SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

CHP’li sevilen isim Muammer Çelebi, Kartal Belediye Başkanlığına talip oldu

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP Kartal İlçe Başkanlığı yaptığı döneminden, siyasi ve iş dünyasında beyefendi duruşuyla, saygın ve seviyeli siyaset anlayışıyla, hafızalarda yer edinen Kartallı işadamı Muammer Çelebi, Kartal Belediye Başkanlığı için aday adaylık açıklamasında bulundu.

Kartal Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu 25 Kasım Cumartesi günü CHP Kartal İlçe Başkanlığına yapacağını ve akabinde de Kartal için yapmayı düşündüğü projeleri için bir toplantıyla duyuracağını belirten Muammer Çelebi, gerçekleştirdiği basın toplantısıyla adaylık süreci ve belediyecilik hakkında değerlendirmelerde bulundu.   

Basın toplantısında adaylık süreci, belediyecilik alanındaki hazırlıkları düşüncelerini dile getiren Çelebi, basın mensuplarının sorularını cevaplarken Kartal Belediyesini yönetirken siyasetin esareti altında kalmadan yani birilerinin eş – dost akrabasını hatır için makamlara getirerek değil, özellikle Kartallı olmasına hassasiyet gösterecek bir anlayışla çalışacağız.  

Başka şehirlerden bilmem kimin yeğeni yakını değil, Kartallılarla çalışacağız

Kartal Belediyesini yönetecek kapasite olduğumu düşünüyorum, dışardan birileri değil özellikle Kartallı olanlarla çalışacağız. Başka şehirlerden bilmem kimin yeğeni yakını değil Kartallılarla çalışacağız.

Hakkımdaki eleştirileri tepkiyle değil memnuniyetle karşılarım. Faydalı eleştiriler eleştirilen kişinin doğruyu görmesini sağlar. Bir belediye başkanı eleştiri alacak ki kendini chek edebilsin. Yani muhalefetin sesine kulak vereceğimi belirtmek isterim, yani beni eleştiren gazeteciye daha fazla dinlemek isterim, zira varsa yanlışlıklarımızı görmüş oluruz.

Hayali projelerle değil, gerçekçi projelerle karşınıza çıkıyorum

Biz reel gerçekçi projelerle geleceğim, kendi projelerimi 4 yıl içinde Kartal halkıyla buluşturacağım. Başarı grafiği neye göre niçin sorgulamasıyla sonuca gider. Kartal ilçemizin gerçek ihtiyaçlarını tespit ederek en kısa zamanda hayata geçireceğiz.

Hayali projelerle karşınıza çıkıyor, gerçekçi projelerle karşınıza çıkıyorum. Sosyal projelerle Kartal halkını mutlu edecek gönüllere dokunacak projelerle geliyoruz. Cumartesi günü resmi başvurumu yapacağım.

Personel arkadaşlarımız maaşlarını zamanında tam olarak alacaklar

Eğer belediye başkanı olursam personel arkadaşlarımla yakın temasta olacağım ve maaşlarını zamanında tam olarak alacaklar.

Kent konseyi gibi birimlerle Kartal için faydalı işler yapmak üzere sağlıklı şekilde aktif çalışacağız.

Ben seçilirsem belediye başkanlığı yapacağım siyaseti ilçe başkanım ve ilçe örgütüm yapar, yani ben siyasete kendimi çok kaptırmayacağım tüm Kartal halkının belediye başkanı olarak toplumun geneline hizmet edeceğim.

Belediye başkanı halka hizmet etmek için görev üstlenir, siyasete ayar vermek için zaman harcamamalıdır

Yani belediye başkanı halka hizmet etmek için görev üstlenir, siyasete ayar vermek için zaman harcamamalıdır. Siyaseti ilçe yönetimi yapmalıdır yapıyor zaten. Şuan mevcut ilçe başkanımız gayet başarılı şekilde parti çalışmalarını yürütüyor, kendisini tebrik ediyorum. Benim Kartal İlçe Başkanlığım döneminde Altınok Öz Başkanım ilçe başkanlığım seçiminde beni desteklemişti ama ben ilçe başkanı oldum diye ona biat etmem gerektiği anlamına gelmez” dedi.

İlgili Haberler

Genel
01 Mayıs 2024
Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı? Otopsi fotoğrafları çıkmıştı

Münevver Karabulut Cinayeti Soruşturmasında Yeni Gelişme: Cem Garipoğlu’nun Otopsi Raporu İncelendi. Münevver Karabulut cinayetinde yıllardır süregelen şüphelerin ardından Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelendi. Bilirkişi raporu beklenirken, aile ve kamuoyu bu soruşturmadan sonuç bekliyor. CEM GARİPOĞLU OLAYINDA BİLİRKİŞİ İNCELEMESİ TAMAMLANDI CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Münevver Karabulut cinayetinin ardından yıllar süren soruşturmanın son durumu […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Başkan Gökhan Yüksel’i Ziyaret etti

Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda 4. kez finale kalan, üst üste üçüncü zaferini yaşayarak altın madalyayı ülkemize kazandıran Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şampiyon boksörün yanı sıra; Milli Takımlar Antrenörü Nazım Yiğit, milli boksör Büşra Işıldar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş da hazır […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 1 Mayıs Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm işçi ve emekçilerin bayramını kutladı. Başkan Gökhan Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Değerli komşularım, emekçi kardeşlerim; 1 Mayıs İşçi Bayramı, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ‘Emek ve Dayanışma Günü’ adıyla kutlanan özel bir gündür. Toplumların refahı ve […]

Genel
01 Mayıs 2024
Dolandırıcıların Hedefinde Teknik Servis Aramaları

Son zamanlarda, teknoloji ürünlerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte tüketiciler, ellerindeki cihazları onararak veya güncelleyerek kullanmaya yöneliyorlar. Ancak, bu durum teknik servis aramalarını da arttırıyor ve dolandırıcıların yeni bir hedefi haline geliyor. Eskiden dolandırıcılar, telefon veya basılı ilanlar aracılığıyla tüketicileri kandırırlardı. Ancak, internetin gelişmesiyle birlikte bu taktikler daha da sofistike bir hal aldı ve vatandaşlar artık doğrudan […]