4 il için sevindirici haber! Meteoroloji son dakika duyurdu

Yayın: 09:50 - 13.06.2024
Güncelleme: 09:50 - 13.06.2024

#image_title

Yurt genelinde hava sıcaklığı yüksek seyretmeye devam ederken meteoroloji genel müdürlüğü 4 il için sevindirici haberi duyurdu. O iller bugünden itibaren rahat nefes alacak.

Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre yurdun iç ve batı kesimlerinde bugün hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Van’ın doğu kesimleri, Hakkâri çevreleri, Edirne ve Kırklareli için ise yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışı uyarısı yapıldı. Meteoroloji verilerine göre yurdun diğer bölgeleri açık ve az bulutlu olacak.

4 İL İÇİN YAĞIŞ UYARISI

Meteorolojiden yapılan değerlendirmelerde 4 il için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Van’ın doğu kesimleri, Hakkâri çevreleri, Kırklareli ve Edirne yağış alacak bölgeler olacak. Son günlerde yüksek hava sıcaklıklarından bunalan vatandaşlar bu illerde biraz serinleme fırsatı bulacak. Diğer yandan meteoroloji iç ege ve göller yöresi için rüzgar uyarısı yaptı. Bu bölgelerde rüzgar batı ve kuzeybatıdan kuvvetli şekilde esecek. Vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları istendi.

kader gun
Exit mobile version