3’er 5’er Sepete Atmalık DEV İNDİRİM! CarrefourSA’dan 3-5 Temmuz Arası Büyük Kampanya

Yayın: 19:15 - 02.07.2024
Güncelleme: 19:15 - 02.07.2024

#image_title

Carrefoursa’da 3-5 Temmuz arası geçerli yeni indirim kampanyası belli oldu. Yeni fırsat ürünlerini yayınlayan Carrefoursa’nın indirim listesi 3’er 5’er sepete atmalık ürünlerle dolu.

CarrefourSA Temmuz indirimleri Bayram ettirecek türden geldi. son dönemlerde zaten peş peşe indirim fırsatları ile dikkatleri üzerine toplayan ünlü Marketler Zinciri bu defa tuvalet kağıdı fiyatlarını düşürdü. CarrefourSA’da 3-5 Temmuz arası geçerli yeni indirim listesinde yer alan tuvalet kağıdı fiyatlarını görenler sepete 3 ay 5’er tane atacak. Peki CarrefourSA’da başka hangi ürünler indirimde? CarrefourSA tuvalet kağıdı fiyatları ne kadar?

CarrefourSA Temmuz indirimleri başladı. Her yeni indirimi ile adından söz ettiren ünlü marketler zincirinde bu defa tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları dibe çekildi. Yeni indirimli ürünlerini müşterileriyle buluşturmaya hazırlanan Carrefoursa’nın kampanyası sadece 2 gün sürecek. CarrefourSA indirim kampanyasından faydalanmak isteyenlere mutlaka CarrefourSA kart sahibi olması gerekiyor. İşte Carrefoursa’nın kapısında kuyruk oluşturacak yeni indirimli ürün listesi..

CARREFOURSA TEMMUZ İNDİRİMLERİ

Carrefoursa market Temmuz ayına özel olarak hazırladığı yeni indirim broşürü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. En uygun fiyatlı ve en kaliteli ürünleri raflarda tüketicilerle buluşturan ünlü marketler zincirinin yeni kampanyası adeta kapıda kuyruk oluşturacak. CarrefourSA yeni indirim listesinde özellikle dikkat çeken ürünler tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları oldu. 3-5 Temmuz CarrefourSA indirimli ürünler listesinden faydalanmak isteyenler için de bir uyarı yapıldı. Bu indirimleri ekonomik fiyatlarla almak isteyenlerin mutlaka CarrefourSA kart sahibi olması gerekiyor.

CARREFOURSA’DAN KAÇIRILMAYACAK İNDİRİM FIRSATI

CarrefourSA markette bütün kağıt havlu ve tuvalet kağıdı çeşitlerinde dev fiyatı indirimi var. 3 5 Temmuz tarihleri arasında geçerli indirimli ürünleri kaçırmak istemeyenler acele etsin. Çünkü Carrefoursa’nın indirim fırsatları stoklarla sınırlı olarak satışa çıkıyor.

Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu indirimlerinin yanı sıra CarrefourSA’da daha birçok ürün ekonomik fiyatlarla tüketiciye sunuluyor. İndirimli ürün listesine CarrefourSA marketin resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca CarrefourSA kart ile alışverişlerinize hem marketlerden hem de CarrefourSA’nın internet sitesinden yapabilirsiniz.

İşte CarrefourSA indirimli tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları:

Merve Aydın
Exit mobile version