SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 33.000 TL EK İKRAMİYE! Perşembe Cuma IBAN’a Yatacak

Yayınlanma:
ABONE OL

SSK ve Bağ-Kur emeklisine zam sonrası ek ikramiye müjdesi geldi. Perşembe Cuma IBAN’a 33.000 TL ek ikramiye yatacak.

SSK ve BAĞ-KUR emeklisi için yeni ek ödeme listesi çıktı. 4 Temmuz’dan itibaren emeklinin IBAN numarasına 33 bin TL’lik ek ödeme yatıyor. Emekli zammı sonrası ek ödeme zammı da duyuruldu. Zamlı promosyon ücretlerini açıklayan ilk banka Garanti Bankası oldu. Emekli maaşını Garanti Bankası’na taşıyarak 3 yıllığına buradan almayı taahhüt eden tüm emeklilere ek ödeme fırsatı sunulacak. Peki Garanti Bankası’nda emekli promosyon şartları neler? Garanti Bankası emekli promosyonu kaç TL?

EMEKLİYE ZAM SONRASI EK İKRAMİYE MÜJDESİ

SSK ve BAĞ-KUR emeklileri 3 Temmuz itibariyle yeni zamlı maaşlarını öğrendi. Emekliler Zamlı maaş almaya başlarken bankalarda harekete geçti. SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için bankalardan yeni promosyon ücretleri geldi. Özellikle artan Maaşlar için promosyonlara da zam yapıldı. Garanti Bankası da emekliye cazip ve yüksek promosyon fırsatı sunan bankalar arasında yer alıyor.

EK ÖDEME MİKTARI ARTTI

Temmuz ayında Garanti Bankası’nın emekliye sunduğu ek ödeme miktarı arttırıldı. 4 Temmuz’dan itibaren bankaya maaşını taşıyan emekliler promosyon ve diğer ek fırsatlarla birlikte 33 bin TL’ye kadar ödeme alacak. Emekliler için bu kampanyada hem promosyon var hem de faizsiz kredi fırsatı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Garanti Bankası tarafından sunulan promosyon ve kredi fırsatını değerlendirmek isteyen emekliler 33 bin TL’ye kadar ödeme almak için şubelerden T.C kimlik kartı ile başvurularını yapabiliyor. Son dönemlerde dijital anlamda da kendini çok geliştiren Garanti Bankası, mobil bankacılık ve internet bankacılığı gibi dijital kanallar aracılığıyla da başvurularınızı kabul ediyor.

Başvuru esnasında herhangi bir belge ya da bilgi vermenize gerek yok. Sadece T.C kimlik numaranızla işlem yapabilir hemen Garanti Bankası’nda Yeni bir hesap açarak promosyon ve kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

TÜM EMEKLİLER İÇİN ÖZEL FIRSAT

Garanti Bankası’nın yeni promosyon kampanyası tüm emeklileri kapsıyor. Özel ve cazip teklifi değerlendirmek, yüksek promosyon ödemesi almak ve bunun yanında da nakit ihtiyacınızı karşılayacak Kredi fırsatlarından faydalanmak istiyorsanız vakit kaybetmeden başvurunuzu yapın. Garanti Bankası’nın yeni kampanyası 31 Temmuz tarihine kadar geçerli olacak. Başvurusu için olumlu sonuç olanlar 3 iş günü içinde ödemeden yararlanacak.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler