SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Gökhan Yüksel, “Haydi Kartal! Yapacak, daha çok işimiz var”

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP Kartal İlçe Başkanlığı’na eşi Sibel Doğan Yüksel ile birlikte gelen Başkan Gökhan Yüksel, yoğun bir ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılandı. Parti binasının ve sokağın tamamen dolduğu, partili gençlerin sokağı meşaleler yakarak aydınlattığı karşılamanın ardından gençlerin, ‘Güzel günler göreceğiz, güneşli günler’ sloganlarıyla parti binasına giriş yaptı.

“Birlik ve Beraberlik İçinde Yeniden Zafere Ulaşacağız”

Ziyarette ilk konuşmayı yapan CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, yaptı. Polat,“Genç Başkanımızın daima arkasında olmaya ve bütün aday adaylarımızla birlik, bütünlük içinde mücadele etmeye devam edeceğiz. 31 Mart seçim günü geldiğinde ve yeniden Kartal’da zafere ulaştığımızda bugünü gülümseyerek hatırlayacak ve Başkanımızla birlikte Kartal’a büyük yenilikler getirmeye devam edeceğiz.” dedi.

“Bu gurur hepimizin”

CHP Kartal İlçe Başkanlığında partili ve vatandaşlarla buluşan Başkan Gökhan Yüksel,  “Ana ocağım ve baba ocağım olan büyük Cumhuriyet Halk Partisi ailemle buluşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bugün hep birlikte kol kola yola koyuluyoruz.” dedi. Katılımın yoğunluğu dikkatlerden kaçmadı.

“Küçük küçüklüğünü bilecek, büyükte büyüklüğünü yapacak”

CHP Kartal İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen buluşmada konuşan Başkan Gökhan Yüksel, 2019 adaylık açıklamasında olduğu gibi aynı heyecanı bir kez daha yaşadığını ifade etti.

2024 yerel seçimler için hazır olduğunu belirten ve birlik, beraberlik mesajları veren Başkan Gökhan Yüksel konuşmasında şunları söyledi; “Ana ocağım ve baba ocağım olan büyük Cumhuriyet Halk Partisi ailemle buluşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. İçinde büyüdüğüm bu büyük ailenin karşısına bugün Belediye Başkanı olarak çıkmak ve yeniden sizlerin büyük destekleriyle Belediye Başkan Adayı olmak benim için büyük gurur vesilesi. Kartal’ımıza 5 yılda getirdiğimiz onlarca hizmetin üzerine yenilerini eklemek için bugün Bismillah diyoruz ve hep birlikte kol kola yola koyuluyoruz. Gün Kartal’da yerel iktidarımızın devamı için mücadelemize devam etme günü. Birlik ve beraberlik içinde alanları şenlendirme günü. Kırgınlıklarımız olabilir, eksiğimiz olabilir. Zor zamanlardan geçtik. Bu zor günlerde odağımız Kartallı komşularımızın yanında olmak üstüneydi. Şimdi gelecek için mücadele ediyoruz. Küçük küçüklüğünü bilecek, büyükler büyüklüğünü gösterecek. Gün böyle bir gün. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan partili yol arkadaşlarımıza ve tüm komşularımıza teşekkür ediyorum.”

İlçe binasındaki konuşmasını yoğun alkış ve partililerin tezahüratı ile bitiren Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, kendisini büyük bir heyecanla dışarıda bekleyen partililerle de buluştu. Çevredeki esnafı tek tek ziyaret ederek, sohbet etti.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]