SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Birinci Türk Dünyası STK ları toplantısı Üsküdar’da yapıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Toplantıya Türkiye genelinden üç yüz den fazla STK Dernek, Federasyon, Konfederasyon, Birlik, Vakıf başkan ve yöneticileri, iş dünyası ile siyaset, Spor ve Akademisyenler yoğun ilgi göstererek katıldılar.

Alanında Türkiye’de yapılmış en geniş kapsamlı STK organizasyonu olan toplantı Üsküdar belediye binası mavi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Türkiye’nin farklı il ve bölgelerinden Van, Ankara , Amasya, İzmir, Balıkesir, Çanakkale, Eskişehir, Bursa, Bilecik, Sakarya, Düzce, İzmit, Niğde, Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Samsun, Tokat, Sivas, Erzurum, Gaziantep, Bolu, Balkanlar, Elazığ, Bayburt, Erzincan, Bingöl, Bitlis, Kars, Mersin, Antalya, Trakya dan gelen Oğuz boyları ve Türkmen dernekleri temsilcileri katıldılar.

Toplantı öncesi katılımcılara Kahvaltı ikramı verildi.. Kahvaltı sonrası divan oluşturuldu. Divana Van dan katılan Bilal YÜCEBAŞ, İzmir Bergama dan katılan Ferdi KILINÇ , Balıkesir den katılan Sırrı Oğuz, Sakarya dan katılan Yaşar Saka, Ankara dan katılan hürriyet Cemal Özkaynak ile Hüseyin KOCA dan oluştu.

Divan başkanı Hüseyin KOCA toplantıyı açtı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından federasyon genel başkanı Harun ÖZDEMİR günün anlamını içeren bir konuşma yaptı.

Kürsüye ev sahibi belediye başkanı Hilmi Türkmen davet edildi. Hilmi Türkmen başkan katılımcıları tebrik ederek günün ve toplantının anlamı üzerine güzel bir konuşma gerçekleştirdi. Hilmi Türkmen e günün anısına ve katkıları için Özbalkangücü Spor ve Kültür Derneğinin formasını Harun ÖZDEMİR verdi.

Hatay Bayındır dernekler federasyonu başkanı Ali Atvur ile Federasyon genel başkanı Harun ÖZDEMİR Hilmi TÜRKMEN başkana Keyfiye hediye ettiler. Keyfiyenin anlamı salona anlatıldı.

Van Küre sünniler derneği başkanı Bilal YÜCEBAŞ salona hitabından sonra Harun ÖZDEMİR e ve Türk Dünyası Kültür Derneği Başkanı Halil Kanak’a Türk dünyasına katkıları için plaket takdim ettiler.

Toplantı birlik başkanlarına sözler verilerek devam etti.

Ali Atvur Hatay bayındır boyu federasyon başkanı, Kartal Elazığlılar derneği ve kartal kültür kardeşliği başkanı Ömer İçmeli, Gebze de TV ve radyoları ile yayın yapan işadamı Kaşif Sahinkesen, Esenyurt Karadenizliler Derneği Başkanı Abdurrahman Ada, Ordu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı, Gazeteci Belgeselci Vedat Yenerer,  Türk Dünyası Derneği Başkanı Halil Kanak, Van Küresünniler Derneği Başkanı Bilal YÜCEBAŞ, Dulkadiroğlu Federasyon Genel Başkanı Ümit Topal, Eskişehir Türkmen Derneği Başkanı Tuncay Kuru, Danışman Binali Ağaç, Sakarya Federasyon Genel Başkanı Yaşar Saka’nın ve söz almak isteyen katılımcıların haziruna hitaplarıyla toplantı devam etti.

Toplantı sonu Üsküdar Belediyesi Valide Sultan gemisinde yemek eşliğinde boğaz turu yapılarak etkinlikler devam etti.

İlgili Haberler

Genel
01 Mayıs 2024
Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı? Otopsi fotoğrafları çıkmıştı

Münevver Karabulut Cinayeti Soruşturmasında Yeni Gelişme: Cem Garipoğlu’nun Otopsi Raporu İncelendi. Münevver Karabulut cinayetinde yıllardır süregelen şüphelerin ardından Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelendi. Bilirkişi raporu beklenirken, aile ve kamuoyu bu soruşturmadan sonuç bekliyor. CEM GARİPOĞLU OLAYINDA BİLİRKİŞİ İNCELEMESİ TAMAMLANDI CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Münevver Karabulut cinayetinin ardından yıllar süren soruşturmanın son durumu […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartal’da Dadaşlardan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ziyaret

Kartal’da bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı yönetimi yeniden Kartal Belediye başkanı seçilen Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Öner Kalkan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yüksel’e yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, makamında ağırladığı Erzurumlu Vakıf yöneticileriyle sohbet […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Başkan Gökhan Yüksel’i Ziyaret etti

Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda 4. kez finale kalan, üst üste üçüncü zaferini yaşayarak altın madalyayı ülkemize kazandıran Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şampiyon boksörün yanı sıra; Milli Takımlar Antrenörü Nazım Yiğit, milli boksör Büşra Işıldar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş da hazır […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 1 Mayıs Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm işçi ve emekçilerin bayramını kutladı. Başkan Gökhan Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Değerli komşularım, emekçi kardeşlerim; 1 Mayıs İşçi Bayramı, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ‘Emek ve Dayanışma Günü’ adıyla kutlanan özel bir gündür. İLGİLİ HABER Kartal’da […]