SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Özgür Özel’den Kemal Kılıçdaroğlu’na: Hiçbir zaman birinci partinin lideri olamadı

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel eski Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Sarayda oturanların elini sıkmayacağım.” sözlerine yanıt verdi. Özgür Özel, “Kemal Bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi.” Dedi.

CHP’nin Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğl, geçtiğimiz günlerde “Sarayda oturanların elini sıkmayacağım.” açıklamasında bulunmuş ve bu sözlerin Özgür Özel’e gönderme olduğu iddia edilmişti. Özgür Özel’den de Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt gecikmedi. Özgür Özel açıklamasında, Kemal Kılıçdaroğlu’nun değerlendirmelerini üstüne alınmadığını belirterek Türkiye’nin kutuplaşmasından, el sıkışmamasından, 1. Partinin sorumlu olduğunu dile getirdi. Kemal Kılıçdaroğlu’na da gönderme yapan Özgür Özel, “Kemal Bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi. CHP artık iktidar partisidir halkın gözünde.” dedi.

ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT YANIT GELDİ

CHP genel başkanı Özgür Özel, Adalar Belediyesi ziyareti sırasında gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun el sıkma sözleri ile ilgili konuşan Özgür Özel zehir zemberek ifadeler kullandı. Özgür Özel açıklamasında şöyle konuştu:

“Sayın Kılıçdaroğlu’nun değerlendirmelerini neden üstüme alayım? Üstüme alacak bir şey yok. Türkiye’nin kutuplaşmasından, el sıkışmamasından birinci parti sorumludur. Kemal Bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi, çok istedi ama olmadı. CHP artık iktidar partisidir halkın gözünde.”

author avatar
kader gun

İlgili Haberler