SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Emekliye 1 MAAŞ EKSTRA İKRAMİYE! Haziran Ayında Sürpriz Jest

Yayınlanma:
ABONE OL

Haziran ayında emekliye 1 maaş ekstra ikramiye verilecek. Başvuru yapanlar bayram öncesinde de alabilecek.

Türkiye’deki emeklilere Kurban Bayramı öncesi ekstra ikramiye sürprizi geldi. En az bir maaş ek ikramiye almak isteyen emekliler bayram öncesi başvuru yapabilir. Üstelik SSK Bağ-kur EMSAN emeklisi olan herkesi kapsıyor. 16 milyon emekli vatandaşın bayram öncesi olan nakit ihtiyaçları bu ödeme sayesinde çözüme kavuşuyor. Eğer ek ikramiye almak istiyorsanız başvuru adresleri belli oldu. En geç 10 Haziran’a kadar başvuru işleminizi tamamlamanız durumunda Kurban Bayramı’ndan önce 10.000 TL’den başlayan ek ikramiye fırsatını sizde değerlendirebilirsiniz.

Milyonlarca emekli, Kurban Bayramı öncesi yetmeyen maaşları nedeniyle mağdur olmaya devam ediyor. Ne yazık ki 10.000 TL maaş alan emekliler geçim sıkıntısı yaşıyor bu sebeple de bayram öncesi ilave ödemelerin tamamını almak istiyor. Devletin vereceği ikramiye ödemelerinde tarihler açıklandı. Emekliler için bir sürpriz güncellemede bankalardan geldi. Bayram öncesi emekliliği sevindirecek 1 maaş ekstra ikramiye gibi promosyon desteği verilecek. 10 Haziran’a kadar başvuru yapan emekliler Kurban Bayramı’ndan hemen önce ödeme almaya hak kazanacak. Peki hangi banka emekliye ne kadar promosyon ödemesi veriyor? Bayram öncesi emekli maaş promosyonu başvuru şartları neler?

EMEKLİYE 1 MAAŞ EKSTRA İKRAMİYE GİBİ PROMOSYON DESTEĞİ

Kurban Bayramı’nı sayılı günler kala emekliler ek gelir elde etmek amacıyla her türlü fırsatı değerlendirmek istiyor. Bu fırsatlardan biri de emekliye bankalar tarafından sunulan maaş promosyonları oluyor. Emekli promosyon ücretleri son günlerde arttırılmıştı. Özellikle 31 Mayıs seçimleri öncesinde verilen promosyon miktarı 18.000 TL’ye kadar yükseltildi. Ancak emekli maaşı aralığına göre promosyon ödemesi de değişiklik gösteriyor.

EMEKLİLER MAAŞ ARALIĞINA GÖRE ÖDEME ALABİLİYOR

Emekli maaşı alanlar bankalara başvuru yapmaları halinde maaş aralığına göre ekstra ikramiye ödemesi alabiliyor. Kamu bankalarında belirlenen yeni ikramiye miktarı 8000 TL ile 12.000 TL arasında oldu. Özel bankalarda ise ikramiye miktarı 18.000 TL’ye kadar yükselmiş durumda. Merak ettiğiniz ikramiye ödemelerine ilişkin bankaların resmi internet sitelerini ziyaret edebilir daha detaylı bilgilere bu sayede ulaşma fırsatını yakalayabilirsiniz.

BAŞVURULAR 10 HAZİRAN’A KADAR DEVAM EDECEK

Kurban bayramı öncesi ekstra ikramiye ödemesi almak isteyenler dikkat. Bankalar başvurudan itibaren üç iş günü içinde ödeme yapıyor. O sebeple bayram ikramiyesi ödemeleri için mutlaka 10 Haziran’a kadar başvuru işlemlerini tamamlamanız gerekiyor.

Başvuru işlemlerini yapmak için bankaların şubelerine TÇ kimlik kartınızla gidebilir ya da mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığıyla kolay ve hızlı başvuru şartlarını değerlendirebilirsiniz. Bir maaş ekstra ikramiye gibi gelecek olan maaş promosyonu ödemelerinde en yüksek promosyon veren bankalar ING bank, Yapı Kredi Bankası ve Albaraka Türk bankaları oldu. Kurban bayramı öncesi nakit desteğe ihtiyacınız varsa bankaların yeni müşterilerine yönelik faizsiz nakit avans ve düşük faizli kredi fırsatları da bulunuyor. Seçtiğiniz bankanın emekli promosyon bölümüne ulaşarak burada bulunan bilgileri alabilir ve en avantajlı bankayı seçip başvurunuzu yapabilirsiniz.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler

Ekonomi
30 Haziran 2024
Asgari Ücrete 2. Ara Zam İçin 3’lü Oran Çıktı! İşte Zam Tarihi

Asgari ücrete ara zam bekleyenlere son dakika yeni haber. Çalışma Bakanı “YOK” demişti ancak, yeni zam tarihi geldi. Asgari ücret zammında 3’lü oran belirlendi. Asgari ücrete Temmuz zammı tartışmaları devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, geçtiğimiz günlerde açıklama yaparak “Asgari ücrete ara zam yok” dedi. Fakat çalışanlar eyleme çıkmaya hazırlanıyor. Temmuz ayında […]

Ekonomi
30 Haziran 2024
SİL BAŞTAN DEĞİŞİYOR! Emekliye Kök Maaş Zammı, Seyyanen Zam, Enflasyon Farkı Netleşti

Emekli zammı son dakika haberi… Hepsi sil baştan değişiyor. SSK ve Bağ-Kur emeklisine Kök Maaş Zammı, Seyyanen Zam, Enflasyon Farkı belli oldu. 16 milyon emeklinin gündeminden düşmeyen Temmuz 2024 maaş zammı için artık kısa süre kaldı. Emekliler 3 gün sonra yeni zamlı maaşlarını öğrenecek. SSK ve Bağ-Kur emeklisi farklı oranda, memur ve memur emeklisi ise […]

Ekonomi
30 Haziran 2024
4A 4B 4C Emeklisinin 3 Gün Sonra Yatacak Zamlı Emekli Maaşı Listesi Açıklandı

Emeklinin heyecanı dorukta. 3 gün sonra zamlı maaşlar hesaplara yatmaya başlıyor. Zamlı emekli maaşları erken açıklandı. İşte 4A 4B 4C emeklisinin yeni Zamlı maaş listesi… Milyonlarca emeklinin zam beklentisi devam ederken artık 3 gün kaldı nokta Türkiye İstatistik Kurumu 3 Temmuz tarihinde yeni enflasyon rakamlarını açıklayacak. Böylece emeklinin 6 aylık zam oranı netlik kazanacak. Zamlı […]

Ekonomi
30 Haziran 2024
Tükoder Başkanı Koçal, “Yapılan zamlar ile ekonomik krize giren tüketiciyi kim kurtaracak?

Tüketiciyi Koruma Derneği (TükoDer) Genel Başkanı Aziz Koçal tarafından yapılan açıklama da; Enflasyon ile mücadele gerekçesi ile maaşlı/ücretli ve emeklilerimize yapılmak istenmeyen zamlar, sermaye temsilcileri talep edince yağmur gibi yağmaya başladı. Tüketicinin en temel ihtiyaçlarından olan elektriğe yapılan zam vatandaşın içinde bulunduğu yoksulluğun açlığın derinleştirilmesi ve karanlığa gömülmesi demektir. Başta yaşam hakkı olmak üzere, beslenme, […]