SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nde 2. dönem için aday adaylığını açıkladı

Yayınlanma:
ABONE OL

Başkan Yüksel eşi Sibel Yüksel ile birlikte salona geldi. Başkan Yüksel, anne ve babasının elini öptü, “Bütün ailem ile konuştum, herkesin onayını aldım” diyerek salondaki yerini aldı. Kendisini desteklemeye gelenlere Başkan Yüksel; “Hiç merak etmeyin, sizi mahcup edecek hiçbir şey yapmadık” dedi.

CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat kısa bir konuşma yaptı.

Polat; yerel seçimin başladığı bu dönemde bugün bizim için önemli bir gün, aday adaylık sürecinin son günü. Bundan sonraki günlerde adayımızı belirlemek için çalışmalar gerçekleştireceğiz. CHP kartal ilçe örgütü olarak yerelde ki buluşmalarımız ve çalışmalarımızı hep birlikte gerçekleştiriyoruz.

Daha dinamik, daha azimli çalışmalar gerçekleştirerek Kartal’da yeniden iktidar olacağız. Bugün Kartal belediye başkanımız Sayın Gökhan Yüksel aday adaylığını açıklamak için baba ocağı olan ilçe başkanlığımıza geldi. Sizlerle bir araya geldi. Bizde kendisine bu güne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Önümüzde ki dönemde aday adaylığı sürecinde başarılar diliyoruz.

CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat’a evraklarını teslim eden başkan Gökhan Yüksel kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Yüksel; “Sizleri burada heyecanla şevkle ve güler yüzle gördüğüm için yaşadığım mutluluğu ve heyecanı dile getirmek istiyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. 2019 adaylık açıklamama döndü bir anda belki bu duygu ve heyecanla sizlerle bir araya geldim. İnsanın ailesinin vermiş olduğu duygu ve özgüven bambaşka CHP ailesi içinde bu böyle.

Sevgili ilçe başkanımız baba ocağı, ana ocağı dedi. Doğru annem ve babamda burada, anne ve baba yerine koyduğum insanlarda burada. Acısıyla tatlısıyla 5 yılı bitirmek üzereyiz. Bu 5 yılın içerisine sığdırdığımız çok anılarımız var. Acılarımız var, güzellikler var, sürecin hemen başında yaşamış olduğumuz bir pandemi var.

Belediye başkanlığını anlamaya çalışırken pandemi süreci içerisinde komşuluk hukukunu korumakla ilgili yapmış olduğumuz bir seferberlik var. Kartal Belediye ailesiyle birlikte iki yıl boyunca bütün komşularımızın komşuluk hukukunu korumak kaydıyla bunlara yetişmeye gayret gösteren ve ardından yaşanan depremler, yangınlar, sellerle bir şekilde mücadele ettik.  Hiç merak etmeyin, sizi mahcup edecek hiçbir şey yapmadık.

Aynı zamanda hem yatırım, hem hizmet, hem komşuluk hukukunu devam ettirmek gibi özel ödevlerimiz oldu. Bu zaman zarfında ben CHP ailesini hep yanımda gördüm iyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz.  Bugün aday adaylığı başvurularının son günü bende evraklarımı teslim etmek için burada sizlerle bir araya geldim.

Bu yolda aday adayı olan arkadaşlarım var, bu aile büyük bir aile, bu ailenin fertleri, bu ailenin bireyleri iddia koyarlar ve bu iddiayı sürdürürler. Sonra hep birlikte el ele kol kola birlikte bu mücadeleyi sürdürmek için yine kucaklaşırlar. Ben bu yola çıkan bütün arkadaşlarıma hem belediye başkanlığı aday adaylarına hem de meclis üyesi aday adaylarına.

Yine bu aile büyük bir aile Kartal CHP ailesi bakımından da çok kıymetli, il gençlik kolları başkanımız burada, yine Kartal’da İstanbul sürecinde gururlandıran Erdem Kara’ya kocaman bir alkış istiyorum. İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Yankılıç burada, yine Kartal’dan İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Tozkoparan burada teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]