önce özel kalem müdürü sonrasında ise Belediye Başkan yardımcısı olarak yirmi yıldır tecrübesi ve verdiği üstün hizmetleri ile hatırlıyor.

Balıkesir’in özellikle tarihi dokusuna önem veren, kentin geçmişinin izlerini su yüzüne çıkaran çalışmaları ile ülke çapında dikkat çeken çalışmalara imza atan Genel Sekreter Mustafa Küçükkaptan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bölgesinde yoğun olarak yapılan tarımsal faaliyete ve çiftçiliğe destek vermesi ile de kalkınmaya verdiği katkıları ile medyada çok konuşulan biri olarak görülüyor. Küçükkaptan,  vatandaşın da memnuniyet duyduğu bir çok işleri de aksatmadan sürdürüyor.

Kentin yirmi ilçesine ayrı ayrı ciddi hizmetler veren, ulaşım, tarım ve istihdam yaratan projeler başta her konuda, son dört yılda ciddi çalışmalar yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan’ın, Başkan Yücel Yılmaz ile birlikte sergilediği performans, İstanbul ve özellikle Ümraniye’ de dikkatle ve takdir toplayarak takip ediliyor.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]